Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Ale jak, gdzie i kiedy... może tam się czegoś dowiemy - powiedziała patrząc w stronę, w którą szli - A tak w ogóle... co to za lalka? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 (edytowany) ((O Boziu! Horror, horror! )) Alyss zdjęła z głowy lalkę. - Chyba powinniśmy iść dalej... - powiedziała. - A lalka... znalazłam ją, kiedy weszłam do miasteczka i kiedy wzięłam ją w rękę nagle ożyła... - dodała. Edytowano Kwiecień 15, 2014 przez MaLinka Vessalius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 (edytowany) - No fakt. - powiedział i ruszył spokojnie. - Ale lepiej iść szybko... - przyśpieszył. Edytowano Kwiecień 15, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 -Może szybciej by było gdybym szła na własnych nogach - stwierdziła - Raczej niespecjalnie łatwo jest iść szybko z kimś na rękach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Ee tam, nie jest trudno, ani nie jesteś ciężka. - powiedział spokojnie. - No chyba że nie chcesz żeby cię nieść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Wygodnie mi - zaśmiała się - A skoro tobie nie przeszkadzam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 (edytowany) Alice ruszyła za grupą, nie odzywając się. - Misja. Tak powiedzieli - rzekła. Na wysokości jej głowy pojawiły się turkusowe oczy o pionowych źrenicach. Edytowano Kwiecień 15, 2014 przez Oksymoron Van Dort Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Mephisto uśmiechnął się. - No to idziem... - powiedział. - A tak w sumie, Alice, skąd wiesz? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Usłyszałam - powiedziała, co absolutnie nie wyjaśniało skąd miała takie informacje. Zapewne nie powiedział tego nikt, ani nic widzialnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Zobaczyłem na niebie wystrzał. Na pewno wzywają. Szybkim tanecznym krokiem ruszyłem w kierunku gdzie usłyszałem wystrzał. W końcu dotarłem. - Przepraszam za spóźnienie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Nie spóźniłeś się. - Powiedziała Pegazica widząc znajomego, który nauczył ją tańczyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 15, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2014 (kogo jeszcze brakuje?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 (Chyba tylko mnie, Elfki, Malinki i Osymoronki.) Gdy dotarli na miejsce odstawił Aren. - Proszę. - powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Dziękuję bardzo, spowrotem tak samo - zażartowała i spojrzała na obecnych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Alyss popatrzyła na Aren i Mephista. Po chwili lalka znów zachichotała, a dziewczyna ścisnęła ją z całej siły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - To dobrze. - Odetchnąłem i zdjąłem okulary w krztałcie serc. - Muszę mieć szybsze reakcje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Również Alice przybyła na miejsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 15, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2014 -Jeżeli są już wszyscy, to posłuchajcie mnie uważnie. Mam dla was ważną misję. Największy wróg Equestrii i gildii, Zakon Czarnych Zabójców, porwał jedną z naszych lepszych rekrutek. Wasze zadanie to uwolnić ją i sprowadzić z powrotem. Wiemy, że zakon ma kryjówkę gdzieś w Górach Kryształowych. Ruszajcie i dowiedźcie, że jesteście godni należeć do Gildii Nocnych Braci.- po przemowie Sun Blaze oddalił się w sobie wiadomym kierunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Tooo... Gdzie są góry kryształowe? - zapytał się pegazicy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 15, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2014 (dla niewtajemniczonych: Góry Kryształowe- archipelag gór znajdujący się niedaleko od Kryształowego Imperium) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - Są one niedaleko kryształowego królestwa, dla nas na północ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 (moja postać nie jest z equestrii... mapę ma mieć w mózgoczaszce?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Alice uniosła brwi ze zdziwieniem. Przed nią zmaterializował się krępy, puchaty kocur o szarych i turkusowych pasach. Uśmiechał się. - Proszę wybaczyć wtrącenie się. Jak wygląda ta porwana rekrutka? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 (edytowany) ((Pojawił się czy to tylko schiza?)) - Skąd tu ten kocur. - powiedział patrząc podejrzliwie na kota. Edytowano Kwiecień 15, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Aren popatrzyła znowu zaskoczona na kota. Przyjęła do wiadomości co chcą, żeby zrobili i także była ciekawa tego, o co zapytało zwierzę. Spojrzała więc na resztę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts