Magus Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 Chwilę chodziłem w kółko i próbowałem przemyśleć propozycje Rapida. -Cóż argument nie do przebicia jakby nie patrzeć bez Rubby i nieprzytomnym Ironem nasza drużyna jest osłabiona. Dobrze Rapid prowadź zobaczymy co takiego jest w tej chatce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 -Bezpieczna chatka w środku lasu, hmmm, czy to nie jest zbyt proste...? [bravo za termin, bo nie wiem czy w sobotę będę miała czas napisać cokolwiek ._.] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 - No i fajosko! - Podszedłem do Irona i umieściłem go na grzbiecie. - No to idziem. - Skierowałem się w stronę gdzie z grzbietu smoka widziałem tajemniczą chatkę. Wcześniej jednak spojrzałem na klacz. - Może i jest, ale lepsze to niż nic nie robienie - Uśmiech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 Obserwowałem całą okolice nie pewnym wzrokiem. Na wszelki wypadek miałem ostrze w gotowości wciąż nie podobał mi się za bardzo pomysł z tą chatką, ale lepszego rozwiązania na razie nie było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Luty 6, 2014 Autor Share Napisano Luty 6, 2014 Chatka stała spokojna i cicha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 Patrzyłem na chatkę nie pewnie. Coś mi nie pasowało. -To co robimy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 Hmmm... co by tu zrobić? Już wiem! Pogrzebałem kopytem w grzywie i wyjąłem woreczek z kulkami, a następnie rzuciłem go w kierunku chatki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Luty 6, 2014 Autor Share Napisano Luty 6, 2014 Chatka spokojnie przyjęła kuleczki. Niewyczuwalna bariera wokół chatki niezauważalnie zeskanowała je. Nieżywe. Spokój.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 -Chyba miałeś racje Rapid Jednak wyraz mojej twarzy się nie zmieniał. Chatka nadal mi się nie podobała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 - Mam jeszcze jeden pomysł, by się upewnić. Ułożyłem kopyta w pozycji do sprintu. Nagle z niewiarygodną szybkością podbiegłem do drzwi, by po chwili z takim samym sprintem cofnąć się do dróżyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Luty 6, 2014 Autor Share Napisano Luty 6, 2014 Niestety Rapid nie zdążył dobiec. Wielka metalowa łapa wciągnęła go pod ziemie. Był teraz w korytarzu, a nagle rozległ się chłodny, elektroniczny głos... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 (edytowany) -Rapid!! Gdzie Jesteś? Sunrise pilnuj Irona. Idę po niego. Po czym pobiegłem szybko w stronę chatki. Edytowano Luty 6, 2014 przez Magus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Luty 6, 2014 Autor Share Napisano Luty 6, 2014 Łapa wciągnęła też drugiego i razem siedzieli w korytarzu. - Witaj w sieci pułapek. Jeśli przejdziesz, zdobędziesz wyposażenie, jeśli nie, zostaniesz wyrzucony w dowolnej części areny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 No cóż... nie udało mi się wrucić i coś mnie złapało i nagle znalazłem się w jakiś katakumbach. - Halo! Jest tu ktoś lub coś lub cokolwiek mieszczącego się w tych kryteriach? Nagle pojawił się Black. - Black! - Przytulas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 Nagle spadłem obok Rapida po czym spojrzałem na niego -Bezpieczna chatka co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Luty 6, 2014 Autor Share Napisano Luty 6, 2014 - Proszę o przejście dalej - z drugiego końca korytarza zaczęła przybliżać się ściana. Daleko na horyzoncie zobaczyliście drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 (edytowany) -Rapid ty to chyba jesteś wiecznym optymistom Edytowano Luty 6, 2014 przez Magus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 - Pewnie tak, ale teraz chodźmy. - Zacząłem biec w kierunku drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 -Masz racje nie chce zostawać tu dłużej niż to konieczne. Po czym ruszyłem prosto za Rapidem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Luty 6, 2014 Autor Share Napisano Luty 6, 2014 Kiedy doszliście do drzwi i przez nie przeszliście, znaleźliście się w okrągłym, białym pomieszczeniu,a drzwi zniknęły. Był tu tylko mały guziczek, który po naciśnięciu sprawiał, że z góry wylewał się strumień wody (robił się otwór w suficie). Był też przycisk z napisem ,,poddaje się'' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 (edytowany) -Tak założę się że organizatorom nigdy nie brakowało wyobraźni przy projektowaniu tej areny. To co wybieramy Rapid kolejną pułapkę czy mamy już dość? Edytowano Luty 6, 2014 przez Magus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 - Kolejną pułapkę? To jest dopiero pierwsza! Zabawmy się! - Powiedziałem naciskając przycisk od pułapki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Luty 6, 2014 Autor Share Napisano Luty 6, 2014 No... Polała się woda z otworu w suficie. Tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 (edytowany) -Prysznic miło z waszej strony zawsze się przyda. Ciekawe co jeszcze tu może się stać. Edytowano Luty 6, 2014 przez Magus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Luty 6, 2014 Autor Share Napisano Luty 6, 2014 (edytowany) Nic nie wskazywało na to, że stanie się coś jeszcze. otwór w suficie się zamknął, a kiedy znowu nacisnęło się guzik znów się pojawił. Pozostawał jeszcze guzik poddania, ale kto wie, gdzie was wyrzuci.... (logika ludzie, logika, może trochę kwadratowa.. ale logika) Edytowano Luty 6, 2014 przez Elizabeth Eden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts