Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 ((I prawidłowo.)) Lee zasnął chwilę później z uśmiechem na ustach. Następnego ranka obudził się dość wcześnie. Przetarł oczy i spojrzał na Kat i uśmiechnął się pod nosem ale nie wyszedł. ((A co tam walnę next day od razu bo i tak chyba fabuła na tę noc poszła do przodu.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Kat otworzyła oczy. Zobaczyła Lee i się uśmiechnęła.-Dzień dobry..-Powiedziała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Dzień dobry. - powiedział i pocałował ją w policzek. - Jak się spało? - zapytał z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 -Jak na motel.. Naprawdę dobrze.-Uśmiechnęła się.-A jak u ciebie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Ostatnio tak dobrze spało mi się u Finna we Francji. - stwierdził. - Idę się wykąpać. - powiedział wstając i kierując się z kilkoma ubraniami do łazienki. Po około piętnastu minutach wyszedł ubrany w jasne jeansy i białą koszulkę z nadrukiem. - Ok. Wiesz kiedy Nadia ma przyjść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Kat też się przebrała.-Nie wiem.. podobno po południu.. Ale nie wiem kiedy dokładnie.-Powiedziała zgdonie z prawdą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Mhm,czyli innymi słowy musimy poczekać tak? - powiedział siadając na łóżku i zastanawiając się co można zrobić. ((Zatem załóżmy że obudzili się o dziesiątej.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Kat podeszła do lustra i zaczęła zaplatać warkocz.-Więc..co chcemy robić ?-zapytała stojąc odwrócona tyłem do Lee. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - W sumie to miałem ci pokazać jak wyglądałem po upadku z nieba i przez kolejne tysiąc lat. - stwierdził. - Chyba że cię to nie ciekawi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 -Sama nie wiem.. Kiedy indziej dobrze ?-powiedziała spokojnie i obróciła się w strone Lee. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Lee przytaknął i znowu zaczął się zastanawiać co można zrobić. - Możemy zagrać w karty... więcej pomysłów nie mam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 4, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2014 (edytowany) Kat usłyszała pukanie do drzwi.-Chyba to będzie zbyteczne.-powiedziała ruszając w stronę drzwi. Otworzyła je i zobaczyła Nadie. Uśmiechnęła się. -Hej..-powiedziała Kat. -Cześć. Więc.. o co chodzi ? -Usiądź.-powiedziała uprzejmie Kat pokazując palcem na łóżko.--- Nadia usiadła posłusznie.-Czy wiesz kto jest twoim ojcem ?-zapytała prosto z mostu. -Tak.-powiedziała cicho Nadia. -W takim razie kim on jest ? - Nie pamiętasz mojego ojca ?!-zapytała oburzona Nadia. -To było pięćset lat temu.. Nie pamiętam. Ale w każdym razie kim on jest ?-zapytała lekko poirytowana Kat. -To przecież Trevor.-Odpowiedziała w końcu Nadia. Kat spadł kamień z serca. Odetchnęła z ulgą. Edytowano Kwiecień 4, 2014 przez MoonwalkersFOREVER Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 - To może ja się zapytam. - powiedział w końcu Lee. - Kim jest ten cały Trevor? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 4, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2014 -Podróżnik z, którym rodzice chcieli mnie ożenić.-powiedziała szybko Kat. Przeniosła wzrok z powrotem na Nadie.-Utrzymujesz jeszcze z nim kontakt ?-zapytała. -Czasem się widujemy pomagał mi cię odnaleźć.-odpowiedziała Nadia. -A kto cię przemienił w wampira.-spytała ciekawie Katerina. -Przyjaciel Trevora. Niklaus.-powiedziała z uśmiechem.-On powiedział mi gdzie cię szukać, podobno się znaliście..-dodała Nadia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 - Niklaus co? Powiem tak, znam go i jestem właścicielem jego duszy. Innymi słowy zabiłem go i zamknąłem w Hel w krypcie numer czterdzieści miliardów siedemset dwadzieścia dwa. Do tego chciał zabić Kat. - powiedział ze stoickim spokojem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 4, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Nadia przymknęła oczy i spojrzała na Kat.-Wytłumaczysz mi to kiedy indziej.. Jak na razie mam kilka spraw do załatwienia i muszę iść.-powiedziała wychodząc. Kat przez chwilę patrzyła na odchodzącą Nadie.-Mówiłam, że Nadia to nie córka Klausa..-powiedziała szczęśliwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 - Mówiłaś, fakt. - powiedział i uśmiechnął się. - Ale wciąż zastanawia mnie jednak to czy będzie wolała zostać tutaj czy raczej pojechać z nami... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 4, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2014 -Nadia jest raczej wolnym ptakiem..-Stwierdziła Kat.-Mamy tak jakby cały dzień dla siebie. Może t jeden dzień z wakacji ?-zapytała i uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 - W sumie wreszcie jakiś. - stwierdził i uśmiechnął się. - To jak, gdzie idziemy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 4, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2014 -Nie wiem. Możemy po prostu się przejść.-zaproponowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 - W sumie można. - powiedział. - To idziemy? - zapytał łapiąc Kat pod ramię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 4, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2014 -Jasne.-powiedziała szybko i wyszli z motelu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 - Ciekawe co zrobiłby mi Trevor gdyby zobaczył mnie z tobą. - zażartował. - W sumie to średnio piękne miasto ta Atlanta... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 4, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2014 -Raczej by się tym nie przejął. Nie widział mnie przez ponad pięćset lat. To dużo.-Skwitowała.-Nie przyjechaliśmy tu przecież po to żeby je podziwiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 - W sumie fakt, zarówno to że cię nie widział i to że nie przyjechaliśmy tu podziwiać. - stwierdził. - Ciekawe czy mają tu fabrykę coca coli... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts