Pawlex Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 To ja też się "pochwale" http://puu.sh/4cuGB.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moontiger Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 (edytowany) Dobry syf nie jest zły. http://puu.sh/4cRZR Edytowano Sierpień 28, 2013 przez Moontiger Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Pawlex ale folder XXX mogłeś gdzieś schować i żeby offtopu nie robić po tygodniu pora na zmianę tapetki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 U mnie nawet czysto, nie narzekam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Proszę a oto mój Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 No to myślę, że mam się czym chwalic: https://www.dropbox.com/s/mi37zeii0lfr952/screenshot.PNG Nawet zrobiłem trochę porządku z okazji robienia screena. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moontiger Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 (edytowany) <offtop> Dev-C++, pamiętam ile się nasłuchałem jak napisałem kiedyś na pewnym forum, że korzystam (korzystałem) z tego starocia. Trzy strony postów o tym, jaki to on jest zły i zabugowany . A moim zdaniem na początek był całkiem spoko. Poza tym miło zobaczyć, że ktoś używa CodeBlocks pod Windowsem, bo większość z tych osób które odradzały Dev-a starała się mnie przekonać, że jedynym słusznym wyborem jest Visual Studio. Bo niby w CB podpowiadanie składni często się psuje. </offtop> Elegancka tapeta. Edytowano Wrzesień 1, 2013 przez Moontiger 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 też się pochwalę bo często zmieniam choć mam nadzieję, że ta obecna zostanie ze mną na dłużej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFan Napisano Wrzesień 2, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2013 (edytowany) Piękne Ja w ósemce mam tak że same mi się co jakiś czas zmieniają. Edytowano Wrzesień 2, 2013 przez FlutterFan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Na chama ukradziona tapeta, ale no cóż =w= http://i952.photobucket.com/albums/ae6/KitsunePL/tapetka_zpsbb49a263.png Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reistorm Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 To i ja się pochwalę moją tapetką Bałagan może jest, ale i tak na to specjalnie nie zwracam uwagi, wszystko umiem znaleźć xD Dzielę komputer z tatą więc on też sobie coś ściąga... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFan Napisano Wrzesień 4, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2013 To i ja się pochwalę moją tapetką Bałagan może jest, ale i tak na to specjalnie nie zwracam uwagi, wszystko umiem znaleźć xD Dzielę komputer z tatą więc on też sobie coś ściąga... Co tata na tapetke mówi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reistorm Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Co tata na tapetke mówi? Nic Mogę se ustawiać tapety jakie chcę bo w sumie w większości to jest mój komputer. On ma swojego laptopa i tam więcej siedzi, tylko podobno na tym kompie ma jakieś starsze i płatne programy czy coś tam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProXer14 Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 A oto i mój pulpit Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niebezpieczny ziemnioczg Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 taa... xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 taa... xD Jeszcze mi to wytłumaczysz ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 (edytowany) Trochę tych ikonek jest Ale uważam to za porządek. Edytowano Wrzesień 11, 2013 przez Arktez Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 tak bardzo nowa tapeta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 To niesamowite ile wszyscy mają gierów na pulpitach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 (edytowany) Jestem ciekawa,kto tu jeszcze korzysta z WindowsXP ._. Bałagan bo dzielę komputer z bratem i rodzicami...To tego mamy tego "gracika w dobrym stanie" 6 lat... Edytowano Wrzesień 13, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 (edytowany) Jak zrobić zdjęcie pulpitu? Edytowano Wrzesień 13, 2013 przez sajback Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Np Print Screen i wrzucasz do painta (ctrll + v ). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Jak zrobić zdjęcie pulpitu? Albo po przez "puush" tylko, że trzeba go najpierw pobrać z internetu xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Proszę bardzo, jakoś się udało! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się