Churchille Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 W magicznym wszechświecie wszystko jest całkowicie inne, niż w tym normalnym. Używa tam się magii i są specjalne szkoły magii. W tej sesji bochaterzy będą chodzić do właśnie takiej szkoły. Każdy czarodziej i każda czarodziejka może używać jednego rodzaju magii. Jest magia ogniowa, lodowa, powietrzna, ziemska, wodna, ciemności i jasności. Każdy czarodziej i czarodziejka wybiera sobie w wieku 10 lat jedną z tych magii i zaczyna ją studiować. Do szkoły magii chodzą osoby w wieku od 11 do 18 lat. Tak wygląda podanie: Imię: Nazwisko: Płeć: Charakter: Wygląd: Wiek (od 11 do 18): Rodzaj magii, której używa: Umiejętności specjalne: A to moja postać: Imię: Harmony Nazwisko: Chaos Płeć: Kobieta Charakter: miła, sympatyczna dziewczyna, wysportowana, nie lubi, gdy ktoś ją ignoruje, gdy ktoś ją zdenerwuje potrafi być nie miła Wygląd: http://24.media.tumblr.com/4d7blgiMroggm0llW0QnpHW0o1_500.jpg Wiek (od 11 do 18): 16 Rodzaj magii, której używa: Powietrzna Umiejętności specjalne: Potrafi się bardzo szybko poruszać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 (edytowany) Imię: LuciusNazwisko: PherisPłeć: MężczyznaCharakter: wierny, sarkastyczny, wesoły Wygląd: Ma około 193 cm wzrostu. Wiek (od 11 do 18): 17 latRodzaj magii, której używa: ciemności,Umiejętności specjalne: Krew, w którą potrafi się zmienić oraz używać własnej (i cudzej) jako broni. Edytowano Kwiecień 2, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 Harmony obudziła się.-Co, już 7.00? Jeśli się nie pospieszę, mogę się spóźnić do szkoły!-Powiedziała. Za pomocą magii ubrała się i pobiegła do szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 (edytowany) Lucius obudził się rano. Uderzył ręką w przycisk budzika. - To już drugi w tym tygodniu... Która godzina? 7:00? A to good. - wstał, przebrał się i ruszył w kierunku szkoły. Edytowano Kwiecień 2, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 ( A co mi tam spróbuję ) Imię: Sandro Nazwisko: Bonerd Płeć: Mężczyzna Charakter: Nieufny, czasami ponury, poważny Wygląd: Wiek (od 11 do 18): 17 lat Rodzaj magii, której używa: Ciemność Umiejętności specjalne: Znajomość podstaw nekromacji ( Która jako tako jest częścią magii ciemności, o ile dobrze pamiętam.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selejdii Napisano Marzec 14, 2014 Share Napisano Marzec 14, 2014 Imię: RikaNazwisko: Light (xD)Płeć: KobietaCharakter: Przyjacielska, ciekawska, złośliwa (w dobrym tego słowa znaczeniu)Wygląd: http://fotowrzut.pl/U4AEE6CVS7 Wiek (od 11 do 18): 17Rodzaj magii, której używa: Magia jasnościUmiejętności specjalne: Przywoływanie obrazów za pomocą blasku słońca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selejdii Napisano Marzec 15, 2014 Share Napisano Marzec 15, 2014 Wstałam i spojrzałam na zegarek - 7.00! Znowu zaspałam! - Szybko ubrałam się, zjadłam i ruszyłam biegiem do szkoły. ((Jaka jest tam pora roku? Nie wiem w co ją ubrać... xD)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Marzec 15, 2014 Autor Share Napisano Marzec 15, 2014 ((Jesień)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selejdii Napisano Marzec 15, 2014 Share Napisano Marzec 15, 2014 ((Kiedy będzie początek gry?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 (edytowany) Hmm... Chętnie dołącze. Mam nadzieje, że jest miejsce Imię: EomeerNazwisko: TironPłeć: MężczyznaCharakter: Spokojny, nie lubi popisów, chętny pomagać innym, Wygląd: http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTRBhe2FUgVki2L3QMS3r71i1dBQtH3GP9CmmiDoOg6Y_514u-hqQ Wzrost: 1.88mWiek (od 11 do 18): 16Rodzaj magii, której używa: WodaUmiejętności specjalne: tworzenie iluzji/złudzeń w tworzonej przez siebie mgle. Edytowano Marzec 30, 2014 przez Bosman Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 Imię: JessyNazwisko: MagicPłeć: KobietaCharakter: Podejrzliwa, nieufna, trudno zdobyć jej zaufanie, lecz jeśli się z nia zaprzyjaźnisz, mozę skoczyć za tobą w ogieńWygląd: Wiek (od 11 do 18): 16 latRodzaj magii, której używa: lodowaUmiejętności specjalne: Może zamrażać dowolny przedmiot Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 (edytowany) Umm... warto spróbować... Imię: Lily Nazwisko: (A co mi tam. Zerżnę z nicku) Vessalius Płeć: Kobieta Charakter: Cicha, spokojna, nieufna, poważna, lojalna. Wygląd: Czerwone oczy, niska, chodzi w luźnych ubraniach, czasem można ją zobaczyć w szkolnym mundurku. Zawsze nosi ciemne ubrania. Nie moje. Znalezione na dA. Czasem jest ubrana tak jak na obrazku w spoilerze. Wiek: 16 lat Rodzaj magii, której używa: Ciemności Specjalna umiejętność: Porusza się szybko i cicho, oraz dobrze się maskuje. Potrafi się teleportować. Jeśli się postara, to może zamienić się w jakieś nocne zwierze lub kojarzone z ciemnością. Edytowano Kwiecień 3, 2014 przez MaLinka Vessalius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 (edytowany) Ja też chcę zagrać Imię: Enigmo Nazwisko: Flancher Płeć: Mężczyzna Charakter: Nieufny, nieśmiały, spokojny, chowa się przed ludźmi, mądry. Wygląd: Zielone oczy, szare włosy, blada cera, jedno oko jest jaśniejsze i widnieje na nim blizna Wiek:11 Rodzaj magii: Ciemności Umiejętność specjalna: Umie się zmieniać w dowolne nocne zwierzę (najbardziej preferuje sowę) Edytowano Kwiecień 2, 2014 przez Lightning Energy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Kwiecień 2, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2014 ((Jednak nie trzeba czekać, aż zostanie się wpisanym. Zaczynajmy!)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 ((NO NARESZCIE! Ale czy mogę zmienić postać? Mam lepszą...)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Wstałem wcześnie rano i zleciałem na dół do kuchni jako nietoperz. Zjadłem śniadanie, pożegnałem się z rodzicami i poleciałem jako sowa do swojej szkoły. Byłem nowy, więc miałem spokój i nikt mnie nie zaczepiał. To dobrze, bo nie lubię się wyróżniać z tłumu. Stałem spokojnie pod ścianą i myślałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Kwiecień 2, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Harmony rozejrzała się i zobaczyła chłopaka, na oko 11-letniego, który stał pod ścianą. Podeszła do niego i zagadała.-No cześć, jak masz na imię?-Zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Spojrzałem trochę wystraszony na dziewczynę. Cofnąłem się o krok. Byłem dosyć nieśmiały i nieufny do innych z powodu ciężkich przeżyć. -J-jestem Enigmo.- powiedziałem cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 ((To mogę? ;-; )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Kwiecień 2, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2014 ((Tak)) -Przestraszyłam Cię? Nie chciałam. Ja jestem Harmony. Do której klasy chodzisz?-Zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 D-dopiero zaczynam. Jestem n-nowy w tej szkole.- nadal byłem nieufny co do dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Lily obudził zegarek. Przez 5 minut dzwonił, aż w końcu dziewczyna wstała. Naszykowała się, przebrała i wyszła. Kiedy dotarła, usiadła po turecku na ziemi i patrzyła na przechodzących uczniów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Kwiecień 2, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2014 -Nie bój się, nic Ci nie zrobię.-Powiedziała z przyjaznym uśmiechem na ustach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Na uśmiech dziewczyny tylko się bardziej cofnąłem i lekko drżałem. Nadal się bałem tej dziewczyny. W przeszłości byłem często dręczony przez rówieśników, więc nie miałem już do nikogo zaufania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 (edytowany) Imię: Cassidy Nazwisko: Forest Płeć: kobieta Charakter: miła, przyjacielska, szalona Wygląd: długie brązowe włosy z grzywką i błękitne oczy. Wiek (od 11 do 18): 17 Rodzaj magii, której używa: ziemska Umiejętności specjalne: zamienianie się w dane zwierzę. Edytowano Kwiecień 3, 2014 przez Ferejli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts