Siper Napisano Październik 23, 2012 Autor Share Napisano Październik 23, 2012 http://community.mybb.com/thread-127322-post-922533.html#pid922533 Naprawiono, działa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 Fakt działa, jednak dalej można się czepić ;] http://puu.sh/1iAMJ Biała czcionka na białym tle nie jest niestety zbyt czytelna, bez zaznaczenia albo dobrej pamięci nie idzie trafić w wybrany obiekt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 Próbowałeś czyścić cache czy coś? Bo zmieniłem na 100% tak, że jest czarny tekst. http://puu.sh/1iAYk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 U mnie działa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 Jak ja kocham jak ktoś mi grzebie w konfiguracji przeglądarki... Wszystko działa, przepraszam za fałszywy alarm:flutterblush: a teraz wybaczcie, ale idę zabić kumpla za wywalenie mi wszystkich ustawień... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 Ktoś już chyba gdzieś o tym wspominał, ale jak używam w poście "Edytuj -> Szybka Edycja" to po skończeniu nie widać pewnych opcji formatowania jak np. kolor, czy inne tego typu rzeczy. Muszę dopiero użyć opcji "Edytuj -> Pełna Edycja" Tylko ja tak mam, czy to ogólny problem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 Jeżeli chodzi ci o to że przy szybkiej edycji nie ma tej magicznej tabelki to nie jest to problem, tak to jest wpisane w silniku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 Jak sama nazwa wskazuje jest to szybka edycja, do drobnych poprawek xD No to mam pięknie zrobiony post, poprawię jedną literówkę i nagle kolory i formatowania znikają... wtf Chyba tylko u Ciebie. Jesteś inny. Przynajmniej nie mainstream'owy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 Wtedy trzeba odświeżyć :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 http://puu.sh/1kVjx Coś mi się wydaje że nie w tą mańkę jest zegar przestawiony ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 Automatyczna zmiana czasu letni-zimowy nie działa, server time śpieszy się o minutę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 Jim, Michale - na pewno macie dobrą strefę czasową? U mnie wszystko w jak najlepszym porządku. Czas forum i komputera zgrywają się(no, poza tą minutką xDDD) Sprawdźcie czy macie tu UTC+1(chyba że nie mieszkacie w Polsce lub tej strefie czasowej) oraz "Automatycznie wykryj czas letni" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja7 Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 W podstronie gdzie są wszystkie posty jest ich więcej niż na liczniku pod avatarem. Odpowiednio 12 i 9. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 @Skysplit - strefę czasową od zawsze miałem właściwą. Automatyczne przestawianie DST nie daje u mnie nic :( Nie pisałbym o tym, gdybym nie testował Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 @BBBFF sprawdź teraz. Uruchomiłem ponowne przeliczanie postów. Może to coś dało @Michael - jaki masz czas? (nie licząc ten spieszącej minuty xd) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 Ja właśnie zauważyłem że też mam problemy z czasem na tym forum ;P.To tylko tyle z błędów jakie wypaczyłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 Prawidłowy. Teraz nie sprawdzę DST, bo czas zimowy=czas standardowy. Sprawdzałem włączając automat jeszcze przy letnim, ale wszystko pokazywało czas o godzinę wstecz do letniego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja7 Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 @Skysplit Nic się nie zmieniło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 A gdzie patrzysz się na swój licznik? http://mlppolska.pl/Uzytkownik-BBBFF--2278 tutaj pokazuje prawidłowo. Jeżeli w Panelu użytkownika, to wiedz, że w niektórych działach nie dodaje postów do licznika znajdujacego się pod postami oraz w linku powyżej, jednak w UCP są one też dodane. Trochę zagmatwałem to zdanie, ale liczę, że wiesz, o co chodzi xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja7 Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 Rozumiem, trochę to dziwne że niektóre działy są "dyskryminowane" ale rozumiem. Dziękuję za poświęcenie swojego czasu. @down Wiem, dlatego napisałem w cudzysłowie. Po prostu chodziło mi o to że są mniej ważne. Ale tak jak popatrzeć na te tematy to rzeczywiście nic nie wnoszą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 To nie dyskryminacja. Chodzi o to, by działy przeznaczone do "luźniejszego" pisania nie powodowały "wyścigu" na liczbę postów. Innymi słowy, jeśli nabijać sobie licznik, to nie przy zabawie, gdzie czasami pisze się jak bot, tylko w poważniejszych tematach, gdzie nad (za)wartością posta trzeba już się trochę wysilić. Tak jest niemal na wszystkich forach, które mają wydzielone miejsce do "spamu" Edit: Wracając do tematu czasu, przed zalogowaniem forumowy zegar pokazuje czas o godzinę do przodu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 http://puu.sh/1lak8 coś się nie wyświetla. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Czasem przy refreshowaniu strony nie wyświetla się lista ostatnich 5 postów. Właściwie nie czasem, tylko bardzo często. http://i.imgur.com/Sbqa1.png Też tak dziś miałem ~ Arjen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Do sezonu trzeciego pozostało: 1562366 dni 16 godzin 59 minut 57 sekund WTF is it?! Się przeraziłem, się adminom na żarty zebrało... EDIT: O już tylko 156 dni 6 godzin 40 minut 41 sekund Yay! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Pardon me, bawiłem się tymi datami xD Sprawdzałem coś. Jeszcze chwilkę może tak poderpić, nie przejmujcie się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts