Po prostu Tomek Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Jednorożce to SZATANY!!!! This is 100% approved by me . Witaj w mniejszości. Link do komentarza
Fadlan Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Hmm mój ulubiony rodzaj to Jednorożec więc, chyba to nie jest strona dla mnie Ale w sumie Pegazy też są spoko, a w szczególności Fluttershy Link do komentarza
RainbowDash123456789 Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Zdecydowanie pegaz. Zawsze jest mnie wszędzie pełno W dodatku czasem mam sny o tym jak to latam... marzenie Choć kucyki ziemne i jednorożce też spoko :3 Link do komentarza
Thelleo Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Generalnie rasa, która najbardziej mi się podoba to unicorny (ba... nawet mój OC jest unicornem). A dlaczego? Głównie przez magię, zawsze we wszelkim rodzaju Role Playu lubiłem grać czarodziejem lub kimś innym z umiejętnościami magicznymi i tak mi już zostało Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 No cóż, widziałbym siebie jako alicorna. Ale jeśli nie można i miałbym wybierać między pegazem a jednorożcem to raczej wybrałbym jednorożca. Co prawda lubię latanie, ale chodzenie po chmurach dla mnie to jak jeżdżenie tramwajem na Potulickiej (jak ktoś ze Sz-n to zrozumie aluzje ) Link do komentarza
Śliwa Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Jednoróg... Mając magię, można wszystko! :3 Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Magia to zło i powinna być karana. Potwierdzam swój wybór, zdecydowanie kucyk ziemny. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Jak dla mnie to rasa Fluffy (puchaty) Ale dobra bez żartów, dla mnie najlepszy jest pegaz. Od zawsze chciałem latać. Link do komentarza
black_scroll Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 "Friendship is Magic" nie, Wings, nie, Harvest. Magic! Nie jestem rasistą, ale jednorożec najbardziej do mnie przemawia. Ale każda rasa, ma coś w sobie kuszącego, pegazy mają skrzydła (faaajnie byłoby mieć skrzydła) a ziemskie kucyki... Jak dla mnie one muszą być dużo bardziej ogarnięte i bardziej pomysłowe, gdyż muszą sobie radzić bez magii i bez skrzydeł i im to wychodzi. A pegazy może i są szybsze, ale wystarczy złapać je magią za ogon i natychmiast zatrzymują się w powietrzu. Buahahaha! Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 "Friendship is Magic" nie, Wings, nie, Harvest. Magic! Nie jestem rasistą, ale jednorożec najbardziej do mnie przemawia. Ale każda rasa, ma coś w sobie kuszącego, pegazy mają skrzydła (faaajnie byłoby mieć skrzydła) a ziemskie kucyki... Jak dla mnie one muszą być dużo bardziej ogarnięte i bardziej pomysłowe, gdyż muszą sobie radzić bez magii i bez skrzydeł i im to wychodzi. A pegazy może i są szybsze, ale wystarczy złapać je magią za ogon i natychmiast zatrzymują się w powietrzu. Buahahaha! Też prawda. Ale co zrobić z takim puchatym ? Bo ja bym go przytulił Link do komentarza
Flippyn Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Ja bym na 69% chciał zostać pegazem. Wole liczyć na własną sprawność i zwinność niż na magię. Na 30% jednorożcem gdyż jest to fajna sprawa jednak można nieźle pomieszać, albo coś zniszczyć. Na 1% kucem ziemskim, nie wiem dlaczego XD. Link do komentarza
Rarixie Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Jednorożca. Jednorożec może zrobić wszystko magią (jeśli ma ją w opanowaniu i zna się na niej np.: jak Twi). Więc na pewno jednoróg. :pinkiegug: Jednorożca. Jednorożec może zrobić wszystko magią (jeśli ma ją w opanowaniu i zna się na niej np.: jak Twi). Więc na pewno jednoróg. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Magia to zło i powinna być karana. Zaraz, zaraz. Jeśli magia to zło, a przyjaźń to magia, to przyjaźń to też jest zło i powinna być karana. Mam rację? Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Wcześniej dałem wam taką zagadkę ale bałem się offtopu to usunąłem post. Główkujcie zatem, moze nawet przekonacie mnie do magii. Link do komentarza
D'yer'ailt Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Ja na 100% chciałbym zostać pegazem, ewentualnie Alicornem Link do komentarza
Flower-Shy Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Po co wybierać pegaza? W każdej chwili jednoróg może sobie skrzydła wyczarować. Link do komentarza
IceWolf Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Jednorożec:twilight2: Można podnosić rzeczy za pomocą magi, a być może byłaby szansa na większy talent magiczny. Co prawda skrzydła może wyczarować tylko utalentowany jednorożec i nie na długo, ale można. Link do komentarza
Szczwany Lisu Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Jednorożcem, ale tylko dlatego, że nie ma krasnokucy ! Opcjonalnie może być zebra, bo mimo braku rogu i tak czaruje (i tak wolę magię szamańską). Link do komentarza
Ravin Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Po co wybierać pegaza? W każdej chwili jednoróg może sobie skrzydła wyczarować. To nie o to chodzi, żeby móc jak najwięcej (wtedy najlepiej alicorn :3). Po prostu niektórzy czują, że do nich pegaz najbardziej pasuje i nie potrzebują magii do szczęścia. Link do komentarza
pepeh Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Kurcze trudne pytanie........ Zastanawiał bym się nad pegazem a jednorożcem bo z Jednej strony latanie a z drugiej magia ale chyba wybrałbym pegaza Wcześniej ktoś napisał że można sobie skrzydła wyczarować a co z dochodzeniem po chmurach to też ważne Link do komentarza
OjtamOjtam Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Już tu się wypowiadałem, więc jak ktoś ciekawy, to szukać Taka mała sugestia do twórcy tego tematu - dodaj do niego ankietę! Link do komentarza
Mellie Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Kuc ziemny. Czuję związek z florą/fauną bardziej niż z chmurami. A jednorożec... Nie, nie moja bajka. Od zawsze byłam słaba z nauk ścisłych XD Link do komentarza
PinkVamena Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 alicorn uwielbiam wysokość i zawsze chciałam umieć latać ,a magia to przez to, że mam takie wizje przyszłość w snach i moje przeczucie XD Link do komentarza
KreeoLe Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Pegaz... tak, zawsze chciałam latać i mieć skrzydła. Latanie to... wolność i niezależność od wszystkiego i wszystkich. W jednym z moich świadomych snów latałam. Do tej pory jest on moim ulubionym, świetne uczucie. Jednorożec? Nie, to nie dla mnie. Nie przepadam za magią i nauką. Link do komentarza
Wujek Tadek Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Kurcze trudne pytanie........ Zastanawiał bym się nad pegazem a jednorożcem bo z Jednej strony latanie a z drugiej magia ale chyba wybrałbym pegaza Wcześniej ktoś napisał że można sobie skrzydła wyczarować a co z dochodzeniem po chmurach to też ważne Na to Twilie też miała zaklęcie, w dodatku łatwiejsze od wyczarowania skrzydeł. Link do komentarza
Recommended Posts