Arjen Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Ktoś mnie źle dorysował Link do komentarza
Moonlight Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 to spojrzenie trochę z siostrą: to jest świetne coś wam to mówi Link do komentarza
Arjen Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 Moonlight drugi obrazek powtórka znowu Mało Luny ale bardzo ładnie to wygląda. Link do komentarza
Moonlight Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 dzięki za zwrócenie uwagi jest już tyle obrazków, że nie wiem który był a który jeszcze nie Link do komentarza
Arjen Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 Przejrzyj kiedyś Galerię, są tu same (przynajmniej moje) najlepsze, i nie będzie to stracony czas I mnie też upominać, jak coś Ostatnio dużo na derpibooru siedzę... Link do komentarza
MacTavish Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 Na początku zarzucę gifem: Coś na tapetę: Przy tym się nieźle uśmiałem: Link do komentarza
Arjen Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Haha ostatnie padłem MacTavish, uwielbiam jak Luna małpuje Celestię Szukam i tego w galerii chyba nie ma, a mam wrażenie, że jest ;c Przejrzę dziś ponownie. Link do komentarza
Moonlight Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 to ja też zacznę od gifa to w taki sposób spadają gwiazdy? ciekawe czego słucha ;P to jest boskie Link do komentarza
wiej007 Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Coś ostatnio mnie tu nie było. Ale wróciłem Ja chce mieć taki folder Link do komentarza
Silver Shield Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Kuuurczeee te rysunki Wymiatają Link do komentarza
Moonlight Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 też chciałam dać Lunę z drugiego obrazka, mam ją jako ikonę Mojego Komputera na pulpicie ;P jak na razie tylko jeden art później doślę Link do komentarza
MacTavish Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Wrzucę kilka obrazków 1.Filly Luna: 2.Coś na tapetkę 3.Kolejna Luna Tunes XD Link do komentarza
Moonlight Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 typowa rosyjska zima spacerek pamiątka z dzieciństwa wakacje aż słychać jak Luna mówi - "Tia, jestem już na to za duża" Link do komentarza
Plothorse Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Łoooooł, tyle tego się wala po internecie, że nie wiem od zamieszczania czego mam zacząć... ciężko dać nawet drobinę z każdej kategorii... (Brr. Straszliwym jest sortowanie na to co już było, a czego jeszcze nie...) Edit nr. 1: Bardzo ciekawe. Wszystkie obrazki - wcale nie większe od innych, ani nie animowane - wstawiałem w ten sam sposób co inne, z tego samego źródła... jak widać z nim jest problem. Nie byłoby w tym jednak nic dziwnego, tyle, że w momencie wstawiania nic nie szwankowało... Edit nr. 2: Dobrze... sprawdźmy, czy z kolejną częścią stanie się to samo... Edit nr. 3: To samo. Zdecydowanie COŚ jest nie tak... I chyba nie tylko ja jeden mam ten problem? Link do komentarza
Arjen Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Moonlight przedostatni, Plothorse drugi obrazek - powtórka Mała modyfikacja Link do komentarza
Plothorse Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Dziękuję Ci Arjen za Twą czujność! Wierz mi, tak Twe słowa wziąłem do serca, że po pierwszym drugiego obrazka wykasowaniu, godziny później chciałem już owy ,,drugi" w kolejce wykasowywać. Modyfikacja jest świetna, przyznaję. ; ) Choć nie wiem jak tym operuje, zaprawdę... Jedno tylko jest w tym arcie kapkę... w głowie mej mieszające... czy mi się zdaje, czy jej grzywa nie jest przypadkiem trochę długa? Dobra, ciut. Wiem, czepiam się straszliwie cudzej ciężkiej pracy! Zatem zapomnijmy o tym co powiedziałem - ba, albo nawet wywyższmy koncept jej długich włosów - robią za piękne niebo! Dobra! W związku z moją długą nieobecnością, zdecydowałem się przed tym zamieścić kompilację dzieł o tej konkretnej tematyce, które to przypadły mi do gustu. Kolosalna to robota... nie przyjmujcie jej proszę jednak za spam - miejcie na uwadze, że wykasowałem z listy pięciokrotność tego co ukazuję... to naprawdę starannie wyselekcjonowane arty. Powtórki wykasuję jak już wrócę... chrr... Link do komentarza
Arjen Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 Plothorse Wszystko ładnie i wgl, mi się podoba, odwaliłeś kawał dobrej roboty, ale uważaj... arty z e621 są zabronione, nawet jeśli nie przedstawiają nic złego :c Ten Luna & Shy, a szkoda, bo świetny jest W wolnej chwili wrzuciłem Ci na imgura, podmień sobie w poście link na: http://i.imgur.com/tauhO.jpg No my tak nie umiemy... przydałoby się mieć magiczny róg Link do komentarza
Ares Prime Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 Urodzinki z siastrzyczką Link do komentarza
Plothorse Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 Rozumiem, Arjen... uczyniłem też to, o co poprosiłeś. Powiedz... mam to traktować jako sugestię dotyczącą kamuflowania w ten sposób każdego potencjalnie niebezpiecznego linku? Przyznam bowiem, że najczęsciej szukam takich obrazków w miejscach, z których ludzie nie korzystają w tym właśnie celu... jako, że dziwnym trafem tam właśnie często trafiają te ciekawe... Tak. Jak tylko będę miał czas to wznowię pracę w tym obszarze. Byłoby to trochę męczące, ale wykonalne. Postarać się? {Czy może sam winienem ocenić ryzyko płynące ze ściągania sztuki z mrocznych obszarów internetu...?} Link do komentarza
Moonlight Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 to jest boskie tez chce umieć tak rysować Pinokio ? wersja w kolorze mały polityk Link do komentarza
MacTavish Napisano Sierpień 18, 2012 Share Napisano Sierpień 18, 2012 Narazie tylko 1 obrazek, ale wszystko warto wrzucać Link do komentarza
Arjen Napisano Sierpień 19, 2012 Share Napisano Sierpień 19, 2012 Plothorse nie ogarniam Cię Dat księżycowa grzywa Link do komentarza
Moonlight Napisano Sierpień 19, 2012 Share Napisano Sierpień 19, 2012 oooooo to oko jest świetne fajnie zrobione podziękowanie dla Lauren Faust znalezione na rosyjskim forum Link do komentarza
Recommended Posts