bobule Napisano Maj 7, 2012 Share Napisano Maj 7, 2012 (edytowany) widząc rosnące zainteresowanie. zakładam ten temat (za przyzwoleniem Applejuice) mam nadzieję, że temat będzie miał spore "wzięcie" Edytowano Kwiecień 19, 2014 przez Cuddly doggy Link do komentarza
Lemuur Napisano Maj 7, 2012 Share Napisano Maj 7, 2012 Oj Bobul Bobul... AJ to w sumie świetny materiał na cosplay... co widać zwłaszcza przy ostatniej fotce boba i Xyzia, przynajmniej moim zdaniem xD. Link do komentarza
Aziz Napisano Maj 7, 2012 Share Napisano Maj 7, 2012 COSPLAY! Ogólnie nie lubię cosplayu, ale to jest Applejack. Musze to uwielbiać z zasady. Dobra.. Link do komentarza
Applejuice Napisano Maj 7, 2012 Share Napisano Maj 7, 2012 Tak, bo jej włosy mają naturalny kolor, więc blondynki nie muszą się bawić w peruki i w farbowanie Wow, Big Mac wygląda tak... podobnie :O Bardzo fajna fotka =) Hahahaha xD Wow, ze strojem musiała się napracować. A ta mi się nie podoba Taki plastik trochę. Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Maj 7, 2012 Share Napisano Maj 7, 2012 I jeszcze raz ta sama laska: Na innym tle wyglądałaby lepiej. Link do komentarza
El Sadzonka Napisano Maj 7, 2012 Share Napisano Maj 7, 2012 Zapodam jeszcze kilka ujęć tej pierwszej klientki: EDIT: Hehehehehehehehe, pierwszy! Jednak cała masa stuffu w Favorites pod ręka popłaca Link do komentarza
El Martinez Napisano Maj 7, 2012 Share Napisano Maj 7, 2012 Bobul... Nie wybaczę Ci, że założyłeś ten temat przede mną... xD Weee, dziewczyny ^^ Co prawda większość najlepszych już podesłaliście, ale i tak coś od siebie muszę dorzucić ;p DELETED Taka trochę mało AJ... Ale kogo to? xD I zgadzam się - cosplaye AJ są najlepsze - nie ma to jak sexowna kowbojka... ;3 EDIT: I wyprzedzony D: No ja nie mogę... Dobra, szukam dalej xd EDIT2: No, cosik znalazłem: Na razie tyle ; > Link do komentarza
Aziz Napisano Maj 7, 2012 Share Napisano Maj 7, 2012 To ja jeszcze coś... ale nie wiem czy mogę. Ale w sumie to nic złego, najwyżej ktoś skasuje. Skasować nie, ale ukryję w spoilerze ; > Marti huh... mam zbugowane spoilery, nie chce się otworzyć :( Cóż... spróbuj może innej przeglądarki. Link do komentarza
Dadudałe Napisano Maj 7, 2012 Share Napisano Maj 7, 2012 Zazdroszczę jak cholera . Cosplay AJ jest rzeczywiście najlepszy... Tyle pięknych pań! Blondyna, kowbojka = <3 Na szczęście, udało mi się znaleźć coś na deser: 1 Link do komentarza
El Sadzonka Napisano Maj 7, 2012 Share Napisano Maj 7, 2012 Avanidius, w piekle czeka już na Ciebie specjalne miejsce za tego HOERSA Link do komentarza
El Martinez Napisano Maj 7, 2012 Share Napisano Maj 7, 2012 Ach... Avan, uprzedziłeś mnie, koniu! xd Cosplay epicki, bardzo realistyczny Link do komentarza
Salmonella Napisano Maj 8, 2012 Share Napisano Maj 8, 2012 Best. Cosplay. Ever! Jakoś wolę te bez uszek, rogów i skrzydełek... Ta AJ zacna, ale nie przemawia do mnie. Jakoś nie czuć w niej tej epyldżekowości (nauczyłam się czytać dzięki gazetce na meecie ^^). I tutaj tak, jak wyżej: pokażcie mi jeden moment, w którym AJ tak by postąpiła. Bo normalnie, to conajmniej jeden z braciszków, a prawdopodobnie obaj, leżałby pod ścianą z wybitymi przednimi jedynkami. Tego cosplay'a tutaj wspiera za to bycie w jakiś sposób sceną z serialu. Pamiętam, byłam kiedyś na takiej niewiadomego pochodzenia stronce, w której ludzie robili z cosów konkretne sceny i to było świetne. Kojarzy ktoś No i ostatnie moje kryterium - o wiele bardziej jaram się cosplayami, które mnie krawiecko powalają (przyszła odzieżówka <3), a z tym w AJotowych ciężko. ALe i tak są cudowne! Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Maj 8, 2012 Share Napisano Maj 8, 2012 Ja ostatnio natknęła się na tak panią: Link do komentarza
El Sadzonka Napisano Maj 8, 2012 Share Napisano Maj 8, 2012 Znalazłem jeszcze kilka klientek, na których nie da się nie zawiesić oka: A na koniec sucharek: Cosplay nad cosplay'e, Rainbow Dash przebrana za Applejack! Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Maj 10, 2012 Share Napisano Maj 10, 2012 Tak zupełnie przypadkiem się natknęłam na takie coś: Link do komentarza
bobule Napisano Maj 10, 2012 Autor Share Napisano Maj 10, 2012 ten Cosplay Rarity to jest jeden z lepszych jakie widziałem Link do komentarza
El Sadzonka Napisano Maj 12, 2012 Share Napisano Maj 12, 2012 ^ Ohohohohohohoho http://pl.memgenerator.pl/mem-image/milordzie-zacny-towar-pl-ffffff/d Ja chcę takie na uczelniiiii... Link do komentarza
Aziz Napisano Maj 12, 2012 Share Napisano Maj 12, 2012 Uh.. yeah, um... eyup. Ok.. też rzucę. Link do komentarza
bobule Napisano Maj 13, 2012 Autor Share Napisano Maj 13, 2012 aziz, to jest facet, prawda? proszę powiedz, że to facet Link do komentarza
Avro Napisano Maj 13, 2012 Share Napisano Maj 13, 2012 To ja też dorzucę jakieś jabłko! Link do komentarza
Aziz Napisano Maj 13, 2012 Share Napisano Maj 13, 2012 To mój ulubiony temat.. :3 aziz, to jest facet, prawda? proszę powiedz, że to facet nie.. nie wydaje mi się. http://fc07.deviantart.net/fs70/f/2012/074/0/7/fim__pinkie_pie___applejack_by_deadly_doll-d4svigu.jpg Teraz ty powiedz, że to jest Braeburn, a nie AJ... Link do komentarza
Recommended Posts