Amani Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Wielkie dzięki - działa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Ja nie musiałem tego robić. Rightclick w obszar shoutboxa -> "Ramka" -> "Odśwież". Nie jestem pewien, ale chyba najlepiej w ustawieniach mieć "Sprawdzaj dokumenty" ustawione na "Zawsze". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Od dłuższego czasu gdy chcę raporty z SB oznaczyć jako przeczytane, wyskakuje mi: MyBB napotkało wewnętrzny błąd w zapytaniu SQL i nie może kontynuować. A druga sprawa... nie wiem czy to błąd czy celowe działanie, ale jak pisze z kimś priv, to po naciśnięciu jego nicku w komunikacie "Prywatna Wiadomość od X do Y" otwiera mi się jego profil w nowej zakładce... męczące, bo muszę często zjechać na dół i szukać jego wpisów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Spróbuj z ctrl To samo ;c ~ Arjen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Czy tylko ja widzę, że do odcinka "One Bad Apple" zostało 12 dni 3 godziny 55 minut 55 sekund o_0 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 A na Bronystate licznik pokazywał czas o pół godziny za wcześnie. Licznik na ircu EQD tym razem miał rację, ale i tak w razie zmiany harmonogramu nie jest poprawiany wystarczająco szybko. Nikomu nie można ufać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Listopad 26, 2012 Autor Share Napisano Listopad 26, 2012 Czy tylko ja widzę' date=' że do odcinka "One Bad Apple" zostało 12 dni 3 godziny 55 minut 55 sekund o_0[/quote'] Informacje są pobierane z ponycountdown.com i tam coś padło... jak jak widać już to naprawili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Zastanawiam się, kiedy poprawicie tę piękną białą czcionkę, która ukazuje się, gdy popełnisz błąd przy logowaniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Listopad 29, 2012 Autor Share Napisano Listopad 29, 2012 Naprawiono Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Hi again! Kolejny piękny błąd. Tym razem podczas edycji postów. Gdy daję "podgląd" edytowanego, wywala taki piękny obrazek: Pozdrawiam! ~Have a Nice Day~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Chciałbym zgłosić błąd związany z ankietami: Otóż po dodaniu jednej z nich,nie miałem ŻADNEJ możliwości edytowania jej czy usunięcią (zniknęła opcja w edycji pierwszego postu a opcja edycji samej ankiety nigdzie się nie pojawiła) mimo że według wszystkich powinienem móc to robić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Chciałbym zgłosić błąd związany z ankietami: Otóż po dodaniu jednej z nich,nie miałem ŻADNEJ możliwości edytowania jej czy usunięcią (zniknęła opcja w edycji pierwszego postu a opcja edycji samej ankiety nigdzie się nie pojawiła) mimo że według wszystkich powinienem móc to robić. Daj linka do tematu z tą ankietą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Ankieta została już usunięta dzięki pomocy Solarisa,jednak sam fakt błędu chciałem zgłosić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Odnośnie posta @Decaded Poprawione Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 może nie błąd, ale chciałbym się spytać. czy dałoby się zrobić tak, że jak klikam w liczbę postów w dziale (na stronie głównej forum), to żeby ta liczba postów moich i innych userów się pojawiała (bo działa ta opcja tylko wewnątrz działów) ? Takie coś powinno być w sugestiach ~ Arjen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Nie żebym lubił reklamy, ale zasmuca mnie płacząca Flutershy w miejscu im przeznaczonym na górze strony. Mam Operę 12.12. Jak macie czas to możecie to naprawić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Nie żebym lubił reklamy, ale zasmuca mnie płacząca Flutershy w miejscu im przeznaczonym na górze strony. Mam Operę 12.12. Jak macie czas to możecie to naprawić... To nie błąd... to działanie celowe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 To nie błąd... to działanie celowe Reklamy celowo nie działają na Operze? Na Firefoxie wszystko jest Ok, więc trochę nie rozumiem różnego traktowania różnych przeglądarek... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Arjen chyba nie zrozumiał o co Ci chodziło xD zajmiemy się tym To ŹLE, że reklamy komuś nie działają? Chyba coś źle zrozumiałem ~ Arjen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Nie wiem czy to błąd, bo ja się na tym nie znam, ale przy zmienianiu avatara pisze coś takiego: ,,Jeżeli Twój awatar jest zbyt duży, zostanie automatycznie przeskalowany do wymaganych rozmiarów. " Jak dodaję obrazek na avatar i jest on zbyt duży pisze, że jest on za duży i mam go zmniejszyć, chociaż wcześniej pisało, że będzie zmniejszony automatycznie. Chyba, że to ja czegoś nie rozumiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Przypuszczam, że skrypt przyjmie obrazek o rozdzielczości większej niż 200x200, jeśli wielkość pliku nie przekracza 60 kB. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Hmm...mogę czepnąć się do sygnatury. Sądzę że miejsce na sygnaturę jest troszeczkę za małe o pare pikseli dało by się powiększyć.? A ja sądzę, że jest odpowiednie. ~Warmen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Hmm...mogę czepnąć się do sygnatury.Ming Sądzę że miejsce na sygnaturę jest troszeczkę za małe o pare pikseli dało by się powiększyć.? Rainbow 2 Powiedziałbym, że jest nawet za duże... 170 wysokości byłoby ok... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Hmm...mogę czepnąć się do sygnatury. Sądzę że miejsce na sygnaturę jest troszeczkę za małe o pare pikseli dało by się powiększyć.? A ja sądzę, że jest odpowiednie. ~Warmen Wg mnie jest dobrze... Sygnatura nie powinna zajmować pół strony xD. Co do błędów: Czasem jak klikne szukaj to wyskakuje mi panel użytkownika Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Nie wiem czy to błąd, bo ja się na tym nie znam, ale przy zmienianiu avatara pisze coś takiego: ,,Jeżeli Twój awatar jest zbyt duży, zostanie automatycznie przeskalowany do wymaganych rozmiarów. " Jak dodaję obrazek na avatar i jest on zbyt duży pisze, że jest on za duży i mam go zmniejszyć, chociaż wcześniej pisało, że będzie zmniejszony automatycznie. Chyba, że to ja czegoś nie rozumiem. Z tego, co kojarzę, to przeskaluje tylko przy uploadowaniu z komputera, nie przez link. A ja mam inne pytanie: czy przy edytowaniu profilu przez opcje moderatorskie nie dałoby się zrobić sprytnego odnośnika, który by po wyedytowaniu profilu nie przenosił do listy użytkowników, tylko z powrotem do edytowanego użytkownika? Popieram Keo. Po edycji np. sygnatury zawsze chcę zobaczyć, czy wszystko wygląda elegancko ~ Arjen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts