Ares Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karmelek Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 http://m.youtube.com/watch?feature=related&v=37gZjFrFRaw Fajne,serio. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 (edytowany) Dzisiaj z małym bonusem Edytowano Czerwiec 22, 2013 przez Ares Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Szczerze mówiąc, to nie mam pojęcia, czy ktoś to tutaj wrzucałem, ale przed chwilą wysłał mi to System, więc się z wami podzielę, genialny flash z Apple Bloom i znaczkami (jest nawet Nicolas Cage!). A jeśli było, to nie mam pojęcia jakim cudem nie zwróciło mojej uwagi, o to link: http://renaissancebrony.deviantart.com/art/Magic-Cutie-Mark-374495811 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper9 Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 (edytowany) Edytowano Lipiec 12, 2013 przez Ares Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Witam, czas na kilka nowości w tym temacie Nauka w szkole Aaaaaaaaaaaaa! A nasza Sweetie Belle, jak zwykle taka pilna jest.... Oto odpowiedź dla wszystkich, którzy pytali się mnie o szkołę..... xD Moja nauka latania.... Nawet mnie Sweetie zagoniła do nauki.... Cóż, chyba wystarczy na dzisiaj tych nowości, na jakiś czas oczywiście xD pozdrawiają! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 No to ok, czas no kolejne nowości xD Najlepsza Scootaloo, jaką widziałem! BARDZO ŚMIESZNE BiP!?!? To może tym razem się uda? NO,NO Scoot Ja nic nie wiem.... Apple Bloom, znowu się popisujesz? Apple na imprezie! Napijmy się! Ciut za dużo AB xD Po imprzezie Dat kapelutek! Cóż na dzisiaj starczy xD pozdrawiają Was! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 (edytowany) BiP świetne Arty ja niestety nie miałem czasu ale za to dzisiaj mam więc coś dodam od siebie. Thx, Twoje też są Ten, byłby dobry na stronę tytułową, ale brak kogoś..... Troszkę się tego uzbierało. Pozdrawiam całe CMC. Ciebie też! Edytowano Lipiec 27, 2013 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 (edytowany) no cóż teraz ja coś dodam Crystal Jakie jesteście urocze w crystal style Dzięki Zandi fakt wyglądam ładnie E Babs ale ja mówiłem o wszystkich nie bądź jak bo to ci nie pasi Znaczy W jakim sensie ? Narcystycznym ;P Cmc w fajnych fryzurkach Smocze Edytowano Lipiec 27, 2013 przez Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Pewnie każdy może się spodziewać tego co ja wrzucę... Co? Co to takiego? Jeszcze chwila... i voilà! O... no tak Ale masz manię na te wilki... Cii... w końcu sama jestem wilkiem Też racja... A są jakieś znaczki za bycie wilkiem? Co...? Nie... Znaczy... Nie wiem... Będę musiała o tym porozmawiać z dziewczynami... Tylko nie kombinujcie znowu z eliksirami... Niezły pomysł, Scootaloo. A ja coś czarno to widzę... Czyżbyście miały takie miny, bo dokładniej przeszukałyście internet...? Huh? Nic, nic... Apple Bloom! Nie ufaj jabłkom na haczyku! Mieć jako Cutie Mark samą siebie...? To tak można? To już jest koniec... Nie ma już nic... Jesteśmy wolni... Możemy iść... Co Ty śpiewasz? I dlaczego wrzuciłaś obrazek, gdzie Rarity się na mnie gniewa... ... i wygląda to tak, jakby chciała Cię zabić... Spójrz na pierwsze słowa tego co zanuciłam... Zaraz... że jak? Tralalala... O rany... ja bym od razu ją poszła pocieszyć... No to w drogę! *idzie gdzieś, gdzie jest Babs Seed* Wait... what...? Zaczekaj! *biegnie za nią* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 To dzisiaj ja dam takiego arta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Zostałem poproszony o wrzucenie tych obrazków do "działu z grafikami". Nie wiem, gdzie jest taki dział. Chodziło o ten temat? - Tak to tutaj Arty powalają, gratulacje dla autora od ~ Scootaloo! Dwa obrazki autorstwa mojego i Ruhisa (http://ruhisu.deviantart.com/). Mamy tutaj dorosłą Scootaloo w służbie Luftmare, czyli sił powietrznych Equestrii dowodzonych przez Lunę. Oba fanasrty pochodzą z mojego opowiadania, link w sygnaturze. Jej partnerem jest Leutnant Brave Wing, pegaz z Manehattenu. Zwróćcie uwagę na znaczek Scootaloo, czyli "powietrzny wir". Oznacza on, że klacz ma niezwykłą łatwość w poruszaniu się przy trudnej pogodzie. Niestraszne jej huragany i tajfuny, gdyż wiatr - to jej brat. Rysunek wykonał Ruhisu na podstawie mojego pomysłu. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karmelek Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Ko ko ko!!! http://m.youtube.com/watch?v=K7Hpys1w3mA 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Ko ko ko!!!http://m.youtube.com/watch?v=K7Hpys1w3mA Haha, dobre xD Garść kilku dodatkowych obrazków z mojego fica (sygnaturka ) Scootaloo jest tutaj po 2 nieprzespanych nocach. Wersja pełna, tj. kolaż z płaczącą Rainbow Dash. I coś leciutko romantycznego. Skoro kuce chodzą po ulicy nago, to czemu miałyby się wstydzić wspólnej kąpieli? No chyba, że w grę wchodzi coś, w czym specjalizuje się Cadance... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Ok czas na nowe arty z naszymi CMC Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Sweetie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts