Metis Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Oczwiście że pegaza. Link do komentarza
applestruder Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 to chyba jasne że pegaza.pegazy mogą latać i spać na chmurach poza tym to najwaleczniejsze plemię . te trzy cechy czynią je najfajniejszymi Link do komentarza
RainbowDash303 Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 ja wole ziemskie kucyki bo majom najłatwiej Link do komentarza
pepeh Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Na to Twilie też miała zaklęcie' date=' w dodatku łatwiejsze od wyczarowania skrzydeł. [/quote'] No niby zaklęcie ale tak sobie non stop je rzucać to trochę bez sensu drogi kolego ( btw bardzo podobają mi się forumowe emotki) Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Mój rodzaj to WAMPIR PEGAZ nie wiem czemu wampir ale jakoś wampiry mi się podobają xD Link do komentarza
black_scroll Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Mój rodzaj to WAMPIR PEGAZ nie wiem czemu wampir ale jakoś wampiry mi się podobają xD Nie wiem czemu, ale jak to przeczytałem pomyślałem o kucyku-centaurze. Co to byłaby za abominacja Link do komentarza
Ravin Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 ja wole ziemskie kucyki bo majĄ najłatwiej No nie wiem czy najłatwiej. Muszą pracować fizycznie dużo (nie mogą sobie zaklęciami pomagać) i też transport mają trudniejszy niż pegazy. Pegazy, łączmy się! Link do komentarza
Beton Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Chociaż lubię pegazy to jednak wybrałbym raczej jednorożca. Link do komentarza
LungTai Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 wybrał bym jednorożca, bo nawet gdybym chciałbym mieć skrzydła to przy pomocy magii mógł bym sobie wyczarować Link do komentarza
D'yer'ailt Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Myślę, że wybrałbym pegaza, aczkolwiek jednorożce też lubię. Pociąga mnie i magia i latanie. To byłby raczej trudny wybór. Jednak na 60% pegaz. Link do komentarza
izy97 Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 pegazy. albo ewentualnie ziemne. jednorożce powodują tylko chaos i katastrofy, a następnie je naprawiają ;-) Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Jednorożak/Kartofel Ziemniak Link do komentarza
Kalejdoskop33 Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 alicornem oczywiście Link do komentarza
Servant Saber Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Jeśli mogłabym być kucem to... jakimkolwiek. Liczy się sam fakt bytowania w 20% fajniejszym ciele Link do komentarza
Omega Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Alicornem, tak jak Luna Ale jak mam wybierać między kucykiem ziemnym, pegazem a jednorożcem, wybieram jednorażca. Mógłbym sobie wyczarować skrzydła i laaatać ^^ Link do komentarza
Daniel_ Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Ziemny! Najbardziej wytrzymały i najsilniejszy spośród wszystkich! Link do komentarza
Reguś Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Ja wolę jednorożca. Nauczyłbym się magii, stworzył zaawansowaną technicznie zbroję(zbroja od warframe'a buck yea) i bionczne skrzydła Link do komentarza
DolerianG Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 chciałbym być Pegazem bym mugł latać bez korków i nie tylko a jak nie to bym chciał być Alicornem Link do komentarza
Gość Littlebart Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Wybrałbym jednorożca, wolałbym się umieć teleportować i rzucać zaklęcia. Latanie by mnie nie kręciło Link do komentarza
Ylthin Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Mój wybór? Jednorożec.Nawet nie wiem, dlaczego. Może ze względu na magię pozwalającą swobodnie operować pewnymi narzędziami (np. ołówkiem)? Link do komentarza
MrsDoctorWhooves Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Hmm nie ma 4 punktu A CO Z ALICORNEM!!!! Wiem Wiem alicorny to wysoka stawka (tylko monarchia i takie tam) ale pomyślcie sobie Latać i Czarować jednocześnie ! ! ! Ja bym wybrała alicorna a jeżeli nie to pegaza Link do komentarza
Muddy Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Wybrałbym pegaza, bo chciałbym latać. :3 Link do komentarza
twili Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Alicorn. Najleprze rozwiązanie, masz skrzydła i magię i dodatkowo żyjasz dłużej (a pozatym uwielbiam księżniczki a zwłaszca Twi ) 1 Link do komentarza
Fillerr Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Pegaz! i co ja tu mam dużo pisać, bo tak! Link do komentarza
Cornickos Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Gryf - ma chwytne łapy (prawie jak magia - prawie) i do tego może latać tak szybko jak pegaz Poza tym jest ultra hipsterski Link do komentarza
Recommended Posts