Maćko z Bogdańca Napisano Grudzień 1, 2013 Share Napisano Grudzień 1, 2013 W dniu dzisiejszym ze sprawą do was zdążam. Zapytuję więc was, czy znacie jakieś gry z kucykami bądź o kucykach. Jeżeli macie jakieś pomysły i/lub tytuły, zapisujcie poniżej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Grudzień 1, 2013 Share Napisano Grudzień 1, 2013 Teemno sillentponyvill Niestety, obie nie są jeszcze ukończone. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Grudzień 1, 2013 Share Napisano Grudzień 1, 2013 Welcome to Ponyville act.1 coś takiego jeszcze jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Grudzień 1, 2013 Share Napisano Grudzień 1, 2013 Można jeszcze w internetach dostać beta buildy Fightning is Magic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 (edytowany) Polecam serwis Equestria Gaming Poza tym w kioskach często przewalały się gry o koniach. BARDZO mocno polecam Sims 3 Zwierzaki. Na konsolach to samodzielna gra. Najlepsze jest to, że można wcielić się w zwierzaka i być bardzo wrednym. Ot jako pies oznaczyć lodówkę. Jako ciekawostka - MLP PC Play Pack. Inne przykłady: Świat Kucyków, Świat Kucyków 2. Jest jeszcze Luna Game 0 - 5 (mocne nerwy mile widziane) ale nie mogę znaleźć działających linków. Edytowano Grudzień 2, 2013 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 http://www.onemorelevel.com/game/derp_till_dawn 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 A żeś dowalił, aruś. Poszukaj na necie MLP Fighting is Magic. Może uda ci się znaleźć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 (edytowany) Jak dla mnie najlepsze gry są w tej galerii. Praktycznie każda gierka wymiata i dla każdego coś dobrego. Moje ulubione: -1000 years ago - pinkie jump - pegadrome (szczególnie grając z kimś) - Canterlot Siege 1 i 2 (ale 2 strasznie trudne dla mnie) - Spike Toss i Cadance Toss - Elemental Reaction Edytowano Grudzień 17, 2013 przez Burning Question Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 Banned from Equestria (Daily) Gra +18 dla dorosłych i w ogóle jest seks i tak dalej 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Styczeń 11, 2014 Share Napisano Styczeń 11, 2014 Można tu jeszcze wspomnieć o istnieniu nieoficjalnych DLC do rożnych gier muzycznych. Moim takim ulubionym jest "My Little Rock Band" track pack do gry "Rock Band 3" zawierający ok. 100 piosenek z serialu i tych wykonanych przez fanów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ver Napisano Styczeń 11, 2014 Share Napisano Styczeń 11, 2014 Jak ktoś lubi bardziej gry akcji + małe RPG w stylu dobrych, starych gier z serii Castlevania to mogę polecić Ponyvania: Order of Equestria. Obecnie gra jest wciąż jako Demo, ale ma dużo rzeczy do odblokowania. Można stworzyć własnego kuca z ras: Ziemnych, Pegazów, Jednorożców, każda rasa z innymi, specjalnymi umiejętnościami. Zresztą polecam samemu sprawdzić. Oto link: http://sandbox.yoyogames.com/games/207053-ponyvania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coffey Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 My Little Pony: Friendship is Magic (wersja na Androidy i iOsy) Starswirl Academy (aktualnie w trakcie produkcji i niestety Hasbro się przyczepiło i twórcy musieli imiona i nazwiska postaci zmienić): Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Styczeń 29, 2014 Share Napisano Styczeń 29, 2014 Legends of Equestria, ale serwer nie jest cały czas otwarty tylko trzeba czekać aż otworzą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Styczeń 29, 2014 Share Napisano Styczeń 29, 2014 (edytowany) kucykofy dead space! Fajny mod do l4d2 Łapcie jeszcze ciekawego moda do amnezji Edytowano Styczeń 29, 2014 przez arkadiusz fuks Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 W piątek w dziale z "tekturkami" dla dzieci widziałem "Świat Kucyków 2" Cena ok 10zł. Nie wiem czy na płycie jest coś jeszcze, pewnie tak. Nie miałem czasu żeby sprawdzić.Jeśli chodzi o samą grę to są to "simsy z kucykami". Pomysł dobry, ale wykonanie... (reklama on)recenzja w Brohoof nr 20(reklama off) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 W najbliższy czwartek, w Biedronce pojawi się gra o koniach/kucykach. Produkcja jest skierowana raczej do "ośmioletnich dziewczynek", ale jeśli ktoś się uprze... Cena - 20zł. Standardowe opakowanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 10, 2015 Share Napisano Styczeń 10, 2015 Grał ktoś w Peggle 2? Dziś zacząłem i na szczęście wrócił jednorożec Bjorn. Ale... po ukończeniu jego poziomów, możemy odblokować skórkę z tęczową grzywą Sama gra jest po prostu genialna. Różnica pomiędzy jedynką, a dwójką jest niby niewielka, ale animacje postaci są fantastyczne i powodujące "głupawki". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 3, 2016 Share Napisano Maj 3, 2016 Takie tam info. W nowym numerze Komputer świat 06/2016 dadzą "trylogię" Świata Kucyków. Uwaga, mogą sprawiać problemy na Win 8.1/10. Tryb zgodności pomaga. Cena pisma - 10zł. Powinno już być w kioskach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 14, 2016 Share Napisano Maj 14, 2016 (edytowany) Ja znam następujące gry: Ambient Prologue - [YT] [GL]- Kolejny build jesienią 2016 Fallout Equestria - [YT] - Kolejny build okolice maj-czerwiec Friendship is Epic - [YT] - Kolejny build okolice maj-czerwiec Legends of Equestria - [YT] - Co otwarcie serwerów Raycord Legends - [YT] - Wyjdzie jak tylko będzie w pełni ukończona NIA: Path of Light - [YT] [GL] - Wyjdzie jak tylko będzie w pełni ukończona, lecz mamy tutaj oficjalne demo Edytowano Maj 14, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 23, 2016 Share Napisano Sierpień 23, 2016 Odkop. Pony Town Pony Town to mega, super duper, genialna przeglądarkowa gra o kucach. A w zasadzie to takie "SB" Na początku tworzymy sobie postać, dobieramy imię, wybieramy jeden z dwóch serwerów (pełna kultura lub taki, w którym można przeklinać, gadać dosłownie o wszystkim). Polecam. Może kiedyś się zgadamy? mlpPolska przed nickiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Sierpień 23, 2016 Share Napisano Sierpień 23, 2016 Dokopanie. My Little Investigations Gra kryminalistyczna, a pierwszą sprawę z jaką będziecie się musieli zmierzyć będzie True Blue Scootaloo. Spoiler Kiedy Scootaloo zostaje pomyłkowo oskarżona o kradzież dużego szafiru, obowiązkiem świeżo upieczonego detektywa Twilight Sparkle jest dotrzeć do sedna sprawy! Twórcy szykują już kolejną przygodę, a ja wraz z ekipą zajmujemy się tłumaczeniem tej pierwszej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Maj 16, 2022 Share Napisano Maj 16, 2022 Wiadomość automatyczna Temat został zamknięty i przeniesiony do Forumowych Archiwów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts