Krulig Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 (edytowany) - Phi! Spodziewałam się. - mruknęła pod nosem. - Więc jesteście uroczy, ale trochę zbyt... niemądre. Wierzycie, że jest coś takiego jak magia przyjaźni i robicie co wam się podoba, ale kiedyś to się skończy. Nie ma czegoś takiego jak przyjaźń na zawsze, więc co dopiero magia przyjaźni. - powiedziała. - To ja teraz wybieram Jessy. Edytowano Kwiecień 16, 2014 przez MaLinka Vessalius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Przesadzasz. Jesteś zbytnio pesymistyczna. - powiedział do Alyss czekając aż Jessy wybierze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Dlaczego miałbym ci je odcinać? - Spytał się kucyka. - Może kiedyś to zrozumiecie. Puki co musicie przyzwyczaić się że przy kucach nie mam oporów do "niczego". - Uśmiechnął się zawadiacko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Rose siedziała cicho i przyglądała się jak towarzysze grają w jej ulubioną grę. Chciała grać, ale skoro już zaczęli... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Skoro nie odpowiada to może zadaj pytanie dla Rose. - wskazała na znajomą, która siedziała obok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 (edytowany) Jessy spojrzała na kucyka z nienawiścią -hmmm...-zastanawiała się Jess -Pytanie-odparła po dłuższym namyśle Edytowano Kwiecień 16, 2014 przez Wiecznie uśmiechnięta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - No co ? Stałaś jak kamień, nie miej do mnie niczego za złe. Myślałam, że się nie bawisz. - Podeszła do Mephisto. - Ale nadal jesteśmy ziemniakami ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Tak, ale czemu ziemniakami? - powiedział biorąc klacz na kolana i głaskając ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - No bo sam kojarzysz skrót CSKPNZ z ziemniakami, to już nie mój problem. - spojrzała na ziemię, a później przez okno. - Jeszcze 15 minut. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Pytanie tak...? - Alyss zamyśliła się na chwilę. - Co myślisz o zgromadzonych tutaj? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Mówiłaś to 15 minut temu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Mind blow... - Powiedział wciąż głaskając klacz. - Uwielbiam miziać kucyki. - stwierdził i zaczął drapać ją za uchem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - A ja nie - szepnęła pod nosem Aren. Popatrzyła na Jess oczekując odpowiedzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 (edytowany) - Nie, 15 minut temu mówiłam, że zostało pół godziny Jango. - spojrzała na Jango dość dziwnie, ale nadal uroczo, bo ona zawsze ma uroczą mordkę... - Dlaczego kazałeś mi się pocałować ? Edytowano Kwiecień 16, 2014 przez Ferejli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Jessy rozejrzała się po wszystkich obecnych. -Nie znam ich wystarczająco dobrze, aby ich lubić lub nie, ale... nie zrobili na mnie zbytniego wrażenia, jeśli o to ci chodzi-odpowiedziała, a na jej ustach pojawił się uśmiech, co było aż dziwne, bo odkąd tu jest-cały czas była poważna. Może nie był to wielki uśmiech, lecz taki maly uśmieszek, ale zawsze coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Naprawdę chcesz wiedzieć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - tak. - Spojrzała na niego stanowczo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Z kilku powodów. Po pierwsze, dla zabawym. Zabawa jest zawsze dobra. Po drugie, bo wyzwanie musiało być trudne. Po trzecie. - Zdjąłem okulary. - Bo jesteś ładna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Pierwsze mogłam się domyślić, drugie też mogłam się domyślić, a o trzecim. - spojrzała mu głęboko w oczy. - o trzecim wiem. po czym zaczęła wypatrywać przez okno. - Widać kryształową stację! za 5 minut jesteśmy na miejscu! Pójdziecie do Cadance wymiotować w jej toalecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Ej, ja idę miziać Kredens. Ona jest zacna. - powiedział i spojrzał w okno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Ale skromność.. - skomentowała sarkastycznie Alyss. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Jestem pełna skromności po słuchawki od samych kopyt - uśmiechnęła siędo niej odwracając do tyłu głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Powiedziałbym że pomiziałbym Cadence, ale... . Jak na Jango przystało, mysiałoby się to skończyć nieco inaczej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Alice złapała się za głowę. Odeszła kawałek dalej, usiadła i jęknęła. Kot spojrzał na nią zmartwiony. - Masz je przy sobie. Pomagają, wiesz o tym - rzekł. - Nie. Tępią mój umysł - wysyczała - ograniczają widzenie! - Zaczęła się trząść. Kot wyjął z jej torby małe, plastikowe opakowanie. Podał jej kilka małych pastylek z niego. Alice spojrzała na nie z nienawiścią. Wzięła leki z łapy kota i wsadziła sobie do ust. Powoli przełknęła każdą z nich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 - Och. Nie mogę uwierzyć, że będziemy w Kryształowym Imperium!- nagle odezwała się Rose, po czym szybko się odwróciła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts