Kruczek Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 Jak wszyscy wiemy, Wielka i Potężna Trixie nie była do końca szczera, podczas opisywania swoich cudownych dokonań. Waszym zadaniem jest powalenie na kolana przechwałki poprzedniej osoby i napisaniu swojej. Na zasadzie "Ostatnio, pokonałem smoka używając jedynie widelca i siły swojego intelektu" Odpowiedź na to: "A w jakiej to było grze? Poza tym nie miałeś widelca! Ja, to ostatnio wygrałem wybory parlamentarne!" A więc zaczynamy. Podczas gdy wy siedzieliście w domu, ja zdążyłem uratować szefa mafii w Arabii Saudyjskiej, przed rozwścieczonym gangiem arabskich podpalaczy konnych! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 A w tej bajce były smoki? A poza tym gdzie w Arabii Saudyjskiej mafia? Ja to ostatnio uratowałem księżniczkę z rąk oprycha łyżką i koszulką! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 (edytowany) Uderzyłeś się w drodze do spożywczaka? Fajny sen. Dziś udało mi się zaprosić braci Mario na herbatkę i ciastka, nauczyli mnie trudnej sztuki przetrwania w ściekach a i zbudowali dla mnie wielką drapaczkę do pleców! Edytowano Listopad 8, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 Może jeszcze dali Ci wielką,mięsożerną rosiczkę-mutanta?Jak niby byli u Ciebie jeśli ja dziś grałam w Bario Bros`a i byli Dzisiaj rano jak wstałam to za oknem zobaczyłam wielką żyrafe która na mnie patrzyła i stukała w szybę,dodatkowo miała kocie uszy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 (edytowany) Ta, może jeszcze miała wymiona z których sypały się tęczowe draże? Daruj sobie, to była nowa z twojej klasy. Nie zgadniecie co mnie spotkało dziś na ulicy! Po chodniku spacerował Speedy Gonzales! Dał mi trochę sera, oświadczył się mojej skarpetce i zaproponował prace w jego rodzinnej firmie! Edytowano Listopad 8, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 A może oświadczył ci się jeszcze? Swoją drogą fajne masz sny. A ja kupiłem wczoraj pchłę na łańcuchu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 (edytowany) Ta, powiedz jeszcze, że tańczyła salsę z ziarenkiem ryżu. Nie wyspaliśmy się dzisiaj? Przed chwilą przez okno wbiła mi się liga sprawiedliwych pod pretekstem szukania nowej kwatery! Od dziś WonderWoman będzie mnie trenować a Batman odrobi mi fizykę i matmę! Zazdrościsz? Edytowano Listopad 8, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 Wakacje się skończyły. Huh, mam wszystkie nagrody, ze się aż nie mieszczą! Ale pewien przycisk... nie pamiętam jaki... usunął je. Ale i tak jestem świetna, człowiek renesansu! kłamstwo typu mojej koleżanki, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 (edytowany) No co ty nie powiesz... Sprawdzimy, zobaczymy. Wczoraj zgniotłam tira na czole, tak jak wy to robicie z puszkami Edytowano Listopad 8, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 Jak bardzo bolało? Nie jestem głodna mam różowe włosy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 (edytowany) Plagiat z Pinkie Pie, karniak dla Hidoi! Smacznego. Udało mi się skończyć klasę VI ze średnią 5.50 i wzorowym (). Edytowano Listopad 8, 2013 przez KreeoLe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 Najwidoczniej przyśnij ci sie ładny sen gdy uczyłaś sie ile to 2 + 2 ... A ja rozwaliłam wszystkie szkoły na świecie moją mocą przyciągania piorunów, hłe, hłe, zawsze trzeba wyjść na Forever Alona.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 (edytowany) Przyciągania swoją piorunującą upierdliwością predzej. Wygrałam roczny kupon na dowolne darmowe naleśniki. :3 Edytowano Listopad 8, 2013 przez KreeoLe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 Tak, ale sama je musisz zrobić. W DOMU. Umiem chodzić po ścianach jak spiderman. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 Po ścianach twojego dziecięcego pokoju dla kurdupli. ( lol) Dostaję tasak pod choinkę, waha! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 8, 2013 Share Napisano Listopad 8, 2013 Tak, ale jest bardziej dla rodziców, jesteś bardzo niegrzeczna... :3 Umiem wyczarować wszystko o czym pomyśle... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 I co Ci po tej umiejętności, skoro nie umiesz myśleć? Ja tam ostatnio, nie chwaląc się, wygrałem z Chuckiem Norrisem pojedynek na bazooki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Zabawkową? A ten Chuck to lego? Zabiłam tysiąc ludzi ołówkiem. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Najwyżej w szkicowniku. Nie myl rysunku z rzeczywistością. Ostatnio, kiedy Wy siedzieliście przy swoich komputerach i jak zwykle nołlajfiliście, ja wyruszyłam na Wyspę Wielkanocną i umówiłam się na herbatkę z posągami moai. I co, cwaniaczki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 A może jeszcze smoki spotkałaś? Ostatnio podczas gdy wy zajmowaliście łącza internetowe ja ratowałem świat przed globalną zarazą! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 W Majnkrafcie chyba. Dostałam pod choinkę Świętego Mikołaja w worku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Niech Twój tata wyrośnie z przebieranek. Mam całą kolekcję kucyków i mam figurkę Sombruśka i Kryśki, wow Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Gdzie...? Oh, zaraz, to przecież nie twoja kolekcja. Się za bardzo rozmarzyłeś. Wygrałam konkurs plastyczny () . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Chyba w marzeniach sennych. Kupiłem ostatnio tira Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Na pewno będziesz jeździć taką kilkucentymetrową zabawką? Udało mi się zdobyć Mount Everest. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts