Sajback Gray Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Nie traktój kucyków jak zwierzęta. - Skomentowałem głośno słowa Mephisto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Kot pokiwał głową ze zrozumieniem. - Ja również jestem nietutejszy, chociaż niektórzy mylnie sądzą, że znają mnie od dawna - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 (edytowany) - Możecie być przez chwilę cicho? Jesteście hałaśliwi. - powiedziała Alyss z obojętnym wyrazem twarzy. Zachowywała się całkowicie inaczej niż wcześniej. Edytowano Kwiecień 16, 2014 przez MaLinka Vessalius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 (edytowany) Mephisto spojrzał na Alyss. - A skąd ta zmiana nastroju? - zapytał spokojnie. - A właśnie, kucyki są zwierzętami. Tak jak i ludzie. Edytowano Kwiecień 16, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Yoshimitsu który teraz milczał spojrzał na dziewczynę która uciszała innych, westchnął głęboko i schował miecz do pochwy. - Wiecie może ile może trwać ta podróż? - zapytał pozostałych, osobiście nienawidził jeździć pociągami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Jakie to ma znaczenie? - zapytał Kot. - I tak nie przyspieszy pan pociągu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Ale kucyki na ogół nie mówią... zazwyczaj to ludzie są ci wyjątkowi - mówiła Aren dając znać, że nie za bardzo podoba jej się pobyt w Equestrii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - No niby nie prosiłem się żeby być w equestrii. Ale akceptuję to. No i jesteśmy w innym wymiarze. To my jesteśmy tu tymi dziwnymi. Trzeba pamiętać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Aren westchnęła i zamilkła. Patrzyła się cały czas na klaczkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Ja zawsze traktuję kucyki jak ludzi. - Wzruszyłem ramionami. - Tutaj jest lepiej niż na ziemi. Postanowiłem dawno że nigdzie się nie ruszam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Lepiej? Z kucykami zamiast z ludźmi? Każdy ma swoje zdanie - stwierdziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Alyss westchnęła i udawała, że nie słyszy pytania. - Jeśli lubisz być "inny", to droga wolna. Mi tam wystarczy, że w naszym świecie jestem uważana za dziwną. - powiedziała i zaczęła bawić się różą przyczepioną do jej sukienki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Za dziwną? A to dlaczego? - zapytał Kot, przechylając się przez rękę Alice. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 (edytowany) Problemy, każdy jest dziwny. Ale niektórzy wolą być sobą niż częścią tłumu. - odpowiedział Alyss - A jak dla mnie kucyki to nie ludzie ale są inteligentną nacją. Mniej zaawansowaną technologicznie co prawda ale jednak nacją techniczną. Trochę jak kosmici. - powiedział do Jango. Edytowano Kwiecień 16, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 (edytowany) Alyss wzruszyła ramionami. - Nie wiem. nie przeszkadza mi to jednak. - powiedziała. - Mam siostrę, która zawsze jest ze mną i to wystarczy. ((A nie do Jango? xd)) Edytowano Kwiecień 16, 2014 przez MaLinka Vessalius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Czy teraz też jest tutaj? - zapytał Kot uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 (edytowany) - Nie. - odpowiedziała Alyss. - Nim tu trafiłam odłączyłyśmy się. Gdyby nie to, pewnie by tu była z nami. - dodała. Edytowano Kwiecień 16, 2014 przez MaLinka Vessalius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Ach. Młodsza jest, czy starsza? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 (edytowany) - Jesteśmy bliźniaczkami, a rodzice nigdy nam nie powiedzieli, która jest starsza. - oznajmiła Alyss. Edytowano Kwiecień 16, 2014 przez MaLinka Vessalius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Ach - rzekł Kot. - Alice, obudź się - szturchnął ją łapą. Alice powoli i otępiale spojrzała Kotu w oczy. Zamrugała kilka razy i uśmiechnęła się do Alyss. - Mówiłaś coś do mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Aren okropnie dłużyła się podróż. Dodatkowo patrząc na śpiącą klaczkę zachciało jej się spać, a jej oczy powoli się zamknęły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Śpiący przez was jestem. - westchnął i nasunął cylinder na oczy. Po chwili też zasnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Wszyscy zasnęli. - zeskoczyła Mephisto z kolan i pobiegła do Jango. - Jango! Słyszałam co mówisz, nie musisz się obrażać, ja lubię was tak samo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Miło to słyszeć. - Założył jej swój kapelusz. - Dla mnie niczym się nie różnimy. - Uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Hihihi - Kapelusz oczywiście był za duży, więc spadł jej na oczy. - Wszyscy zasneli , więc nie mam co robić. idziemy zobaczyć ile jeszcze będziemy jechać? Wystarczy spojrzeć za okno, o tam! - pokazała kopytkiem na jedno z okien. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts