Cassidy Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Klacz uwolniła go w końcu i galopem popędziła uwalniać Jessy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 - No wiesz Dandie! - Alyss podbiegła do Jess i zaczęła ją uwalniać. W końcu jej się udało. - Proszę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Aren szybko uwolniła Alice, gdy zauważyła, że Jango uwalniać już nie musi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Jess wstała. Popatrzyła na Alyss. -Dzięki-powiedziała, jakby to słowo było jej obce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Jango podszedł do przygniecionego oprawcy i zaczął machać wachadełkiem. - Kiedy powiem one, two, Jango będziesz czuł się strasznie zmęczony. One.... Two... Jango! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 - Mam szalony plan! Co wy na to byśmy uciekli? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 - Dobry pomysł. - kopnął w plecy mężczyznę, podniósł go i przytwierdził do łóżka. Wziął topór. - A teraz po itemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 - Idźcie. Dogonię was później. - Stwierdziłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 - Dobra, to ja idę. - stwierdził wychodząc. Zaczął szukać miejsca z ich przedmiotami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Aren wybiegła z sali, a w tej tuż obok zobaczyła ich rzeczy - Tutaj - powiedziała i wzięła jeden sztylet i torbę, do której go włożyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Mephisto zabrał wszystko co jego. - Dostanę coś za ratunek? - zapytał Aren i zachichotał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 (edytowany) - e tam, ja swoje słuchawki mam na gło..gdzie moje słuchawki?! Oddawać mi je - popędziła za resztą. Wzięła słuchawki i usłyszała Mephisto. - Wiesz.. mnie też uwolniłeś, więc mogę cię przytulić. - tuli. Edytowano Kwiecień 17, 2014 przez Ferejli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Alyss podbiegła do reszty i bez słowa wzięła zegarek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 - Ile Ci zapłacić za usługi? - zażartowała Aren poprawiając torebkę i patrząc na Mephisto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 - A jaką walutą? - zapytał rozbawiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 - Ja już cię przytuliłam ziemniaku, a ty gadasz do niej o pieniądzach.- *założyła słuchawki i odleciała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Mogą być dolary? - zapytała i po chwili niepewności przytuliła go - dziękuję w każdym razie - powiedziała i puściła towarzysza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 - Miałem nadzieje na co innego, ale to też może być. - powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Jango zaczął bawić się z człowiekiem który go uwięził. Zaczął machać chakranem. - Kiedy powiem one, two, Jango powiesz mi wszystko co wiesz. One.... Two... Jango. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 A niby na co? Mogę Ci dać - stwierdziła i popatrzyła na odlatującą pegazicę - Idziemy? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Alice nadal siedziała w celi, wyglądając jak posąg. Kota nie było nigdzie w pobliżu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Uzyskałem potrzebne informacje i podszedłem do Alice. - Halo. Nic ci nie jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Spojrzała tępo na Jango, po czym otwarła usta jakby chciała coś powiedzieć. Nie wydobył się z nich żaden dźwięk. Alice wbiła wzrok przed siebie i z powrotem zamarła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 - Sprawdzimy twoje reakcje. - Wyjąłem wachadł i zacząłem nim ruszać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Reakcje można byłoby sprawdzać, gdyby jakakolwiek wystąpiła. Nie było żadnej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts