MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 -A gdzie chciałbyś iść ?-zapytała Kat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Gdzieś gdzie potają krwawą Marry. Dawno nie piłem takich drinków i jakoś mam ochotę. - powiedział patrząc na Kat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 -W takim razie chodźmy.-Powiedziała wstając.-W sumie też bym się napiła. ((Opisuj jak idą do jakiegoś baru, bo zawsze spada to na mnie ^^ Ja za to zrobię NextDay.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 ((Oke.)) Lee złapał Kat pod ramię i razem z nią z Motelu. - Wiesz że krwawa merry ma sok pomidorowy a nie krew co nie? - zapytał. - Chociaż, mam takie zaczarowane tabletki które mogą przywrócić poczucie smaku wampirom. - powiedział wyciągając pudełko z kieszeni. - I patrz w mojej magicznej kieszeni mam paczkę. Chcesz? - zapytał gdy docierali już do jakiegoś baru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Kat popatrzyła na pudełko.-Chyba, nie. Już ta dawno nie jadłam zwykłego jedzenia, że teraz to by mi raczej nic nie dało. Nie potrzebuje tego.-powiedziała spokojnie.Weszli do baru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Lee wzruszył ramionami. - Jak chcesz. - powiedział i schował pudełko. Wszedł do baru, odsunął krzesło żeby Kat usiadła, gdy to zrobiła usiadł naprzeciw. - Bierzesz coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 -To samo co ty.-powiedziała szybko i zaczęła się rozglądać po barze.-Wiesz, że po za kelnerem i barmanem, jesteśmy sami ?-zapytała skończywszy się rozglądać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Coś sugerujesz? - zapytał z słodkim uśmiechem. - Co do tego że jesteśmy w sumie sami. - powiedział wciąż się uśmiechając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Kat przekręciła lekko głowę.-A co miałabym sugerować ?-zapytała uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Kto wie? - Lee nachylił się lekko. - Ale zawszę mogę mieć nadzieje co nie? - zażartował. Gdy barman podszedł zamówił dwie krwawe marry i czekał aż przyniosą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Kat zaśmiała się.-Ale na co nadzieję ..-powiedziała słodko. Kelner przyniósł zamówienie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Lee posolił i popieprzył swoją krwawą merry. - A na co ja mogę mieć nadzieję? - zażartował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 -Tego nie wiem. Bo nie umiem odpowiedzieć na pytanie, co sugeruję..-powiedziała szybko i uśmiechnęła się. Napiła się krwawej Merry i zaczęła się rozglądać znowu po barze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - No to w końcu ja, ja mam proste rozumowanie. - zaśmiał się. - A czego tak tu wyszukujesz? - zapytał patrząc na rozglądającą się Kat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 -Nie wiem. To intrygujące, że nie znam odpowiedzi.-powiedziała uśmiechnięta i spojrzała się na Lee. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - A na które pytanie? - zapytał lekko rozbawiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Kat przekręciła głowę w bok.-Zastanów się.. jesteś dosyć inteligentny.-powiedziała także nieco rozbawiona. ((Teraz się skapłam, że Lee w pytaniu ,,czego tak wyszukujesz" miał na myśli rozglądanie się Kat. [Faceplame])) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Lee przechylił lekko głowę? - Jestem? No powiedz bo mózg boli. Proszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 -Ale o czym ?-Kat zaśmiała się cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - To żeśmy się zczaili. Żadne z nas nie wie o co biega. - zaśmiał się. Napił się trochę, - a tak w sumie, to czemu tak się rozglądasz po tym barze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 -Po prostu.. pusto tu jak na bar.-popatrzyła w stronę Lee. Kelner i barman wyszli do pokoju dla pracowników.-Wyglądam na tak uczciwych i godnych zaufania, że poszli ?-zapytała z ironią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Czy ja wiem? Nie wszędzie muszą być hordy ludzi. - stwierdził. - No i może poszli bo nikogo nie ma to robią sobie przerwę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 -Jesteśmy ,,nikim"-Przymknęła lekko oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Nikim kogo trzeba by obsłużyć. - sprostował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Kat uśmiechnęła się.-Nie jesteś zły o tym, że nie powiedziałam ci o Nadii ?-zapytała ciszej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts