twister Napisano Październik 24, 2016 Share Napisano Październik 24, 2016 Hehehehe... nie. Mój pulpit: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 25, 2016 Share Napisano Październik 25, 2016 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 26, 2016 Share Napisano Październik 26, 2016 (edytowany) Spoiler Edytowano Październik 26, 2016 przez Uszatka 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Październik 27, 2016 Share Napisano Październik 27, 2016 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Październik 27, 2016 Share Napisano Październik 27, 2016 Takie tam chińskie bajki w klimatach Halloween: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 28, 2016 Share Napisano Październik 28, 2016 nowa tapetka z okazji nowych dysków i przy okazji postawienia na nowo systemu 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Październik 28, 2016 Share Napisano Październik 28, 2016 Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Październik 28, 2016 Share Napisano Październik 28, 2016 (edytowany) Spoiler Bo grunt, to posprzątać pulpit na nowe tapety! Edytowano Październik 28, 2016 przez Klawden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 2, 2016 Share Napisano Listopad 2, 2016 nowa tapetka Spoiler i ekran blokady na telefonie Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Listopad 2, 2016 Share Napisano Listopad 2, 2016 Tapeta i ekran blokady na telefonie: Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Listopad 2, 2016 Share Napisano Listopad 2, 2016 Telefonik Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Listopad 6, 2016 Share Napisano Listopad 6, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Listopad 13, 2016 Share Napisano Listopad 13, 2016 (edytowany) Spoiler Edytowano Listopad 13, 2016 przez Dank Lord Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 23, 2016 Share Napisano Listopad 23, 2016 (edytowany) Spoiler Edytowano Listopad 23, 2016 przez PervKapitan 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 25, 2016 Share Napisano Listopad 25, 2016 nowa tapetka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InżCzesio Napisano Listopad 25, 2016 Share Napisano Listopad 25, 2016 (edytowany) Edytowano Listopad 25, 2016 przez InżCzesio 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Listopad 25, 2016 Share Napisano Listopad 25, 2016 (edytowany) 4 godziny temu InżCzesio napisał: + za tapetke, ale przede wszystkim + za posiadanie Windows XP Jak dla mnie najlepszy system, ale musiałem go niedawno zastąpić, bo już prawie nic nie obsługuje XPeka :( Edytowano Listopad 25, 2016 przez Bronek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 25, 2016 Share Napisano Listopad 25, 2016 to nie jest windows xp tylko siódemka stylizowana na xpa 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 26, 2016 Share Napisano Listopad 26, 2016 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InżCzesio Napisano Listopad 26, 2016 Share Napisano Listopad 26, 2016 11 godzin temu Sosna napisał: to nie jest windows xp tylko siódemka stylizowana na xpa To jest XP, większość programów i ew gier któe używam, są na tyle starte, że albo im nie potrzeba mocniejszych parametrów, albo zwyczajnie już nie pala. Poza tym przyzwyczajenie i przywiązanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 26, 2016 Share Napisano Listopad 26, 2016 (edytowany) 16 godzin temu Bronek napisał: Jak dla mnie najlepszy system, ale musiałem go niedawno zastąpić, bo już prawie nic nie obsługuje XPeka :( To w czym jest taki najlepszy? Edytowano Listopad 26, 2016 przez PervKapitan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 26, 2016 Share Napisano Listopad 26, 2016 XP był dobry dopóki nie wprowadzono dysków SSD, 64 bitowych procesorów i pamięci RAM o pojemnościach przekraczających 4 GB 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Listopad 26, 2016 Share Napisano Listopad 26, 2016 (edytowany) 54 minuty temu PervKapitan napisał: To w czym jest taki najlepszy? Tak ogólnie mówiłem. Jest prosty, łatwy w konfiguracji, ma małe wymagania. Wiele gier na nim śmiga, a na tym samym komputerze z siódemką się tną. Żeby było coś w temacie to wstawię jedną z tapet jaką mam na kompie. Mam kompozycję z kilkunastu tapet. W większości są na nich laski z Overwatch'a albo coś takiego. Dziwna sprawa, bo nie mam Overwatch'a, a grałem w niego tylko przez 2 dni w czasie darmowego weekendu Zastanawiam się czy kupić, bo do poniedziałku jest zniżka. Edytowano Listopad 26, 2016 przez Bronek 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Podmieniec13 Napisano Listopad 28, 2016 Share Napisano Listopad 28, 2016 To i ja się pochwalę, bracia stalkerzy zrozumieją. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Grudzień 3, 2016 Share Napisano Grudzień 3, 2016 Nowy laptok hehe. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się