Kruczek Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Dla Hoffmana, za konwersację na poziomie w sprawie eventu. dla Agleci za 9 słoików majonezu. Link do komentarza
Mon Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 dla Eternal, bo miło mi się z nim dyskutuje. dla Trahall za fanfik i rozmowy na GG dla Anathiela za jej próby uratowania mnie przed "demonami" dla za śliczną sygnę na urodziny dla Dolar84 za pierwsze upomnienie na forum, którego bym się kompletnie nie spodziewał (jakim cudem ja tu nie mam jeszcze żadnego warna?) dla bo jako jedyny stąd chyba gada o tulpach w miejscu do tego przeznaczonym (ciekawe dlaczego?) dla Xyz, przez którego teraz waham się nad przyszłym kierunkiem studiów. dla wszystkich katolików, ateistów, pastafarian, Północnych Konserwatywnych Baptystów Regionu Wielkich Jezior Konwencji 1879 r., kosmopolitów, patriotów, narodowców, komunistów, entuzjastów, sceptyków, hostów, tulp, racjonalistów, ezoteryków (jak ktoś czuje się pominięty albo któraś grupa jest pusta to serdecznie przepraszam) na tym forum; bo gdyby ludzie się nie różnili to świat byłby nudny. Link do komentarza
Kruczek Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 *hug* dla Agleci za bycie złem. *hug* dla Trica za bycie byłym złem. *hug* dla Emronna za bycie złem. Link do komentarza
Linds Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 Hugi ode mnie dla: * Tarretha, bo mi się z nim fajnie gada * Stachula, bo jest Stachulem * Śliwy, bo jest dresem * Trigena, bo to w porządku gość * Nightfall Heart, bo to Octavia podająca się za Olafa * Fingolfina, bo to metal, świr i świr. * Lindsa, bo nie dostał żadnego huga. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 (edytowany) W zwiazku z ostatnimi wydarzeniami chce odwolac jednego huga... Mianowicie odwoluje huga danego Fionce, gdyz po tym co zrobila... Najzwyczajniej nie zasluguje. A tym ktorym nie odwoluje... Trzymajcie Edytowano Wrzesień 2, 2013 przez MasterBezi Link do komentarza
Niemampojęcia Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 (edytowany) Też rozdam hugi....czy coś... : | *hug* dla Stachula, bo tak *hug* dla Lindsa, bo go lubię : | *hug* dla Bobula, bo go lubię *hug* dla Orlika (którego pewine nikt nie kojarzy), bo jest Orlikiem *mega-hug* dla Oneja (jak wyżej), bo jest moją jedyną przyjaciółką, czy coś i jeszcze ze mną wytrzymuje XDD *hug* Dla Discorsa, bo go lubię *hug* dla wszystkich, kij, że prawie nikt mnie nie zna A największy *mega wielki tulaśny hug* dla mnie, bo mnie i tak nikt tu nie hugnie :\/Ja to mam powody do hugania...serio... XD Czy ja muszę każde zdanie kończyć emotką? O___o Edytowano Wrzesień 2, 2013 przez Emma55525 Link do komentarza
Reistorm Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 *hug* dla wszystkich ludzi z forum bo nikogo tu jeszcze nie znam! ~ Wee Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Hug dla Lampki,bo jej hugów potrzeba~ Link do komentarza
Sajback Gray Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 A największy *mega wielki tulaśny hug* dla mnie, bo mnie i tak nikt tu nie hugnie :\/ *Big Harm Hug* Dla Emma55525. Ponieważ nikt jej jeszcze nie hugał. 1 Link do komentarza
Niemampojęcia Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 *Big Harm Hug* Dla Emma55525. Ponieważ nikt jej jeszcze nie hugał. Ojeju dziękuję *w* W takim razie *mega tulaśny hug* dla sajbacka Link do komentarza
Matjas Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 No to Chcę przesłać Hugi dla mojego całego murzyńskiego gangu Pierwszy leci dla Dżebkinsa za to że najlepiej handluję oregano w Detroit Drugi podaruję Avonowi za to że potrafi przycisnąć każdego dłużnika Trzeci dla naszego kierowcy Bartisa za to że potrafi uciec przed każdym gliną w naszej dziurze I ostatnie dla Zefa i Gobloza za to że dobre z nich czarnuchy Link do komentarza
MasterBezi Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 No dobra... Hug dla emma55525 bo nikt juz nie hugal (no dobra, juz ktos ja hugnal ale i tak hug ) Ale i tak wiem, ze mnie nikt nie hugnie... 1 Link do komentarza
Kruczek Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 Hug dla Littlebarta, bo jestem jego największym fanem. Hug dla Insomni, za wygląd Bogini. ^^ Hug dla Psotuni, za koty, za całkoształt. Hug dla Beziego, Mastera, bo umie walczyć o swoje i nie lubi tłumić emocji, które nieraz rozsadzają ludzi, którzy sobie z nimi nie radzą. Hug dla BiPa, za całkoształt i bycie moim ziomkiem z forum, jednym z najlepszych. Hug dla grika, za pomoc w ffach. Hug dla Verarda Nightmare, za pomoc w ffach. Hug dla Warmena, pokój jego duszy jako zielonkawego pana. Hug dla Discors Bassa, za rozmowy na GG i całkształt godny Pinakczowego avatara. Hug dla Spromultisa, za częste rozmowy na GG i hejtowanie całego świata razem. Hug dla Kreoole, za cudowną książkę. Hug dla Magdy, Everlong, za częste, gęste rozmowy na GG. Hug dla Dolara, za konkursy literackie. Hug dla Ihnesa, śmieszny gość Hug dla Stahula, za dawne rozmowy na GG. Hug dla Fragina, bo się napracował na forum. Hug dla Emmy, bo hug dla wszystkich :* Hug dla Mrs. Octavii bo rozmowy na PW i całokształt. Hug dla Slowpoke, bo admin, pomocny admin. 2 Link do komentarza
Gość Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 Hug dla nikogo, bo Was nie lubię. 2 Link do komentarza
Gandzia Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 Hug dla Trica, bo my go mimo to kochamy. Link do komentarza
Maisha Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 (edytowany) No to tak... *Hug* dla Anathieli po prostu za bycie bardzo miłą osobą. :3 *Hug* dla BRONIESiPEGASIS za bycie ciekawą, i zabawną osobą. :3 *Hug* dla Chay za bycie kreatywną i uzdolnioną osobą, i ze zawsze ma się o czym podyskutować. ^^ *Hug* dla Daffiego za bycie doskonałym awatarem Cadance, i fajną osobą. *Hug* dla Mrs.Octavii za bycie przykładem ze człowiek urodził się by być sobą a nie normalnym. *Hug* dla Nogalika za bycie z tej samej szkoły. XD *Hug* dla OttonandPooky za bycie doskonałą artystką i miłą osobą. C: *Hug* dla Swahili za bycie śmieszną osobą. ^^ *Gentleman, slap my hand!* dla Tamary za to ze mamy wspólne zainteresowania, i ze zawsze znajdzie coś ciekawego. :3 *Hug* dla Turonia za świetne rysunki i pomocną dłoń. :3 Edytowano Wrzesień 5, 2013 przez Maisha 1 Link do komentarza
Kruczek Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 Hug dla Trica, za całokształt niczym Ebenezer Scrooge ze znanej lektury, choć czasami zmienny niczym przedstawiciel płci żeńskiej gatunku Homo Sapiens. Link do komentarza
Niemampojęcia Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 Yay nowe hugi *w* A więc ode mnie też porcja: Po wielkim tulaśnym hugu dla MasterBeziego i Daffy Cartmana Ten temat w sumie jest fajny, ale i tak lepsze hugi są w realu :C Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 (edytowany) Oddaję hugi tym, co mie dali, a ja przegapiłem. Nie chce mi się przechodzić przez ten temat. No i dałbym huga Tricowi za pewne podobieństwa, lecz z racji tych podobieństw niestety nic z tego nie będzie. I hug dla MasterBeziego, żeby go wkurzyć. Jakie to prymitywne. Edytowano Wrzesień 6, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza
Gość Everlong Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 (edytowany) *big hug* dla pana Dashka, za to, że jest. Mimo, że ostatnio coś źle się dzieje między nami. :c *huug* dla Daffy'ego, za to, że poprawia humor, przyjemnie się z nim pisze i jest wspaniałą osobą. :3 *hug* dla MoonShadow'a, za to, że wspaniale się z nim spędza czas i można z nim porozmawiać (co innego pisać ;_; ) o wszystkim. Nie szmutaj, że mnie nie ma i chodź się spotkać. xd *hug* dla Osa21c, za pomoc ze sprzętem i również poprawę humoru. :3 Edytowano Wrzesień 6, 2013 przez Everlong 1 Link do komentarza
MasterBezi Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 (edytowany) I hug dla MasterBeziego, żeby go wkurzyć. Jakie to prymitywne. Tak sie sklada ze u mnie z hugami od/dla komunistow jest jak z lapowkami. To znaczy nie biore i nie daje. Poza tym jakos hugi nie sa po to by wkurzac... Edytowano Wrzesień 7, 2013 przez MasterBezi Link do komentarza
Roześmiany Jacek Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Mimo wszystko, hug dla Vanieczki za "pomoc" z moim pierwszym ficem. Ogromny hug należy się całemu Offtopowi i ludziom, którzy tam wraz ze mną siedzą. Link do komentarza
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 *hug* dla ludzi z "nocnego sb" (Maker, Eevee, Psotka, Morviles) - za kilka ładnych nocek :3 *big hug* dla Insomnii - za to, że jest *bear-hug* dla ludzi z ekipy pewnego projektu (Lis Pustyni, Rainbow Wave, Black Lightning) - Na początek - miejmy nadzieję - udanej współpracy ^^ *dyplomatyczne podanie ręki* dla Po prostu Tomka - za elokwencję, mądrość, jak i również dlatego, że się po prostu różnimy, bo to też w tych internetach jest piękne Link do komentarza
Linds Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Hug ode mnie dla Emmy, bo lubię plus podziękowanie za jej huga dla mnie, który przez emotkę " :I " brzmiał jakby był wymuszony 1 Link do komentarza
Niemampojęcia Napisano Wrzesień 10, 2013 Share Napisano Wrzesień 10, 2013 Hug ode mnie dla Emmy, bo lubię plus podziękowanie za jej huga dla mnie, który przez emotkę " :I " brzmiał jakby był wymuszony Nie wymuszony...po prostu lubię tę emotkę : | Żeby nie robić offtopu, to przy okazji dam jeszcze jednego huga: dla Tynkarza/Metruna/Jakiekolwiekjeszczeontamnickimiał bo tak :\/ Link do komentarza
Recommended Posts