Lemi Napisano Maj 23, 2017 Share Napisano Maj 23, 2017 Odświeżyłem sobie pod tematykę gry, ale pewnie szybko się znudzi i wrócę do swojej "planety". Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 15, 2017 Share Napisano Czerwiec 15, 2017 (edytowany) Spoiler Edytowano Lipiec 1, 2017 przez Niklas 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathy Napisano Czerwiec 15, 2017 Share Napisano Czerwiec 15, 2017 (edytowany) Dnia 15.06.2017 o 13:57, BiP napisał: Spoiler Urocza A to mój na fonie. Taki sobie, nic ciekawego. Spoiler Edytowano Lipiec 1, 2017 przez Niklas 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 15, 2017 Share Napisano Czerwiec 15, 2017 2 godziny temu Dairinn napisał: Urocza Jak chcesz link, to mam go na profilu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 16, 2017 Share Napisano Czerwiec 16, 2017 Nowa tapetka na ekranie blokady Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Czerwiec 16, 2017 Share Napisano Czerwiec 16, 2017 Frapujące Spoiler Moja tapeta jest za bardzo epicka, żeby ją tu wstawić, więc http://screenshot.sh/m3dsEcHJt3Tpn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 16, 2017 Share Napisano Czerwiec 16, 2017 Myślałam że Sosna da sobie na pulpit jak awansował do srebra 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Czerwiec 16, 2017 Share Napisano Czerwiec 16, 2017 Lewa stała, prawa po podłączeniu drugiego monitora, a niedługo trzeba będzie trzecią zrobić Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 16, 2017 Share Napisano Czerwiec 16, 2017 godzinę temu PervKapitan napisał: Myślałam że Sosna da sobie na pulpit jak awansował do srebra xD nie no wolę obrazki, przedstawiające postacie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PainChillerPL Napisano Czerwiec 22, 2017 Share Napisano Czerwiec 22, 2017 Takie tam Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Czerwiec 25, 2017 Share Napisano Czerwiec 25, 2017 Brat jedzie na miesiąc na obóz więc jak wróci to zobaczy najlepszą tapetę na świecie xD Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 25, 2017 Share Napisano Czerwiec 25, 2017 według mnie jest taka se. Ale to w sumie może tylko ja nie lubię jednego małego obrazka powtarzającego się n razy na pulpicie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Czerwiec 25, 2017 Share Napisano Czerwiec 25, 2017 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 25, 2017 Share Napisano Czerwiec 25, 2017 14 minuty temu Sosna napisał: według mnie jest taka se. Ale to w sumie może tylko ja nie lubię jednego małego obrazka powtarzającego się n razy na pulpicie Z tego co napisał to karniak, więc czemu miałoby wyglądać pięknie? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 25, 2017 Share Napisano Czerwiec 25, 2017 z powodu poczucia estetyki czy coś 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 1, 2017 Share Napisano Lipiec 1, 2017 Nie spodziewałem się, że ktoś może zastąpić u mnie mapę Equestrii, ale, no cóż... Spoiler Moja nowa obsesja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Lipiec 1, 2017 Share Napisano Lipiec 1, 2017 Dawno nic nie zmieniałem. Ostatnio trzymałem taką tapetkę nawiązującą do Sombry, ale jakoś zapragnąłem zmiany, znalazłem sobie ładną Mercy, no i mam xd Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 8, 2017 Share Napisano Lipiec 8, 2017 (edytowany) Tym razem laptop Spoiler Edytowano Lipiec 9, 2017 przez Niklas 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Lipiec 8, 2017 Share Napisano Lipiec 8, 2017 Dnia 1.07.2017 o 17:46, I'm from north cowboys napisał: Niby nic nadzwyczajnego, ale warto się wczytać w te hasła (można tam znaleźć dużo ciekawych rzeczy) Ukryj treść masz wormsy armageddony i się nie chwalisz! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 11, 2017 Share Napisano Lipiec 11, 2017 Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Lipiec 14, 2017 Share Napisano Lipiec 14, 2017 (Wallpaper engine + Rainmeter + Aimp3 + Iconoid)*dobra muzyka = Impreza Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 14, 2017 Share Napisano Lipiec 14, 2017 Fajny kalendarz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 14, 2017 Share Napisano Lipiec 14, 2017 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altius Volantis Napisano Lipiec 15, 2017 Share Napisano Lipiec 15, 2017 Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeus Napisano Lipiec 15, 2017 Share Napisano Lipiec 15, 2017 @Witoslavski jakie to jest pinkne pliska ogarnij mi ta fotke i wiślij bez tych ikonek Spoiler niestety ale nie zmieści się tutaj http://imgur.com/a/nmDf2 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się