kingacrazy123 Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 Przeczytałam tylko dla recki swojego fanfika. Trololololo. 1.Twój awatar jest z gry Heroes V. 2Szkoda że broohof umiera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 @up - No nie mów. Wcale nie mam też avka tej samej bohaterki, której imienia używam jako ksywki.Ano tak, Brohoof umarł. Zobaczymy, czy konkurencja się utrzyma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 (edytowany) Małe wyjaśnienie - rozpad Brohoofa (nie rozpadamy się), Czyli mam rozumieć że ta wiadomość to było Prima Aprilis? Tak. Ale Bob i Triste odchodzą na serio. A jeśli chodzi o Children of Equestria- chyba założę taką sektę Edytowano Maj 2, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 (edytowany) Powiem tak czuję niewyobrażalny smutek, z tego że Broohofa już nie ma, bo związałem się z tym pismem to raz(ah będzie mi brak tekstów szanownego redaktorka, czy Spidiego, albo Triste), a dwa zawsze warto mieć wybór, co chce się poczytać, ale cóż jak to mówią Noldorwie Namárië Broohhof, a numer ostatni zrecenzuję w całości w najbliższym czasie korzystając z rad Cahana, Edytowano Maj 3, 2014 przez Salmonella Ratuj się póki czas. To jest pani Cahan, nie pan Cahan. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Brohoof nie umarł, co było już wspominane parokrotnie Niemal cały numer był dowcipem na 1 kwietnia. Triste przeszedł na 1/4 etatu, Bobul odszedł. Naczelnym jest obecnie Matyas. A Cahan [właściwie Cahandariella Cienista, zwana: Cahan, Cahaśka, Cahaneczka, Kaszan, Kaszanka] była kobietą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Powiem tak czuję niewyobrażalny smutek, z tego że Broohofa już nie ma, bo związałem się z tym pismem to raz(ah będzie mi brak tekstów szanownego redaktorka, czy Spidiego, albo Triste), a dwa zawsze warto mieć wybór, co chce się poczytać, ale cóż jak to mówią Noldorwie Namárië Broohhof, a numer ostatni zrecenzuję w całości w najbliższym czasie korzystając z rad Cahana, Ja też będę bardzo tęsknił :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 (edytowany) A Cahan [właściwie Cahandariella Cienista, zwana: Cahan, Cahaśka, Cahaneczka, Kaszan, Kaszanka] była kobietą Jakoś wciąż nie mogę sie przyzwyczaić za Cahan to klacz nie ogier, ale może to być z resztą dowód mojej sympatii do niej, a nie żadnej złośliwości Brohoof nie umarł, co było już wspominane parokrotnie Niemal cały numer był dowcipem na 1 kwietnia. Triste przeszedł na 1/4 etatu, Bobul odszedł. Naczelnym jest obecnie Matyas. To już mam mętlik w głowie ,jak to w końcu jest. Niech mi to ktoś wytłumaczy,, bo mnie głowa Boli od tego Edytowano Maj 3, 2014 przez Sin Judge Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 4, 2014 Share Napisano Maj 4, 2014 Brohoof - żyje Bobule - odszedł Triste Cordis a.k.a ja - będzie pisał "gościnnie", innymi słowy od czasu do czasu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się