Solid Pony Napisano Luty 25, 2014 Share Napisano Luty 25, 2014 Losz Ty,za taki box trzeba zaplacic az 120 zlotych ? Jakie kmioty.W Polsce juz taniej.Ale w sumie dochodzi do ceny jeszcze podatek VAT.I tak bym nie kupil xD Na poczatku balem sie co do tego imienia Adagio Dazzle,ale Meghan i te pudelko mnie uspokoily Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Luty 25, 2014 Share Napisano Luty 25, 2014 Ja już sie nie mogę doczekać nowej części, ten filmik zapowiadający Rainbow Rocks wygląda bardzo ciekawie i ta muzyczka wpadająca w ucho. Nie wiem czemu ale w naszyh, polskich sklepach są już lalki Pinkie i Twilight z Rainbow Rocks, śpiewające na dodatek. Film bedzię co dopiero na jesień a w Polsce zapewne w zimę, nie ogarniam dlaczego teraz a nie po premierze filmu zaczęli je sprzedawać. Małe dziewczynki pewnie nawet nie wiedzą czemu lalka Pinkie i Twilight mają tęczowe pasemka i takie dziwne ciuchy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Marzec 2, 2014 Share Napisano Marzec 2, 2014 Taaa... Właśnie rozpakowałam RD z Rainbow Rocks i... Wooowww!! Fajna jest. Masz filmik: http://www.youtube.com/watch?v=xs5lbsVwjnQ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Marzec 3, 2014 Autor Share Napisano Marzec 3, 2014 Ostatnio miałam okazję obejrzeć relację pewnej osoby z Toy Fair 2014. Ku mojemu zaskoczeniu, mają pojawić się lalki Octavii, Zecory, Photo Finish wraz z kucykiem, cztery nieznane postacie i Adagio Dazzle. Chodzą plotki, że prawdopodobnie pojawi się w filmie. Poza tym, ma wyjść seria figurek kucyków "Punk Rock". Zastanawiam się, czy w 3 zdjęciu, obok PF, nie jest to przypadkiem Chrysalis w wersji "Punk Rock"... Zdjęcia: Jakie jest wasze zdanie o lalkach i o figurkach z serii "Punk Rock"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Marzec 3, 2014 Share Napisano Marzec 3, 2014 Te ostatnie MUSZĄ BYĆ MOJE. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Marzec 4, 2014 Autor Share Napisano Marzec 4, 2014 Tak spoza tematu, to zdjęcie znalazłam w facebookowej grupie Bronies: Powiem jedno.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Marzec 4, 2014 Share Napisano Marzec 4, 2014 (edytowany) Ostatnio miałam okazję obejrzeć relację pewnej osoby z Toy Fair 2014. Ku mojemu zaskoczeniu, mają pojawić się lalki Octavii, Zecory, Photo Finish wraz z kucykiem, cztery nieznane postacie i Adagio Dazzle. Chodzą plotki, że prawdopodobnie pojawi się w filmie. Poza tym, ma wyjść seria figurek kucyków "Punk Rock". Zastanawiam się, czy w 3 zdjęciu, obok PF, nie jest to przypadkiem Chrysalis w wersji "Punk Rock"... Zdjęcia: Jakie jest wasze zdanie o lalkach i o figurkach z serii "Punk Rock"? Te lalki są piękne, ta pod Ociavią to Zecora a ja i moje przyjaciółki myślałyśmy że to jakiś nowy kucyk, jestem ciekawa czy bedzie lalka Vinyl. Ta nowa seria kucyków jest genialna EDIT: JeJ jest lalka Vinyl.https://www.youtube.com/watch?v=47OnDeVdKR8 Edytowano Marzec 4, 2014 przez RainChaser Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczygiel Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 Kolejne spoilery Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 Kolejne spoilery Sądzę, że to tylko przeróbka z pierwszej części EQG. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 No nie wiem, już widziałem plakaty z nowej części, promujące nowy film i zabawki w sklepie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 Pewnie chodziło o sam obrazek, ale mniejsza o to, ja tam już nie przejmuję się tymi filmami, podczas wyjścia pierwszego EG każdy był zszokowany ale okazało się, że to produkcja tych samych świetnych writerów i castu od Hasbro, którzy ujęli humor i wszystko razem w jedną przepiękną całość, to, że wychodzi Rainbow Rocks, to nie znaczy, że będzie gorsze, w końcu jest to związane z produkcją MLP FiM i nie ma wpływu na sam serial, lecz na odwrót, serial ma wpływ na film, oczywiście to moja własna opinia i szanuję zdanie tych, którym się Equestria Girls "1" nie podobało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 (edytowany) Kolejne spoilery Te postacie powstały tylko na potrzeby reklamy piosenki, inaczej będą one wyglądać w filmie... Z resztą możesz sobie porównać pierwszy clip z tym obrazkiem, widać różnice postaci (na 100% nie jest to z filmu). Edytowano Marzec 19, 2014 przez ToffiLove Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 (edytowany) Doobraa.. ciekawe wykonanie, ale na razie tego nie skomentuję, bo wygląda dziwnie patrząc na to ze strony całego "Equestria Girls"... Wait.. czy to po prostu short nie związany z całym EG? ;P Czyli prawdopodobnie tak. I druga dobra wiadomość, muzykę do traileru skomponował Daniel Ingram. Edytowano Marzec 28, 2014 przez Dashek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 Dlaczego to wygląda jakby Vinyl była na haju ? Dlaczego Celestia musi być taka zła ? Widać że w 2 części filmu chcą pokazać więcej miasta niż samej szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=qh7j1qUaGOc Akurat taki typ muzyki co najwyżej średnio mi odpowiada. Czy te dwa kłócące się koty nie są to Ima i Ami z "Przyjaciół z Kieszonkowa"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 Muzyka taka sobie, ale do postaci pasuje. A teledysk rewelacyjny, szczególnie końcówka. Oj, oby Vinyl rzeczywiście odegrała większą rolę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 Muzyka zupełnie nie dla mnie, ale animacja niczego sobie. Skoro to Rainbow Rocks, to czekam w takim razie a podobny klip w klimacie gitarowym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 Haha, świetne, nic dziwnego, że to tylko short, nie pasowałby mi do całego filmu. Ciekawe co Celestia zrobiła ze słuchawkami, pewnie specjalnie czekała na DJ-PON3, żeby jej zabrać i sobie posłuchać. Minus taki, że na razie nigdzie nie ma śladu po Sunset Shimmer, ani w trailerze, ani w tym short'ie... propo trailera, ciekawe ile z niego będzie w filmie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 Zgadnijcie, kto to: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 Nowy set lalek i figurek (o ile to naprawdę nowy set) średnio mi się podoba. Powiem tak: lalki brzydkie, Chrysalis ładna, poniacze przekombinowane, ale włosy mają śliczne. Zapewne kupię kilka mimo wszystko. Natomiast muzyka typu techno, dubstep itp. w ogóle mi się nie podoba i odpycha, ale mam nadzieję, że w bajce będzie rok jak sama nazwa wskazuje albo chociaż pop. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 (edytowany) Ten short jest świetny, extra muzyka, i ta Celestia na końcu. Mam nadzieje że w EG Rainbow Rocks Vinyl będzie dużo pokazywana. Edytowano Marzec 28, 2014 przez Karcia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 Zgadzam się muza świetna, ale liczyłem bardziej na rocka. W końcu to Rainbow Rocks, a nie Rainbow Dupstep. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 Cranky Doodle Donkey! FAKTYCZNIE! A ja tyle nad tym myślałem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 Skoro ma być 7 shortów, to myślę że dadzą je raz na miesiąc, czyli Rainbow Rocks wypadałoby na październik. Może jeden z nich będzie dla Derpy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 Ciekawe, ciekawe. Ciekawa ta ciekawostka! Szkoda, że tak mało widać. Na znaczek to nie wygląda, ale też ciężko to zwalić na zwykły detal. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się