Zappter Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 Ładne. Dodaj jeszcze coś na tą pustą szyję i będzie super. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 Jak Emo Ale ślicznie wygląda tylko bez znaczka taki gładki boczek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 Wygląda świetnie, coś na szyje by sie dało i by było super. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 Może czarną chustę w białą kratę? Ogon bym bardziej postrzępiła i może skróciła, ucho przekułabym i dał srebrny-czarny. A tak z innej beczki.... Może na później królową Krysię lub Discorda albo któregoś z kucyków muzycznych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 Daj jej kolczatkę na szyję i będzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 (edytowany) Spoglądając na szkic złapałem się za głowę, anatomia boli ; P . Mam nadzieje, że nadrobiłem to, oto tym gotowym wektorem.Czekam na wasze dalsze pomysły i opinie, najbardziej na opinie twórcy OC'ka. W przypadku ich braku, startujemy z nowym gościem specjalnym! Edytowano Marzec 18, 2014 przez Cartoon Tiger Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 Jest śliczna, a taki styl do niej pasuje. Aż dziwne, że nigdy się nad tym nie zastanawiałam by tak ją odziać ... hm.. Teraz dałabym dla odmiany jakiegoś z serialu np. Octavię . (tak tylko mówię ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 (edytowany) Ja proponuje NR W swoim czasie XD ~ Cartoon Tiger Edytowano Marzec 20, 2014 przez Cartoon Tiger Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 Skoro wszystko jasne i zatwierdzone, czas uchylić rąbka tajemnicy.Kolejną postacią do przebrania jest piękna, na swój sposób, królowa Chrysalis. W co można ją ubrać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 Oj ciężko będzie coś wykreować. Lepiej ubrać ocki jest, ale jeżeli ona chciała ślubu, to może tak właśnie strój ślubny z welonem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 (edytowany) ciemno zielona suknia ślubna i welon Edytowano Marzec 20, 2014 przez Nessie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 Ja bym ją ubrała w jakąś steampunkową sukienkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 Nielepsza była by normalna biała suknia? Nie zmieniajmy koncepcji ślubnej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 Ciemnozielona suknia a la ślubna i do tego welon w tym samym kolorze co suknia ale "w fazie sera" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 Ja bym jej dała długą suknie w kolorze jej oczu, przy ziemi lekko przypalona i "w fazie sera" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Mój pomysł wymaga dłuższego opisu a więc: Ja to widzę tak. Krótka bluzka z falistymi rękawami w kolorze ciemnym-czerwonym. Naszyjnik jak Rainbow Dash w stroju na galę, ale w kolorze jej oczu. Do bluzki przyszyta złotą nitką czerwona suknia sięgająca po kopyta i ciągnąca się za nią. Ciemno-czerwony falban, taki jak miała Cadance na sukience . I od "bluzki" po kilka cm pod falbanem byłaby czarna siatka. Zakończona wzorkiem. Buty koloru jej grzywy podobne do Celestii, ze złotym klejnotem w środku. Oczywiście jej korona której nie zdejmie:) A więc to tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Wielowarstwowa, złożona z czarnych halek ciągnąca się po ziemi suknia. Jeden kosmyk włosów daj tak do tyłu i zepnij spinką w kształcie muchy. Do sukni jakieś zielone elementy, ale takie mhrroczne xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 To ja dam tylko suknię: http://zapodaj.net/a77bf7dbfadf7.jpg.html Jakby link nie działał to napiszcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 To ja dam tylko suknię: http://zapodaj.net/a...bfadf7.jpg.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Ja dałabym zamiast małej korony taką większą uroczystszą... Co do sukni Frodo, wydłużyłabym ją tak by "szurała" po ziemi, dodałabym również taki wysoki kołnierz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Ja dałabym zamiast małej korony taką większą uroczystszą... Co do sukni Frodo, wydłużyłabym ją tak by "szurała" po ziemi, dodałabym również taki wysoki kołnierz. Zobaczę, co się da zrobić i jutro coś dam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 No, w sumie koncept Frodo, też fajny. Tylko żeby była dłuższa i jeszcze bardziej "puchata". Żeby tak bardziej od tyłka odstawała xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Pomysł Frodo jest super ale sukienka byłaby lepsza gdyby była dłuższa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Można dołączyć moją OC do zabawy? http://zapodaj.net/images/52ed9016f5072.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Nie ma żadnych przeciwwskazań, aby twój OC był następny w kolejce. Prosił bym tylko o działający link z obrazkiem OC'ka. No chyba, że jest to kucyk z twojego Avatara? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts