Syrth Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 Dzisiaj zmieniłam Spoiler 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 W końcu ogarnąłem jak się robi screenshoty na telefonie, więc wrzucam. Troszkę się męczyłem z ustawieniem odpowiedniej panoramy, ale według mnie całkiem nieźle wyszło. Subtelny środek: Spoiler Lewa strona: Spoiler Prawa strona: Spoiler I link, jeśli ktoś chce: http://ruhisu.deviantart.com/art/Tonight-at-Luxor-633318848 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midday Shine Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 Ponieważ cenię sobie dyskrecję, postawiłam na coś takiego: Spoiler Bonus: screen z avatarem do kompletu. Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Luty 22, 2017 Share Napisano Luty 22, 2017 Zaczynam się zatracać. Oh well... Spoiler tak, mam dwa monitory 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 22, 2017 Share Napisano Luty 22, 2017 ostatnimi czasy mój pulpit wyglądał tak: Spoiler Spoiler Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 23, 2017 Share Napisano Luty 23, 2017 Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Luty 26, 2017 Share Napisano Luty 26, 2017 Wiem, że niedawno zmieniałem na kom tapetę... ale przyznajcie sami. Nie warto było zmienić znowu na TO Link do obrazka na DA: klik Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Marzec 4, 2017 Share Napisano Marzec 4, 2017 Nowa tapeta na telefonie, specjalnie apkę pobrałem żeby ją animowało Spoiler 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Marzec 4, 2017 Share Napisano Marzec 4, 2017 A właśnie, ja mam teraz tapetę z Yooka-Laylee. Zapomniałem dodać. Jak nie zapomnę, to zrobię screena. A na razie wysyłam samą tapetę: Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Marzec 7, 2017 Share Napisano Marzec 7, 2017 Dawno nikt nie wstawiał, więc wrzutka ode mnie bo lekko posprzątałem. Bosz, jak ja kocham porządek. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Marzec 9, 2017 Share Napisano Marzec 9, 2017 Dobra... wiem, że za często zmieniam pulpity. Ale cuteness overload....... Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeus Napisano Marzec 9, 2017 Share Napisano Marzec 9, 2017 wchodzę tu tylko zgapić od was tapety na kompa ale zostawie coś po sobie więc to jest jedna z moich tapet: Spoiler 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pate Napisano Marzec 12, 2017 Share Napisano Marzec 12, 2017 Właśnie zmieniłem tapete na taką: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Marzec 16, 2017 Share Napisano Marzec 16, 2017 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 17, 2017 Share Napisano Marzec 17, 2017 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Marzec 24, 2017 Share Napisano Marzec 24, 2017 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altius Volantis Napisano Marzec 24, 2017 Share Napisano Marzec 24, 2017 U mnie czysto Black Leon & Tapatalk 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Marzec 25, 2017 Share Napisano Marzec 25, 2017 Telefon: tapeta: nie wiem, co to za osoba ekran blokowania: Romanie Smith 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeus Napisano Marzec 25, 2017 Share Napisano Marzec 25, 2017 @Talar twój ekran blokowania przez te krople jest epicki 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Marzec 25, 2017 Share Napisano Marzec 25, 2017 Nie umie tego rozszyfrować, czy chodzi Ci o to, że samo zdjęcie jest spoko, czy może zdjęcie + ten efekt kropel sprawia, że wygląda to dobrze (derp) Jeśli to drugie to cóż... dzięki. Jeśli to pierwsze, to sobie ją wygoogluj (jej imię podałem w spoilerze, jakby ktoś nie zauważył) i czy to jej strona, czy instagram, czy facebook; znajdziesz tego mnóstwo. polecam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeus Napisano Marzec 26, 2017 Share Napisano Marzec 26, 2017 Cytuj zdjęcie + ten efekt kropel sprawia, że wygląda to dobrze tak, ten pomysł z kroplami jest genialny a razem z tym zdjęciem skomponował się rewelacyjnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 26, 2017 Share Napisano Marzec 26, 2017 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryDobry ;) Napisano Marzec 30, 2017 Share Napisano Marzec 30, 2017 Uporządkowany syf Spoiler 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Marzec 31, 2017 Share Napisano Marzec 31, 2017 Spoiler 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się