Skysplit Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 Albo gdy Siper/Xyz lub ja przeprowadzamy jakieś prace na forum. Tym się proszę nie martwić, bo forum po chwili odzyskuje sprawność Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 A ja mam coś ciekawego Gdy kliknie się w jakiś temat w wyszukiwarce to przekierowanie jest na http://yoursite/wybrany topic (Dla nierozumiejących mojej polszczyzny - Szukaj-> klik w wynik -> error) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Ja zauważyłem problem przeglądając forum na komórce w wersji desktopowej. Gdy tapnę w "Ostatni post" to nie ładuje się dana strona. Muszę otwierać ją na nowej karcie. Wcześniej tak nie było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Lipiec 22, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2012 Ah... literówka w konfigu nginxa, dokładniej Google SEO (http://puu.sh/KIIz ). Poprawione Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Mam też dziwne wrażenie, że skalowanie obrazków nie działa, patrz choćby posta Warmiego http://mlppolska.pl/Watek-Daj-swoje-foto-P--2427?pid=103549#pid103549 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Też mam to wrażenie, ale myślałem, że to tylko moje osobiste anomalie spowodowane niskiej prędkości łączem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Z jakich przeglądarek korzystacie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Mi też nie działa. ^^' Przeglądarka Google Chrome. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 U mnie Opera 11.52. Zdjęcie faktycznie było rozdmuchane, w tej chwili wszystko ok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Firefox. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Firefox - net 6MB, więc your speed argument is invalid xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Też Chrome. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 U mnie działa, ale okropnie wolno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Naprawione: Zdjęcie pomniejszy się, gdy tylko się załaduje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Jest błąd z oznaczeniami tematów, bo gdy przeczytam wszystkie tematy w danym dziale i odświeżę stronę to wciąż widnieje na głównej, że w dziale coś do przeczytania jest pomimo, że po wejściu wszystko jest pokazane jako przeczytane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 To błąd mybb i nieprzeczytanych postów. Wynika z faktu, że nieprzeczytane posty dodaje do głownego działu(rodzica) i do działu, w którym się znajdują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Wiem, że ciągle pracujecie nad SB, ale nie jest tak rozciągnięte jak powinno być. I w starym stylu jest utrzymane w nowej szacie graficznej, ale to pewnie wkrótce się zmieni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Shoutbox: -wywala po parudziesięciu sekundach od zalogowania -nieznacznie przymula stronę główną -nie pokazuje wiadomości sprzed zalogowania -próba napisania wiadomości z góry skazana na porażkę [Opera 11.52] Sugeruję albo powrót do poprzedniego SB, albo usunięcie go w ogóle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecape Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Shoutbox: -wywala po parudziesięciu sekundach od zalogowania -nieznacznie przymula stronę główną -nie pokazuje wiadomości sprzed zalogowania -próba napisania wiadomości z góry skazana na porażkę [Opera 11.52] Sugeruję albo powrót do poprzedniego SB, albo usunięcie go w ogóle. Albo go bardziej dopracować. Też jakaś opcja. Choć do punktu 1 i 3 się zgodzę: mnie też coś wywala Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Niestety nowe SB zamula mi bardziej niż 3 gry włączone naraz, szkoda, że nie ma emotek, ale wierzę, że chłopaki techniczne wiedzą co robią. Btw., jak rozwojowe jest nowe SB, że je wybrano? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Sugeruję albo powrót do poprzedniego SB, albo usunięcie go w ogóle. Hehe, dobre. Stary czat swym przeciążeniem wyłączał forum. Przypominam, że to wersja alpha SB i Skysplit(i Sip ;> ) ciągle pracuje nad jego dopracowaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Lipiec 24, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2012 Prosimy o NIE ZGŁASZANIE błędów dot. Shoutboxa, ponieważ nadal nad nim pracujemy i wiemy o błędach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujek Tadek Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Co prawda nie jest to błąd na forum , ale nie wiem jak ustawić sobie sygnaturę (nie orientuję się w mybb ) . Próbowałem dać ją w [img][/img] , ale nie pokazywał się obrazek tylko coś w tym stylu: [Obrazek xxxxxxxxxxxxxx.gif] . Sygnatura , którą chcę ustawić : http://zapodaj.net/98aa594de98a7.gif.html Plik troszkę waży , więc jeśli musi to być jakiś określony hosting , to niech będzie do 7MB lub więcej . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Twój link nie jest bezpośrednim adresem do obrazka. http://zapodaj.net/images/98aa594de98a7.gif To powinno zadziałać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 Jest takowy błąd na forum: kiedykolwiek postuję coś w temacie Memy, filmiki o wszystkich kucykach, automatycznie odpinam temat, mimo że wcale tego nie chcę. Ostatnio się to zdarzyło, ale uznałem, że może mam jakieś luki w pamięci, ale wczoraj/dzisiaj zdarzyło się to ponownie, i teraz już na pewno tego nie robiłem. W innych przypiętych tematach, w których postuję, to się nie dzieje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts