Arek_PL Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 nawet ciekawy art znaleziony przypadkiem edit:daje tego gifa w spoiler bo trochę laguje Link do komentarza
MacTavish Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Jeżeli ktoś chce ponad 200 tapet z Luną to pisać do mnie Kilka gifów(coś koło 10)też się znajdzie. Link do komentarza
wiej007 Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Przyjemnie patrzy się na szczęśliwą Lune Link do komentarza
Fragin Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 @PhosiQ Zabiłeś mnie pierwszym artem, genialne! Link do komentarza
Arjen Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Up, potwierdzam, idealnie pasuje do mojej obecnej sytuacji Autentyczny majstersztyk, chyba ją kocham :heart: Boże jakie to piękne. Link do komentarza
Fragin Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Idealnie pasuje, idealnie! Aż dziwne, że nie jestem w temacie z sukniami Link do komentarza
PhosiQ Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Luna z różem? :O a tego to jeszcze nie widziałem - ale w sumie to pasuje Link do komentarza
MacTavish Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Ja kiedyś też znalazłem Lunę w różu i też było fajne Jak kiedyś znajdę to wystawię Link do komentarza
Arjen Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Luna z różem? :O a tego to jeszcze nie widziałem - ale w sumie to pasuje Wrzucałem bodajże stronę temu, sprawdź jak się podoba Sukienkujemy się Airliczku Link do komentarza
Lukiner Napisano Lipiec 29, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2012 Arjen twój link do obrazka nie działa gdyby tylko nie wycieli fragmentu z RarityxLuną z Luna Eclipsed ;p wszyscy by zobaczyli różową Lunę wtedy Autentyczny majstersztyk, chyba ją kocham :heart: Boże jakie to piękne. szkoda tylko że Spiritto ma już męża hehe ;p na obrazku widoczna jest: Luna, Luna, Artemis, Luna, Artemis, Luna, Luna, Artemis, Luna and Luna. ciekawe czy ktoś rozpozna z jakiego film/serialu/anime/książki jest każda postać Link do komentarza
Arjen Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 szkoda tylko że Spiritto ma już męża hehe ;p Mówiłem o Lunie Ty... Ty... próbujesz wybić mi ją z głowy insynuujesz. Link do komentarza
Arjen Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Myślałem ze Luna jest troszeczkę większa Tongue Z Twilight wygląda mniejsza niż z serialu Spoko, to tylko wyobraźnia twórcy Sliver wrzucił to ostatnio na sb, propsy dla niego Kolejna suknia... Z mojego starego avka ściągnięte : P Link do komentarza
Wujek Tadek Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 szkoda tylko że Spiritto ma już męża hehe ;p na obrazku widoczna jest: Luna, Luna, Artemis, Luna, Artemis, Luna, Luna, Artemis, Luna and Luna. ciekawe czy ktoś rozpozna z jakiego film/serialu/anime/książki jest każda postać Rozpoznaję jedynie dwa koty : czarnego (Luna) i białego (Artemis) z "Czarodziejki z Księżyca" . Link do komentarza
Major Kusanagi Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Rozpoznaję jedynie dwa koty : czarnego (Luna) i białego (Artemis) z "Czarodziejki z Księżyca" . Jest jeszcze ta wampirzyca z anime.... Link do komentarza
Arjen Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Dla wszystkich odwiedzających galerię (yyy, Lukier, Wiej, Xan, PhosiQ, i paru innych... kurczę, coraz więcej nas ) prośba o interpretację pierwszego. Mi to wygląda na "Podejdź i powtórz cwaniaku" Link do komentarza
Therinius Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Pierwszy obrazek jest świetny Tło bardzo fajne , nadaje takiego klimatu mrocznego Link do komentarza
wiej007 Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Potwierdzam Therinius a wracająt do tematu To chyba se dam na tapetę Link do komentarza
PhosiQ Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Dla wszystkich odwiedzających galerię (yyy, Lukier, Wiej, Xan, PhosiQ, i paru innych... kurczę, coraz więcej nas ) prośba o interpretację pierwszego. Mi to wygląda na "Podejdź i powtórz cwaniaku" Mi to wygląda, jakby coś oceniała. Może jakaś nocna istota wybudowała pomnik na cześć swojej ulubionej Księżniczki i Luna we własnej osobie postanowiła go obejrzeć? I żeby nie zostawić posta bez zdjęcia Link do komentarza
Xan Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Dla wszystkich odwiedzających galerię (yyy, Lukier, Wiej, Xan, PhosiQ, i paru innych... kurczę, coraz więcej nas ) prośba o interpretację pierwszego. Mi to wygląda na "Podejdź i powtórz cwaniaku" Sądzę podobnie jak PhosiQ. Moim zdaniem, to wygląda na jakiś exploring jakiejś jaskini czy coś w tym stylu, aż tu nagle wyłania się jak powiedział PhosiQ jakiś posąg, czy też może jakaś skała. W ostateczności porzucona klaczka wyglądająca jak NMM Link do komentarza
Recommended Posts