SystemShy Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 W tym temacie zadajemy pytania do Cuite mark crusaders . mozna zadawac pytania do jednej z nich jak i do calej 3. nie zwlekajcie ... postaramy sie odpowiedziec na wszystkie wasze pytania! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandi Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 Sweetie Belle dlaczego mnie opuściłaś? :( Myślałem, że się przyjaźnimy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 Macie w planach zdobyć swoje znaczki jednocześnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Shield Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 Witam Serdecznie całą trójeczkę Zwą mnie Iron i czasu zajme wam troszeczkę Mnie to pytanie goni i męka od samego rana że może powstać z tego powierzchona rana Więc odpowiedzcie na pytanie moje Która jest najstarsza i prowadzi najdłużej podboje A teraz bez rymu by było wam łatwiej mnie zrozumieć Zastaniawiam sie ktura z was jest najstarsza i która najdłuzej czeka na swój znaczek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 CMC Hay. AB:Czy to ty dowodzisz tą bandą krzyżowców? SB:Dlaczego nigdy nie używasz magi?Czy Rarity coś cię o niej nauczyła? Scootaloo: Po pierwsze:jesteś super Po drugie:masz jakieś hobby po za sportami ekstremalnymi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 Jakie macie jeszcze pomysły, by zdobyć urocze znaczki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 Jak myślicie, czy RD robiąc po raz nie wiadomo który Sonic Rainboom sprawiłaby tym pojawienie się waszych CM? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 Czy w 3 sezonie zdobędziecie CM czy jeszcze nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clouds Slasher Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 Próbowałyście już skoków z dachów na materace? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 Wasza przyjaźń wytrzyma próbę gdy okaże się, że nie dostaniecie w tym samym momencie znaczków? Przechwałki, pójście na imprezę do Silver Spoon itp... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komisarz Goblin Napisano Czerwiec 8, 2012 Share Napisano Czerwiec 8, 2012 1. Byliście już na jakiejś wyprawie krzyżowej? 2. Co sądzicie o templariuszach? 3. Słyszeliście może o "klątwie krzyżowców"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion990 Napisano Czerwiec 8, 2012 Share Napisano Czerwiec 8, 2012 Bedziecie grali w gre? Moze to jest wasz specjalny talent. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Czerwiec 8, 2012 Share Napisano Czerwiec 8, 2012 Planujecie może rozbudowę domku na drzewie? Pomożecie też innym kucykom bez Cutie Marków zdobyć je, gdy same już swoje otrzymacie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Czerwiec 8, 2012 Share Napisano Czerwiec 8, 2012 Czy myślałyście nad sensem waszego życia, gdy zdobędziecie znaczki? Czy myślałyście w ogóle nad sensem egzystencji jako takiej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 A ja mam cutie marka! A,nie.To tylko czekolada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Czym jesteście tak zajęte, że nie odpowiadacie? Czyżby jakiś nowy pomysł na zdobycie znaczków? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testar Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Czy myślałyście o zdobyciu Cutie Marka za wkurzanie innych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Shield Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Czy sądzicie że nie lepiej znaleść kogoś kto wam pomoże.Najllepiej kogoś dorosłego i spytać sie czy zauwarzyli lub pomoga w znaleźieniu waszych znaczków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Wydaje mi się, już to robiły i nic z tego nie wyszło. Ale czy czasem konkurs talentów mógłby być waszą szansą, gdyby każda z was zajeła się może... czymś innym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ichi90 Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Mam pytanie do Scootaloo: Czy to, że w przeciwieństwie do innych małych pegazów, jeszcze nie potrafisz latać jest dla ciebie dużym utrudnieniem?Jak w takim razie dostajesz się do Cloudsdale? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 Czemu nie ogarniecie się i nie spytacie siebie nawzajem - "W czym według Was jestem najlepsza?" Byłyście tak blisko, przed Konkursem Talentów... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Do całej trójki - jaka była najdziwniejsza próba zdobycia swoich znaczków ? Macie może w planach jakieś psikusy dla Diamond Tiary i Silver Spoon ? Bo tak jak i wy, nie cierpię ich... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WROB3L_PL Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Czy wy naprawdę nie widzicie tego co wszyscy inni widzą?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Scootaloo mogłabyś coś opowiedzieć o swojej rodzinie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Czerwiec 13, 2012 Share Napisano Czerwiec 13, 2012 Okej, teraz pytanie do każdej z osobna. AB - Myślisz że pokonałabyś Applejack w zbijaniu jabłek na czas, jak będziesz starsza ? Scoot - Jeśli lubisz extremalne sporty, to czemu nie zapiszesz się na Red Bull X-Fighters ? SB - Jak to jest być najsłodszą klaczką w CMC ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts