Churchille 60 Report post Posted March 6, 2014 W magicznym wszechświecie wszystko jest całkowicie inne, niż w tym normalnym. Używa tam się magii i są specjalne szkoły magii. W tej sesji bochaterzy będą chodzić do właśnie takiej szkoły. Każdy czarodziej i każda czarodziejka może używać jednego rodzaju magii. Jest magia ogniowa, lodowa, powietrzna, ziemska, wodna, ciemności i jasności. Każdy czarodziej i czarodziejka wybiera sobie w wieku 10 lat jedną z tych magii i zaczyna ją studiować. Do szkoły magii chodzą osoby w wieku od 11 do 18 lat. Tak wygląda podanie: Imię: Nazwisko: Płeć: Charakter: Wygląd: Wiek (od 11 do 18): Rodzaj magii, której używa: Umiejętności specjalne: A to moja postać: Imię: Harmony Nazwisko: Chaos Płeć: Kobieta Charakter: miła, sympatyczna dziewczyna, wysportowana, nie lubi, gdy ktoś ją ignoruje, gdy ktoś ją zdenerwuje potrafi być nie miła Wygląd: http://24.media.tumblr.com/4d7blgiMroggm0llW0QnpHW0o1_500.jpg Wiek (od 11 do 18): 16 Rodzaj magii, której używa: Powietrzna Umiejętności specjalne: Potrafi się bardzo szybko poruszać Share this post Link to post Share on other sites
Mephisto The Undying 175 Report post Posted March 6, 2014 (edited) Imię: LuciusNazwisko: PherisPłeć: MężczyznaCharakter: wierny, sarkastyczny, wesoły Wygląd: Ma około 193 cm wzrostu. Wiek (od 11 do 18): 17 latRodzaj magii, której używa: ciemności,Umiejętności specjalne: Krew, w którą potrafi się zmienić oraz używać własnej (i cudzej) jako broni. Edited April 2, 2014 by Mephisto von Pheles Share this post Link to post Share on other sites
Churchille 60 Report post Posted March 6, 2014 Harmony obudziła się.-Co, już 7.00? Jeśli się nie pospieszę, mogę się spóźnić do szkoły!-Powiedziała. Za pomocą magii ubrała się i pobiegła do szkoły. Share this post Link to post Share on other sites
Mephisto The Undying 175 Report post Posted March 6, 2014 (edited) Lucius obudził się rano. Uderzył ręką w przycisk budzika. - To już drugi w tym tygodniu... Która godzina? 7:00? A to good. - wstał, przebrał się i ruszył w kierunku szkoły. Edited April 2, 2014 by Mephisto von Pheles Share this post Link to post Share on other sites
Komputer 15 Report post Posted March 6, 2014 ( A co mi tam spróbuję ) Imię: Sandro Nazwisko: Bonerd Płeć: Mężczyzna Charakter: Nieufny, czasami ponury, poważny Wygląd: Wiek (od 11 do 18): 17 lat Rodzaj magii, której używa: Ciemność Umiejętności specjalne: Znajomość podstaw nekromacji ( Która jako tako jest częścią magii ciemności, o ile dobrze pamiętam.) Share this post Link to post Share on other sites
Selejdii 1 Report post Posted March 14, 2014 Imię: RikaNazwisko: Light (xD)Płeć: KobietaCharakter: Przyjacielska, ciekawska, złośliwa (w dobrym tego słowa znaczeniu)Wygląd: http://fotowrzut.pl/U4AEE6CVS7 Wiek (od 11 do 18): 17Rodzaj magii, której używa: Magia jasnościUmiejętności specjalne: Przywoływanie obrazów za pomocą blasku słońca Share this post Link to post Share on other sites
Selejdii 1 Report post Posted March 15, 2014 Wstałam i spojrzałam na zegarek - 7.00! Znowu zaspałam! - Szybko ubrałam się, zjadłam i ruszyłam biegiem do szkoły. ((Jaka jest tam pora roku? Nie wiem w co ją ubrać... xD)) Share this post Link to post Share on other sites
Churchille 60 Report post Posted March 15, 2014 ((Jesień)) Share this post Link to post Share on other sites
Selejdii 1 Report post Posted March 15, 2014 ((Kiedy będzie początek gry?)) Share this post Link to post Share on other sites
Bosman 18 Report post Posted March 30, 2014 (edited) Hmm... Chętnie dołącze. Mam nadzieje, że jest miejsce Imię: EomeerNazwisko: TironPłeć: MężczyznaCharakter: Spokojny, nie lubi popisów, chętny pomagać innym, Wygląd: http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTRBhe2FUgVki2L3QMS3r71i1dBQtH3GP9CmmiDoOg6Y_514u-hqQ Wzrost: 1.88mWiek (od 11 do 18): 16Rodzaj magii, której używa: WodaUmiejętności specjalne: tworzenie iluzji/złudzeń w tworzonej przez siebie mgle. Edited March 30, 2014 by Bosman Share this post Link to post Share on other sites
Mały Hehesz 50 Report post Posted March 31, 2014 Imię: JessyNazwisko: MagicPłeć: KobietaCharakter: Podejrzliwa, nieufna, trudno zdobyć jej zaufanie, lecz jeśli się z nia zaprzyjaźnisz, mozę skoczyć za tobą w ogieńWygląd: Wiek (od 11 do 18): 16 latRodzaj magii, której używa: lodowaUmiejętności specjalne: Może zamrażać dowolny przedmiot Share this post Link to post Share on other sites
Krulig 54 Report post Posted March 31, 2014 (edited) Umm... warto spróbować... Imię: Lily Nazwisko: (A co mi tam. Zerżnę z nicku) Vessalius Płeć: Kobieta Charakter: Cicha, spokojna, nieufna, poważna, lojalna. Wygląd: Czerwone oczy, niska, chodzi w luźnych ubraniach, czasem można ją zobaczyć w szkolnym mundurku. Zawsze nosi ciemne ubrania. Nie moje. Znalezione na dA. Czasem jest ubrana tak jak na obrazku w spoilerze. Wiek: 16 lat Rodzaj magii, której używa: Ciemności Specjalna umiejętność: Porusza się szybko i cicho, oraz dobrze się maskuje. Potrafi się teleportować. Jeśli się postara, to może zamienić się w jakieś nocne zwierze lub kojarzone z ciemnością. Edited April 3, 2014 by MaLinka Vessalius Share this post Link to post Share on other sites
Lightning Energy 15 Report post Posted April 2, 2014 (edited) Ja też chcę zagrać Imię: Enigmo Nazwisko: Flancher Płeć: Mężczyzna Charakter: Nieufny, nieśmiały, spokojny, chowa się przed ludźmi, mądry. Wygląd: Zielone oczy, szare włosy, blada cera, jedno oko jest jaśniejsze i widnieje na nim blizna Wiek:11 Rodzaj magii: Ciemności Umiejętność specjalna: Umie się zmieniać w dowolne nocne zwierzę (najbardziej preferuje sowę) Edited April 2, 2014 by Lightning Energy Share this post Link to post Share on other sites
Churchille 60 Report post Posted April 2, 2014 ((Jednak nie trzeba czekać, aż zostanie się wpisanym. Zaczynajmy!)) Share this post Link to post Share on other sites
Mephisto The Undying 175 Report post Posted April 2, 2014 ((NO NARESZCIE! Ale czy mogę zmienić postać? Mam lepszą...)) Share this post Link to post Share on other sites
Lightning Energy 15 Report post Posted April 2, 2014 Wstałem wcześnie rano i zleciałem na dół do kuchni jako nietoperz. Zjadłem śniadanie, pożegnałem się z rodzicami i poleciałem jako sowa do swojej szkoły. Byłem nowy, więc miałem spokój i nikt mnie nie zaczepiał. To dobrze, bo nie lubię się wyróżniać z tłumu. Stałem spokojnie pod ścianą i myślałem. Share this post Link to post Share on other sites
Churchille 60 Report post Posted April 2, 2014 Harmony rozejrzała się i zobaczyła chłopaka, na oko 11-letniego, który stał pod ścianą. Podeszła do niego i zagadała.-No cześć, jak masz na imię?-Zapytała. Share this post Link to post Share on other sites
Lightning Energy 15 Report post Posted April 2, 2014 Spojrzałem trochę wystraszony na dziewczynę. Cofnąłem się o krok. Byłem dosyć nieśmiały i nieufny do innych z powodu ciężkich przeżyć. -J-jestem Enigmo.- powiedziałem cicho. Share this post Link to post Share on other sites
Mephisto The Undying 175 Report post Posted April 2, 2014 ((To mogę? ;-; )) Share this post Link to post Share on other sites
Churchille 60 Report post Posted April 2, 2014 ((Tak)) -Przestraszyłam Cię? Nie chciałam. Ja jestem Harmony. Do której klasy chodzisz?-Zapytała. Share this post Link to post Share on other sites
Lightning Energy 15 Report post Posted April 2, 2014 D-dopiero zaczynam. Jestem n-nowy w tej szkole.- nadal byłem nieufny co do dziewczyny. Share this post Link to post Share on other sites
Krulig 54 Report post Posted April 2, 2014 Lily obudził zegarek. Przez 5 minut dzwonił, aż w końcu dziewczyna wstała. Naszykowała się, przebrała i wyszła. Kiedy dotarła, usiadła po turecku na ziemi i patrzyła na przechodzących uczniów. Share this post Link to post Share on other sites
Churchille 60 Report post Posted April 2, 2014 -Nie bój się, nic Ci nie zrobię.-Powiedziała z przyjaznym uśmiechem na ustach. Share this post Link to post Share on other sites
Lightning Energy 15 Report post Posted April 2, 2014 Na uśmiech dziewczyny tylko się bardziej cofnąłem i lekko drżałem. Nadal się bałem tej dziewczyny. W przeszłości byłem często dręczony przez rówieśników, więc nie miałem już do nikogo zaufania. Share this post Link to post Share on other sites
Cassidy 1,518 Report post Posted April 2, 2014 (edited) Imię: Cassidy Nazwisko: Forest Płeć: kobieta Charakter: miła, przyjacielska, szalona Wygląd: długie brązowe włosy z grzywką i błękitne oczy. Wiek (od 11 do 18): 17 Rodzaj magii, której używa: ziemska Umiejętności specjalne: zamienianie się w dane zwierzę. Edited April 3, 2014 by Ferejli Share this post Link to post Share on other sites