MacTavish Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 Już nie edytuje tamtego postu bo trochę czasu minęło, więc to nie jest aż taki spam Na początek zarzucę czymś takim(to może podchodzić pod humanizację,ale także pod Lunę,więc wolę dać to tutaj) Link do komentarza
Plothorse Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 Mmm... zdaje mi się, że tego tutaj nie było... Link do komentarza
Arjen Napisano Wrzesień 13, 2012 Share Napisano Wrzesień 13, 2012 MacTavish - miks Cadence, widać po mocniejszym makijażu na oczach Szurnięta Luna Link do komentarza
Arjen Napisano Wrzesień 14, 2012 Share Napisano Wrzesień 14, 2012 Parę klasycznych Lun, zwłaszcza drugi mi się podoba, co sądzicie? Link do komentarza
MacTavish Napisano Wrzesień 14, 2012 Share Napisano Wrzesień 14, 2012 Ja także coś zapodam, jak co dzień Najpierw coś dla tych, którzy nie przeglądają FGE: http://www.fge.com.pl/2012/09/magiczny-pulpit-xvii.html Jeżeli komuś nie chce się sprawdzać to wklejam poniżej adres jedynego zdjęcia z Luną, który się tam znajduje(reszta to NMM) Zamiana ról - mi osobiście tak nie zbyt pasowało bo jestem przyzwyczajony do innej wersji wydarzeń Cute Luna is Cute :3 Filly Luna i Celestia I na koniec legenda księżniczki Luny: Link do komentarza
Arjen Napisano Wrzesień 15, 2012 Share Napisano Wrzesień 15, 2012 Derp Pomińcie twarz, włosy są extra Link do komentarza
MacTavish Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Jestem geniusem i wrzucam arty o Lunie w dzień Zadowolona Luna Trochę przeraża mnie ten wyraz twarzy Luny XD Link do komentarza
Arjen Napisano Wrzesień 17, 2012 Share Napisano Wrzesień 17, 2012 MacTavish, ta rysunkowa Luna jest genialna Własny styl autora Tego się boje With chicken Link do komentarza
Moonlight Napisano Wrzesień 17, 2012 Share Napisano Wrzesień 17, 2012 znowu ten styl, tym razem z wycieczki do Paryża jakaś taka inna ta Luna daaaw jacy są słodcy kiedy śpią i jak tu powstrzymać uśmiech ? Link do komentarza
MacTavish Napisano Wrzesień 17, 2012 Share Napisano Wrzesień 17, 2012 Śpiewająca Luna na niebie Można wgrać sobie jako avek - kto I ten lepszy Trochę dziwnie powyginana Luna jeśli chodzi o kopyta,ale nie patrząc na to całkiem fajny art Już po raz 50 ta sama Luna na tej samej chmurce, ale inne tło XD I ostatnie, nie wiem czy było czy może jednak nie, ale zawsze mnie to rozwala Link do komentarza
s500PL Napisano Wrzesień 17, 2012 Share Napisano Wrzesień 17, 2012 Nie wiem czy były czynie ! Link do komentarza
MacTavish Napisano Wrzesień 18, 2012 Share Napisano Wrzesień 18, 2012 Dzisiaj będzie dużo vectorów, z góry mówię Na samym początku... Nie księżniczko, zdążyłaś idealnie Świąteczna Luna: Michael Jackson Luna już była,ale to sam vector Tu sam nie wiem jaki dać dopisek Oouuu :3 Hehehe - wesoła Luna Tu Luna i Celestia tym razem wesołe Luna i NMM Tym razem coś na tapetę To zdjęcie ma diabelski rozmiar-666(coś w tym jest ) I wg mnie najlepsze zdjęcie jakie dziś znalazłem-podtrzymuje Oouuu :3 Link do komentarza
Moonlight Napisano Wrzesień 19, 2012 Share Napisano Wrzesień 19, 2012 na początek coś co mnie rozwaliło to tez jest dość ciekawe na razie tyle Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 19, 2012 Share Napisano Wrzesień 19, 2012 Dawno nie wrzucałem artów z Luną , niestety nie są moje > Luna jest taka słodka. Luna i Twi. I zakańczając . Jeżeli coś się powtarza to przepraszam. Link do komentarza
Unbridle Napisano Wrzesień 19, 2012 Share Napisano Wrzesień 19, 2012 Bardzo mi się spodobał ten obrazek więc postanowiłam go tutaj dodać. Link do komentarza
MacTavish Napisano Wrzesień 19, 2012 Share Napisano Wrzesień 19, 2012 Dzisiaj coś słabo idzie ze znajdowanie,ale zawsze jest Link do komentarza
Moonlight Napisano Wrzesień 20, 2012 Share Napisano Wrzesień 20, 2012 trochę dziwne ponieważ księżniczki mają "odrobinkę" więcej lat od reszty, ale i tak wygląda to słodko Luna była by świetnym trenerem sisterhooves social Link do komentarza
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 20, 2012 Share Napisano Wrzesień 20, 2012 tego na pewno tu nie było luna w stylu Lotrowskim kocham tego autora Link do komentarza
MacTavish Napisano Wrzesień 20, 2012 Share Napisano Wrzesień 20, 2012 Co do ostatnich wstawionych zdjęć Moonlight to tyle: -na tym treningu są widzoczne skutki ciągłego mówienia ,,Louder'' XD -w zdjęciu sisterhooves social jest widoczny taki trochę Bitch-I m fabulous Ja na dziś wrzucę tyle. Celestia opiekująca się Luną: Następny jest bardzo ładny art: Teraz coś z Nightmare Night: I na koniec neonowa tapetka: Link do komentarza
Kaoma Napisano Wrzesień 21, 2012 Share Napisano Wrzesień 21, 2012 Jeden z moich ulubionych artów z Luną : Link do komentarza
Recommended Posts