Cuddly Doggy Napisano Wrzesień 10, 2013 Share Napisano Wrzesień 10, 2013 Czyżbyśmy miały jakieś samoloty na zbyciu, Dashie?No jasne, dzięki swej niesamowitej szybkości, ogromnemu sprytowi i wielkiej pomysłowości, udało mi się parę dla was złapać. A nie jest to proste bo niektóre zasuwają jak szalone. Nikt jednak nie pokona MNIE!Dobra, Rainbow-Myśliwy powróciła z polowania i przywiozła ze sobą trochę latających maszyn. Więc trzeba znaleźć dla nich nowe domki. I po to ta zabawa, ja daje samolot, wy stwierdzacie do jakiego użytkownika z forum on pasuje.Pierwszy okaz to Boeing 747, zwany potocznie Jumbo Jetem. Jest to jeden z największych samolotów odrzutowych na świecie. Pomieścić się w nim może aż 568 pasażerów, oczywiście zależy to od konfiguracji i modelu, tak więc przydałby się osobie, która posiada wielu znajomych. Znacie kogoś takiego? Link do komentarza
WilczeK Napisano Wrzesień 10, 2013 Share Napisano Wrzesień 10, 2013 (edytowany) Może BRONIESiPEGAZIS ? Edytowano Wrzesień 10, 2013 przez WilkU Link do komentarza
Gandzia Napisano Wrzesień 10, 2013 Share Napisano Wrzesień 10, 2013 BRONIESiPEGASIS. Z tyloma znajomymi potrzebuje jakiegoś dużego środka transportu. Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 10, 2013 Share Napisano Wrzesień 10, 2013 BiP,niech będzie Link do komentarza
Insomnia Napisano Wrzesień 10, 2013 Share Napisano Wrzesień 10, 2013 BiP'ster pasuje idealnie. Link do komentarza
Gość Nie sądzę Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 Bezpieczeństwo I higiena Pracy! Ten samolot jest dla ciebie! Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Wrzesień 14, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Jumbo Jet- BRONIESiPEGASISTak więc, Jumbo Jetem latać teraz będzie BiP.Patrzcie co tym razem złapałam! Tak, dobrze widzicie! To MiG-25 jeden z najszybszych samolotów myśliwskich na świecie, jego masową produkcje rozpoczęto 1969 roku w ZSRR. Maksymalna prędkość jaką to cudo może rozwinąć to coś ok. 3600 km/h, więc jest naprawdę szybki. Komu go należy wręczyć? Komuś kto lubi prędkość, znajdzie się tutaj ktoś taki? Link do komentarza
Gandzia Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Maszyna z Sowieckiego Sojuza, zatem Po prostu Tomek. Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Po prostu Tomek Link do komentarza
WilczeK Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Stanowczo po prostu Tomek Link do komentarza
Arjen Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Ja to bym dał Cuddly się przelecieć. 2 Link do komentarza
KHAAAN! Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Cuddly by to pasowało. Link do komentarza
Arjen Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 Jak już Cuddly dostanie ten samolot to niech da się przelecieć każdemu, kto jej w tym pomógł - zwłaszcza mi, bo to ja pierwszy rzuciłem ten pomysł, więc należy mi sie jakiś karnet czy coś 1 Link do komentarza
Nikern Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 Jak myśliwiec to chętnie zagłosowałbym na siebie, ale że pewnie nie można to... na Arjena Nie martw się, nie jeden myśliwiec jeszcze będzie.~Cuddly doggy Link do komentarza
Lisica Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Po prostu Tomek Link do komentarza
Aretra Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 Yay, uwielbiam myśliwce, więc głosuję na Cuddly.. Chciałabym się nim przelecieć Nie mówię już, o posiadaniu własnego.. Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Wrzesień 27, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2013 Jumbo Jet- BRONIESiPEGASISMiG-25 -Cuddly doggy Tak więc, MiG wędruje do mnie. I spełniając prośbę Arjena dam mu się przelecieć, nawet bezpłatny karnet dostanie.Dobra, teraz patrzcie, co tym razem udało mi się złapać!http://www.youtube.com/watch?v=nZZ504TGDpEJunkers Ju 87 Stuka z niemieckiego Sturzkampfflugzeug- szczytowy wytwór przerażającej machiny wojennej niemieckiego Blitzkriegu - wojny błyskawicznej. W ścisłej współpracy z niemieckimi siłami pancernymi, spadały na zaplecze wrogów błyskawicznie niszcząc wszystko na swojej drodze niczym rozgniewani lokatorzy Vahalli, samym swym pojawieniem się wprowadzając nieopisany zamęt i chaos w szerach przeciwnika. Dźwięk syren i przerażający świst spadających bomb (efekt ten uzyskano dzięki przyczepieniu do bomb kartonowych lotek, które spadały z przerażającym, narastającym gwizdem) wystarczył by złamać nawet najtwardszych bojowników, dodając do traum i koszmarów wojny jeszcze jedną, straszliwą kartę.Kto powinien otrzymać ten samolot? Ktoś kogo się wszyscy boją, żeby ten strach spotęgować? A może komuś kto chciałby, żeby się go bano, byłby bardziej potrzebny? Jest zawsze jeszcze inna opcja- może dajmy go po prostu jakiemuś wielbicielowi, który kochać będzie tak straszną maszynę, pomimo przerażenia jakie wywołuje? 1 Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 27, 2013 Share Napisano Wrzesień 27, 2013 Tak jakoś Komputer by mi tu pasował. Link do komentarza
Gandzia Napisano Wrzesień 27, 2013 Share Napisano Wrzesień 27, 2013 Warmen. Jego wszyscy się boją. Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 27, 2013 Share Napisano Wrzesień 27, 2013 Niech będzie Warmen Link do komentarza
Recommended Posts