Sajback Gray Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 - Widzę drzewo i więcej drzew. Oprucz tego.... ooo... biedronkę. - Uśmiech. - Po za tym nic groźnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 -Ja ledwo co widzę, głowa mnie boli i mam zamglony widok.-jęknął Iron na drzewie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 Hmm czyżbym się mylił może niepotrzebnie spanikowałem. Na wszelki wypadek wyciągnąłem jedno z ziół i zacząłem zwijać w kulkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 -Mam pomysł. Ma ktoś z was kamień? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 -Tak mam dwa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 -Mówisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 Wylądowała i nabrała wody do butelki. Nagle usłyszała jakieś krzyki i piski, podeszła bliżej i zauważyła odchodzące, małe niedźwiadki. -Uroczo, mam nadzieje, że mnie nie zauważą-prychnęła i poszła przed siebie, aby zobaczyć źródło krzyków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 -Po co ci one? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 -Chce coś sprawdzić. Mogę kamień? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 Kamienie? Chyba nie chce w nikogo rzucać. - Chyba nie chcesz w nich rzucać, prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 Otworzyłem plecak, po czym wyciągnąłem jeden z kamieni i rzuciłem do Rubby -Proszę bardzo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 -Dzięki. -Rubby rzuciła kamień za krzak. Wyszło z niego przestraszone niedźwiedziątko. - Nie dobrze. Gdzieś tu jest jego matka. Lepiej uważać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 -No to zapowiadają się niezłe kłopoty. Mam parę ziół paraliżujących gdyby wyszła mógłbym spróbować ją nimi nakarmić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 -W jaskini nie będzie bezpiecznie. Lepiej zostać tu i poczekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 - Ale słodki. - Patrzyłem na nie maślanymi oczami. - Może się zgubił. Mam nadzieję że jego mama się odnajdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 Ponownie Rapid mnie zszokował. Zacząłem się zastanawiać czy on się w ogóle czegoś boi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 -Módl się, by ciebie nie odnalazła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 (Powiedzmy że jesteśmy na jednym drzewie) -Zróbmy sobie jakiś podest, skoro mamy tu zostać dłużej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 Usiadłem sobie na gałęzi i zacząłem machać kopytkami. Patrzyłem z uśmiechem na małego niedźwiadka. - Co się stało mały? Zgubiłeś mamusie? Nie martw się, jestem pewny że się znajdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 Rubby zaóważyła owoc gruszy rosnący obok niej. Grusze to silne drzewa. -Może zrobimy tu nową bazę? Co o tym myślicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 Patrzyłem w dół przerażonym wzrokiem eh świetnie nigdy nie lubiłem dużych wysokości pomyślałem trzymając się jak najmocniej drzewa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 - Baza na drzewie? No nie wiem, bo chyba Black ma lęk wysokości z tego co widzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 Stanęła na środku polany i popatrzyła na małego niedźwiadka spoglądającego na drzewo z kucami. -A-ale oni tak na serio?-spytała samą siebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 -Nie martw się o mnie poradzę sobie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 Zeskoczyłem z drzewa i stanąłem przed klaczą która na mnie patrzała. - Cześć! Pamiętam cię z pociągu. Nie wiesz gdzie może być mama tego maleństwa? - Spytałem z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts