Bluedraft Napisano Maj 13, 2012 Share Napisano Maj 13, 2012 Witam ! Mam do was pytanie , zapewne wiecie że zdobycie swojego Cutie mark'a to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdego kucyka w Equestri . Będąc kucykiem jak wyglądał by wasz Cutie mark ? Mój wyglądał by za pewne tak jak na załączonym obrazku : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Maj 13, 2012 Share Napisano Maj 13, 2012 Zgodnie z prawem nie wolno mi tutaj zamieszczać takich obrazków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Maj 13, 2012 Share Napisano Maj 13, 2012 U mnie zapewne skończyłoby się na książce, bo nie wiem, jaki jest symbol lenistwa. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matjas Napisano Maj 13, 2012 Share Napisano Maj 13, 2012 Air kot jest symbolem lenistwa :3 A mój to Kot latający na chmurze i rzucający ninjami w innego koty oraz jedzący żelki miś panda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 hmmm... sam nie wiem wiec spytalem sie znajomych i powiedzieli mi ze talia kart LOL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Etoran Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Lekko uproszczony herb zakonu bożogrobców , (nawet w awatarze go mam ). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Zakon Bożogrobców? Mam taki jeden u siebie w mieście, strasznie mnie denerwuje:) A cutie mark? Jeśli faktycznie koty są symbolem lenistwa, to pewnie dostałbym ze dwa, albo i więcej:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Hmm .... to bardzo proste Zapewne byłaby to piłka do kosza xDDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Zorua? Albo trzy ćwierćnuty obok muffinki i tapety na pulpit . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Zapewne tak: http://xine.eu/media/Eye%20of%20Providence.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Myślę, że harmonijka... Chyba, żeby przedstawić jakoś mój talent do trollowania i wkurzania ludzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Szczerze to nie mam pojęcia, jakieś propozycje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Mój znaczek przedstawiałby kolesia z mikrofonem stojącego przed ludźmi robiącymi zbiorowego facepalma ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Musolini56 Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Mój wyglądałby jak łuk z napiętą strzałom albo trzy troll face. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Może kostka do gry, może joystick... albo kucyk wkurzający innego kucyka xP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Mój cutie mark... Cóż, nie jestem w niczym dobry... Ale chciałbym balisonga! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brak Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Strzelam, że tak bym wyglądał: Vers. W końcu wszyscy i tak mówią do mnie Wersalka (praca nie mojego autorstwa) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Mój? A czy Changelinsy miały Cutiemarki? ^^ Nie wiem, ale jeśli bym musiał wybierać to na pewno jakaś czarna rzecz, albo biała żeby odbijała się na czarnym kolorze kucykowego mnie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farcuf Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 (praca nie mojego autorstwa) Bo moja! A co do mojego cutie mark'a to wcześniej myślałam że skalpel ale jak się dłużej zastanowić to może serce z rogami i ogonkiem diabełka + aureolka i może skrzydełka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Dla mnie raczej Joystick, albo słuchawki (Creative Fatality ^^) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vampiur Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 A mój to albo pad od konsoli,"succesfull troll is succesfull" lub coś co obrazowałoby gry fabularne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clouds Slasher Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Mój cutie mark?... Może pióro?(talent do wymyślania niesamowitych historii) A może... coś co symbolizuje połączenie marzeń, czepialstwa, wrażliwości, dumy i obowiązkowości? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David020386 Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Pewnie Barrett .50 Cal lub Smok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Hmmmm... Konata, znak Skulltaga, Dooma II, Colt 1911, Gewehr 43, Pióro, emblemat Ulthwe, Jakiś znak wiedźmiński, kawka, kotlet, Kanade, Nutka ze względu na moje zamiłowanie do muzyki pianistycznej i grę na instrumencie tymże lub Flaga Cerenven. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Zapewne gitara/nutka tak jak Vinyl/Barrett M82A1/komputer/pad do PS3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts