Talar Napisano Maj 6, 2015 Share Napisano Maj 6, 2015 (edytowany) Edytowano Maj 6, 2015 przez Talar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Maj 6, 2015 Share Napisano Maj 6, 2015 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Maj 6, 2015 Share Napisano Maj 6, 2015 Trochę śmieci na pulpicie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkatePunk Napisano Maj 6, 2015 Share Napisano Maj 6, 2015 Talar! Albański bracie, masz cudny desktop ;3Talar! Albański bracie, masz cudny desktop ;3Talar! Albański bracie, masz cudny desktop ;3Talar! Albański bracie, masz cudny desktop ;3Talar! Albański bracie, masz cudny desktop ;3Talar! Albański bracie, masz cudny desktop ;3Talar! Albański bracie, masz cudny desktop ;3Talar! Albański bracie, masz cudny desktop ;3Talar! Albański bracie, masz cudny desktop ;3Talar! Albański bracie, masz cudny desktop ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Maj 6, 2015 Share Napisano Maj 6, 2015 Ok Ok Ok Ok Ok Ok Ok Ok Ok Ok 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 6, 2015 Share Napisano Maj 6, 2015 Trochę śmieci na pulpicie windows 8 rlz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Maj 8, 2015 Share Napisano Maj 8, 2015 Syf motzno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 Dużo się u mnie nie zmieniło... chciałem się tylko pochwalić, że kupiłem sobie najnowszy AVG PC TuneUp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 Podziwiam Cię jak ty to ogarniasz. Ja nigdy bym się w tym nie odnalazł... jak widać ja lubię mieć wszystko poukładane xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 Podziwiam Cię [...] Nic w tm dziwnego. Jestem najwspanialszym userem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Hugoholic :3 Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 Nim ktoś powie coś w stylu "ojeju! Ale Ty masz porządek *_*" to z góry uprzedzam, że te foldery to taka komputerowa wersja wrzucania gratów z biurka do szuflady XD 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 Nim ktoś powie coś w stylu "ojeju! Ale Ty masz porządek *_*" Ale bałagan... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Hugoholic :3 Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 Ale bałagan... Gdybym otworzył te "nowe foldery" to byś taki wygadany nie był XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 (edytowany) Nowo- stara tapetka Edytowano Maj 15, 2015 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 Gdybym otworzył te "nowe foldery" to byś taki wygadany nie był XD Dla mnie i tak bałagan- jak widać kilka postów temu mój pulpit- dla mnie jeden rząd ikonek to max. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 @up ale fajny pulpit Tylko trochę bałagan w pasku, ale plus za tapetę i San Andreas xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Maj 16, 2015 Share Napisano Maj 16, 2015 A który Civilization jest według Ciebie najlepszy? Sid Meier's Civilization 5? Czy Sid Meier's Civilization V? Civilization V, nazwa lepiej pasuje do ogólnego konceptu gry. Nowo- stara tapetka to shion? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Maj 18, 2015 Share Napisano Maj 18, 2015 Świeżo po formacie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Maj 18, 2015 Share Napisano Maj 18, 2015 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Maj 20, 2015 Share Napisano Maj 20, 2015 Od dziś na tapecie bardziej berlińsko-komunikacyjnie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magrat Napisano Maj 20, 2015 Share Napisano Maj 20, 2015 Całkiem świeży 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Maj 20, 2015 Share Napisano Maj 20, 2015 (edytowany) Od dziś na tapecie bardziej berlińsko-komunikacyjnie. Dzięki za przypomnienie mi o OpenTTD, daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... [Eternity later.] ...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawno temu w to grałem i jakoś zapomniałem, bo nie byłem w to dobry I czy mi się wydaje czy ten pasażer z białą koszulą przenika przez kierowcę? :O Edytowano Maj 20, 2015 przez PanMinish Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Maj 21, 2015 Share Napisano Maj 21, 2015 Takie tam Komp: Telefon: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się