DarkShadow Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 A mnie znajdziecie talent? c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiceMan321 Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Talent: Muzyka,Modelarstwo Znaczek: Nuty i Klej z papierem i deska ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 Ja też prosiłabym o znalezieniu mi talentu, jeszcze nie miałam okazji brać udział w takiej zabawie :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 Talent: Malowanie Znaczek: Pedzęl i kartka, z namalowanymi wąsami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaoma Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Talent : Malowanie Znaczek : Plama od farby i pędzel Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Talent: Malowanie Znaczek: Pędzel na tle palety Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Talent:Malowanie CM:Plama Farby Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Mi też możecie znaleźć? A co do zabawy: Talent: Malowanie Znaczek: Pędzel na tle palety Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 talent: malowanie CM: pędzel z którego leci farba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niepowtarzalnarainbowdash Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 Talent malowanie Znaczek - kleks i pedzle Oto chodzi, nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 KochamMLP znalazła swój talent! Teraz szukamy talentu dla... Bobula! Powodzenia Bob:bonbon2: Lista talentów oraz znaczków: Sliver - posiada marka w postaci: Duże "G" z napisu Google lub Znaczek: Eee... Może diamentowe dłuto. zas jego talentem jest wyszukiwanie artów Goblin Józef - Znaczek jest oczywisty - żółty sierp i młot na czerwonym a jego talent to: Pisanie fajnych sesji Niklasowi i bycie tró komisarzem ludowym. Magenta - Talent to Rysowanie, bycie "fabulous" i jej markiem zostaje Komplet ołówków o różnej grubości BlackHayate - Talent: trollowanie Cutie Mark: Trollface ... pro troll z powołania Airlick - jego talentem jest Dostawanie warnów za gore i bycie Burżujem a znaczkiem sukienka z Kieliszekiem wina Lemurr - specjalnym talentem Lemiego zostaje bycie pomocnym. Jego znaczkiem czerwony krzyż Flutteryay - jej talentem jest prowadzenie sesji forumowych a znaczkiem zielony por 0.o Tarreth - talent to jednak rysowanie nie banowanie ale znaczkiem jego zostaje młot na tle namalowanego słońca... Warmen - znaczkiem będzie stos a talentem wyszukiwanie i palenie heretyków ThatIsSoSad - znaczek kanapka a talent o smarowanie chleba i robienie kanapek. Fragin - Tarcza z jabłkami która symbolizuje obronę honoru Applefamily System6 - talent to wymyślanie pomysłów na zabawy działowe .... Cm - znak windowsa visty Martinez - znaczek Gitara a talent to wyrywanie dziewczyna na bycie gitarzystą o.0 Siper - bycie informatykiem i programowanie. Jego cutie mark to Niklas - talent tworzenie muzyki a CM to nutka na tle klawiatury Domine - jego talent to organizowanie quizów a znaczek to 2 Q ze znakiem zapytania w tle. Solaris - kumpela z solary wspaniały autokar, wymalowany w paletki od Ping Ponga, posiadający wewnątrz solarium. Porter - znaczek to rower a talent jazda na nim Xyz - talent to syziowanie i bycie fabolous a znaczkiem zostaje Tarreth - talent to własne ego, a jego uroczy znaczek pokrywa się w 100% z słońcem Celestii. Arjen - talent to pluskanie się w whisky, a znaczek to syreni ogon z płetwą w kształcie półksiężyca i dwie butelki whisky. KochamMLP - talent to malowanie, a znaczek talentu to pędzel z którego leci farba na tle palety. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Jestem tu dla Boba! <3 Talent: picie taniego alkoholu, zarządzanie zasobami ludzkimi. Cutie mark: (tanie) wino w czapce (komendanta melanżu) i z gwizdkiem. Swoją drogą szkoda, że ja mam już swój cutie mark, bo zabawa fajna. :/ Spoko, spoko, na każdego znajdziemy czas ~Fragin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Jak wyżej. PS. Mi talentu nie znajdziecie, bo jestem beztalencie. Challenge accepted? Znajdziemy talent dla każdego. Bycie klaczą to też... jakby... talent... uhm... ~Fragin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Bob to proste...pióro najlepiej do niego pasuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Jako Cutie Mark dajcie mu czerwone 100% Talent to picie i przeklinanie. I bibliotekoznastwo ;v Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Bobowi dałbym kupkę bobu polewaną tanim winem, jako znaczek i symbol jego niezwykłych zdolności dekoracji wnętrz (to znaczy, puste pokoje i święte obrazki na ścianach). A talent to pływactwo wyczynowe oraz bicie rekordów ogólnoświatowych w piciu łatwo dostępnego, taniego alkoholu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 CM: Wino i słownik łaciny kuchennej Talent: Degustacja napojów wysokoprocentowych i używanie specyficznego dialektu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 lol nie wiedziałam, że dostałam tu CM o_0 ummm Bobowi pewnie jakiś alkohol na CM obojętny trunek talent: no picie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 CM: butelkę wina która się rozlewa po książce Talent: Picie i czytanie. _____________________________________________ Zapiszcie mnie! Jakby co lubię się ścigać i wygrywać!(szybko biegam) Większość moich cech ma mój OC(link do niego w sygnaturze) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Ja proponuje Wino ze znaczkiem "#" (często uzywane przy przekleństwach) ________________________________ Ja też się zgłaszam :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Bobulowi dałbym... hm... telefon ociekający wodą... w końcu bob i telefon to nieodłączne tematy każdego meetu Talent: Pływanie w każdych warunkach :I Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Zgadzam się z Guardianem ^^ Ps. Zgłaszam się na ochotnika Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Zgadzam się w 100% z Guardianem. Lepiej bym nie mogła opisać. PS. Zgłaszam się na ochotniczkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Nah Talent : Jak z powyższych postów wynika spożywanie napoi alkoholowych (Tanich, a niech ma) Jednak CM, będzie to z lewej strony jakiś tani alkohol z drugiej natomiast górniczy kilof bo Bytom ;x Jeszcze aby było śmieszniej te dwie rzeczy mogą się znajdować na tle pięknego bąbelka ;x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinek Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 CM: może roztopiony telefon?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts