Paplok Napisano Lipiec 22, 2015 Share Napisano Lipiec 22, 2015 Mikrofon, najwidoczniej kiedyś wrócę na kanał na YT Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 Zakrętka od pisaka. Będę rysował gubił zakrętki od pisaków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tangerine Napisano Sierpień 15, 2015 Share Napisano Sierpień 15, 2015 Kredens - Zostanę piękną, różową księżniczką! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloudchaser Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Lampki w kształcie gwiazdek. Będę nową księżniczką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Ściana Będę postacią tła 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gingerka Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Narożnik! Będę miszczem leni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Dynia pewnego dnia zostanę zawodowym Arłukiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Yyy no nie wiem sam...Taki Cutie Mark byłby chyba dosyć ciekawy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Outiepaw Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Biała herbata , chyba zostanę herbaciarzem 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DDD Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 (edytowany) Paczka po lays,ach (MałychZostanę szefem marki lays Edytowano Październik 3, 2015 przez bolish77 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adwersarz Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Yyy no nie wiem sam...Ukryta zawartośćTaki Cutie Mark byłby chyba dosyć ciekawy Całkiem spoko lampa, nie rozumie co takiego ciekawego.U mnie paragon z Tesco na 11.48zł. A więc naprawdę moja przyszłość to kasa w Tesco... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Portfel, na którym leżą klucze do szafki.Zostanę klucznikiem i zbiję na tym fortunę? Może być. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asd Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 Modem od internetu, via la technology revolution! Wysłane z ziemniaka przy pomocy GlaDOS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Październik 4, 2015 Share Napisano Październik 4, 2015 UWAGA! Post zawiera lokowanie produktu. Moim znaczkiem będzie do połowy opróżniona butelka "Żywiec Zdrój: gaz z sokiem z cytryny". Z jednej strony jestem szczęśliwy, bo bardzo lubię ten napój, lecz z drugiej, bardzo chce mi się po nim sikać. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 Ruter. Będę dawać ludziom wi-fi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nubira Mysterious Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 Wachlarz - zostanę producentem wachlarzów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 Ciastko w stylu Knopersa - będę produkować wafle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gingerka Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 Koc, będę robić kocyki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Po mojej lewej jest... podłoga. Zostanę Do The Flop guyem :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 7, 2015 Share Napisano Październik 7, 2015 Po mojej lewej jest okruszek /o/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szarywilk Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 Poduszka, hmm, ciekawe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nubira Mysterious Napisano Październik 20, 2015 Share Napisano Październik 20, 2015 Kostka mydła. Zostanę producentem mydła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Październik 20, 2015 Share Napisano Październik 20, 2015 Czekajcie która lewa,aaa ta xd Telefon.Zostanę konsultantem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 20, 2015 Share Napisano Październik 20, 2015 Puszka po Pringles. Zostanę puszką po Pringles? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Listopad 16, 2015 Share Napisano Listopad 16, 2015 Miska popcornu! Oglądanie gównoburz i czerpanie z tego przyjemności? XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się