Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 (edytowany) - To dobrze. W przeciwnym razie miałabym przerąbane za szpiegostwo - odrzekła. - Mam na imię Grim, przyszłam tu żeby was poznać, więc... Cześć - powiedziała. - Witaj, Nado. Edytowano Marzec 21, 2014 przez Oksymoron van Dort Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 ((Ale ty nie masz żadnych złych cech ;d Charakter drugi powinien być nie do ogarnięcia xdd)) -Hm ?-Zapytała Nadia. (ale kiedy nr. 2 nie jest ogarnięta, ale jak ma być zła to zaraz dam xd ) Cassidy wpakowała plecak do szafki, usiadła na ławce i zaczęła coś nucić . W ogół niej nie było nikogo znajomego, dziwne uczucie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 Zamknąłem książkę i zacząłem iść korytarzem. Zauważyłem grupę "innych", ale przeszedłem obok nich obojętnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 21, 2014 Autor Share Napisano Marzec 21, 2014 -Hmm.. dużo tutaj .. ,,innych". Ale to dobrze ;> W tamtym roku nie było nikogo.-stwierdziła Nadia. ((Zła znaczy przeciwieństwo do pozytywnej ;D)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 - Co znaczy 'innych'? Kto jest 'inny' i na czym to polega? Przeniosłam się z innej szkoły, nie wiem jeszcze zbyt wiele o obyczajach tutaj i jak na razie cieszę się, że nie dostałam od nikogo w mor... W twarz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 Siedziałam na ławce wyciągając drugie śniadanie i przyglądając się jabłku. - Eh...chleb i jedno jabłko, wybieram jabłko . Ale dziwnie się czuje, nikogo nie znam, ale czuję, że są jednym z moich, jednak wolę na razie ukryć swoje ,,ja" nie chcę potem nie wiadomo jakich problemów z nowymi znajomościami. - Odłożyłam jabłko i wyjęłam szkicownik, na którym zaczęłam rysować dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 21, 2014 Autor Share Napisano Marzec 21, 2014 Nadia się zdziwiła.-Myślałam, że jesteś inna. Druga osobowość ? Hmm ?-Powiedziała nieco ciszej N. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 Niechcący usłyszałam rozmowę osób obok, podeszłam nieśmiało. - Em.. cześć - powiedziałam odkrywając jedno oko zza grzywki - Przypadkiem słyszałam coś o drugiej osobowości... przypadkiem....No więc to na prawdę istnieje ? Udawałam, że nic nie wiem na ten temat, ale byłam jedną z nich. - Aha..jestem Cassidy Forest - podałam rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 - Rozdwojenie jaźni? Brałam na to leki. Znaczy, nie myślcie że jestem niebezpieczną wariatką. Nie jestem. Panuję nad tym - powiedziała, nie tracąc humoru. - Wy też to macie? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 - Nu. Moje drugie ja połamało kilkanaście kończyn, nosy, okulary itp. To dlatego też mam tatuaże... Cóż. Zastanawia mnie jak szybko połamie komuś nos w tej szkole... - powiedział spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 21, 2014 Autor Share Napisano Marzec 21, 2014 Ja rozbiłam mój dawny samochód i pozbijałam z kilkadziesiąt talerzy-zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 - Skoro nie chcecie mnie słuchać to ja sobie pójdę.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 21, 2014 Autor Share Napisano Marzec 21, 2014 -Nie ! Czekaj. Właśnie o tym mówimy. Jestem Nadia-powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 - A ja jestem Lawrence. Miło mi. - powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 - A ja jestem Cassidy! - Powiedziałam już z większym uśmiechem na twarzy - Uwielbiam znajomości! Radzę wam trochę uważać, bo gryzę, no dobra nie gryzę, ale moja druga osobowość może wkurzać, tak jak pewnie inni, rozumiem , że nie umiecie się opanować, ale nie niszczcie ciastek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 21, 2014 Autor Share Napisano Marzec 21, 2014 Nadia zaśmiała się.-Ja też czasem nie potrafię powstrzymać drugiej Nadii.-Powiedziała z uśmiechem. ((Jutro bd w tej zabawie, na razie prowadźcie konwersację . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 - Ja wcale nie kontroluje Legiona... Ta moja druga strona przedstawia się jako Legion... - wzruszył ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 - A moja jako Grim - wzruszyła ramionami Grim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 Wziąłem z szafki gitarę, którą wziąłem ze sobą i wyszedłem na dwór. Usiadłem na ławce na terenie szkoły i zacząłem grać. Gra na gitarze pozwalała mi odpocząć i rozluźnić umysł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 (edytowany) ((Można jeszcze dołączyć?)) Imię i nazwisko: Xara Powers Wygląd: Chuda dziewczyna o wzroście około 160 - 170 cm. Czasami zakrywa swoje lewe oko. Zazwyczaj chodzi z włosami spiętymi w dwie kitki. Charakter 1: Nieśmiała, miła, przyjacielska, nie cierpi patrzeć na cierpienie bliskich jej osób, jest gotowa poświęcić swoje życie, dla dobra innych, ma arystokratyczne maniery. Charakter 2: Chamska, sarkastyczna, mówi wszystko bez zastanowienia, kiedy ktoś ją zdenerwuje, ta daje tej osobie z kopa w twarz, arogancka, leniwa, złośliwa. Edytowano Marzec 22, 2014 przez MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 22, 2014 Autor Share Napisano Marzec 22, 2014 ((Można ^^)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Xara wstała niechętnie. Spojrzała na zegarek. - CO?! Już ta godzina? - krzyknęła spanikowana. Ubrała się i szybko zjadła śniadanie. Zawsze popijała je herbatą z melisy, ale dziś zapomniała. Dodatkowo zapomniała założyć łańcuszek, w którym też był listek owej rośliny. Dobiegła do szkoły dość szybko. Niestety ktoś zamkną tuż przed nią drzwi do szkoły, przez uderzyła w nie. - Co to za głupek? Nie widział, że biegnę? - spytała się sama siebie, po czym otworzyła drzwi i weszła do szkoły. Nie wiedziała gdzie się podziać. Nie była najlepsza w przystosowywaniu się do nowego otoczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 - Wiecie co. Ja chyba się jeszcze przejdę. Chce poznać tą szkołę. - powiedział miłym tonem i odszedł od grupki. Szedł przez chwilę. Po chwili zauważył dość dziwnie wyglądającą, jak dla niego, dziewczynę. Podszedł do niej. - Hejka. Nowa? To w sumie widać. - powiedział miłym tonem. - Jestem Lawrence, i w sumie uczę się tu od dziś. A ty? - zapytał z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 1.Imię: Anelicja. 2.Nazwisko: Escard. 3.Wygląd: Brązowe włosy do pasa, ciemnoniebieskie oczy, pogodna twarz. Jest szczupła i wysportowana. 4.Charakter pierwszej osobowości: Towarzyska, miła, pełna troski, zabawna. 5.Charakter drugiej osobowości: Psychopatka zabójczyni. Szalona, próbująca zabić wszystko co żywe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Skończyłem grać na gitarze i znów wyciągnąłem książkę. Była to poezja, którą naprawdę lubiłem czytać. Powoli zamykałem się w swoim wewnętrznym świecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts