Posealor zwany Pose Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 Niestety mój komputer się zepsuł, a tato "zaraz" go naprawi. Czyli przez jakiś tydzień w czołgi grać nie będę, bo stary komp jest za słaby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 30, 2013 Autor Share Napisano Listopad 30, 2013 Jeżeli to jest masowa dezercja to chociaż mnie poinformujcie. na 12 aktywnych graczy 5 na TS. nie o to w tym chodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 (edytowany) A teraz taki pomysł mi wpadł do głowy. Jeśli do tego turnieju mogą wejść wszystkie czołgi V teru (wraz lekkimi) , to czemu by nie wziąć mojego Chaffee Mam rację, czy się mylę? Edytowano Listopad 30, 2013 przez Zappter Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 30, 2013 Autor Share Napisano Listopad 30, 2013 (edytowany) musiałbyś być w drużynie a obie są już pełne... bo drużyna to tylko po czterech graczy. zresztą czy on na pewno taki fantastyczny jest... Jeżeli to się będzie powtarzać że większość nie będzie Chciała na kompanie to mogę od razu rozwiązywać klan. przy czym szkoda bo na zespołowych mieliśmy doskonałe wyniki. 2,5 wygranych na 1 porażkę prawie. Edytowano Listopad 30, 2013 przez izy97 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 Same te bitwy drużynowe były bardzo przyjemne, więc szkoda byłoby rozwiązywać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 30, 2013 Autor Share Napisano Listopad 30, 2013 (wiem. na razie to raczej tylko groźby) było wystarczająco dużo osób by rozegrać kompanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilos1921 Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 prawdopodobnie dziś albo jutro będziemy mieli nowego członka klanu oraz fandomu bo zaproponowałem mojemu znajomemu dołączenie do klanu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 (edytowany) Jak ktoś chce pluton, to zapraszam. Nick "posealor". Edytowano Grudzień 1, 2013 przez posealor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Grudzień 1, 2013 Share Napisano Grudzień 1, 2013 musiałbyś być w drużynie a obie są już pełne... bo drużyna to tylko po czterech graczy. zresztą czy on na pewno taki fantastyczny jest... Jeżeli to się będzie powtarzać że większość nie będzie Chciała na kompanie to mogę od razu rozwiązywać klan. przy czym szkoda bo na zespołowych mieliśmy doskonałe wyniki. 2,5 wygranych na 1 porażkę prawie. Na pewno lepszy niż T49 i ELC. Do tego mam go wymaksowanego i z perkami. A co do drużyny nie ma jakiejś jeszcze wolnej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Grudzień 1, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2013 Chyba nie. jednak jest czas by założyć kolejną. tylko ja nie mogę tego zrobić bo już jestem dowódcą jednej.http://worldoftanks.eu/uc/tournaments/222-Fun_Cup___Three_for_all!/ Czas do jutra o 18. sądzę że ktoś z klanu może jeszcze dołączyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Grudzień 1, 2013 Share Napisano Grudzień 1, 2013 (edytowany) Izy kiedy to jest bo na razie zabrano mi laptopa i nie wiem kiedy dostanę go z powrotem. Edytowano Grudzień 1, 2013 przez Flippyn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Grudzień 1, 2013 Share Napisano Grudzień 1, 2013 Ja mógłbym zagrać w drużynie. Jeżeli to jest w środę to powinienem mieć czas. Mogę wystawić KV-1 (lub jakiś MT/TD). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Grudzień 1, 2013 Share Napisano Grudzień 1, 2013 Sorry że mnie nie było(Rajd Harcerski) ale jakby co moglbym kupić KV-1 fajnie się nim jeździło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Grudzień 1, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2013 Izy kiedy to jest bo na razie zabrano mi laptopa i nie wiem kiedy dostanę go z powrotem. Rodzice to niebezpieczna rzecz... Środa wieczór. Ja mógłbym zagrać w drużynie. Jeżeli to jest w środę to powinienem mieć czas. Mogę wystawić KV-1 (lub jakiś MT/TD). To niech ktoś założy drużynę. nic trudnego i bezpłatnie. http://worldoftanks.eu/uc/tournaments/222-Fun_Cup___Three_for_all/ Duży pomarańczowy przycisk. Sorry że mnie nie było(Rajd Harcerski) ale jakby co moglbym kupić KV-1 fajnie się nim jeździło. Jeden KV-1 się jeszcze przyda, jak Flippyn pojedzie ELC. ja bym miał drugi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Grudzień 1, 2013 Share Napisano Grudzień 1, 2013 Dobra to ja już wchodze na WoT musze exp-a dorobić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 Sorry za nieobecnosc ale rodzice mowia ze dopoki nie poprawie ocen to se nie pogram -.- na turnieju sprobuje byc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 Ech.... Nie ma to jak być chorym. A tak wgl. to chyba wyłącznie ja nie mam problemów z rodzicami ani z ocenami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 Ech.... Nie ma to jak być chorym. A tak wgl. to chyba wyłącznie ja nie mam problemów z rodzicami ani z ocenami. Mylisz się. Ja nie mam problemów z rodzicami (a przynajmniej nie w kwestii grania), tylko z komputerem. W sobotę mi się zepsuł, a na starym kompie WoT nie działa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 Mylisz się. Ja nie mam problemów z rodzicami (a przynajmniej nie w kwestii grania), tylko z komputerem. W sobotę mi się zepsuł, a na starym kompie WoT nie działa. No to witaj w klubie. A co do kompa nie za fajnie choć znam ten ból przez miesiąc kompa nie było w domu ani YT, ani WoT, nic nie mogłem robić :( .Więc wiesz wytrzymasz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 (edytowany) Miesiąc... Coś mi mówi, że ja nie będę miał tyle szczęścia. Ale przynajmniej stary komp działa, więc to już coś. Edytowano Grudzień 2, 2013 przez posealor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 Stary komp heh ja w ogóle nie miałem koputera oprócz 45 mniut w tygodniu(szkoła). Dobra a co do tego turnieju 3vs3 Powinny jechać KV1 z 85mm , KV1 z 122mm, Pz. IV albo M4 z dzialem 105mm ( albo 10,5cm jak kto woli pisać). To będzie skuteczny atak jak troll walnie to 5 tier moze zginac za pierwszym strzalem a 85mm może być na dobitke a co do meda spot i dobre dzialo zarazem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Grudzień 2, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2013 (edytowany) troll na KV... nie przyda się przeciwko innym KV. a to jest naszym głównym przeciwnikiem. jednak co sądzicie o użyciu AT-2? przyda się gdziekolwiek? W Środę o 18:30 musimy się zebrać. Edytowano Grudzień 2, 2013 przez izy97 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 troll na KV... nie przyda się przeciwko innym KV. a to jest naszym głównym przeciwnikiem. jednak co sądzicie o użyciu AT-2? przyda się gdziekolwiek? W Środę o 18:30 musimy się zebrać. Co ja sądzę... Jakbym brał udział, to właśnie AT-2 bym wziął. Przód mało który pojazd tego samego tieru jest w stanie to przebić. Działo też ma bardzo dobre. Jego jedyną wadą jest niska mobilność, ale KV nie jest na tym polu dużo lepszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 (edytowany) Co ja sądzę... Jakbym brał udział, to właśnie AT-2 bym wziął. Przód mało który pojazd tego samego tieru jest w stanie to przebić. Działo też ma bardzo dobre. Jego jedyną wadą jest niska mobilność, ale KV nie jest na tym polu dużo lepszy. Szkoda, że nie wezmę udziału. Nie mam drużyny :( Na pewno nie ma wolnego miejsca lub nie zwolniło by się jakieś dla mnie? Edytowano Grudzień 2, 2013 przez Zappter Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 nie mozesz zagrac z kolegami?? ja mam caly sklad z kolegow z "podworka" wiec nie wywale nikogo sorry :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts