Cassidy Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 - Na jutro!? Misję ratunkową? - Podleciała do niej zdenerwowana klacz. - Nie rozumiesz, że ci na górze mają plany by ją dzisiaj zabić! Jutro będzie futro i jedyne co uratujemy to flaki rozwalone po górze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 (edytowany) -Chodziłam po górach. Zobaczyłam szczelinę no i... czysta ciekawość. Weszłam tam no jestem teraz tu...-odparła Potem zerknęła na klacz. -Masz rację. Chociaż mam ochotę wrócić do domu, to musimy dać radę.-powiedziała i popatrzyła na wszystkich Edytowano Kwiecień 19, 2014 przez Wiecznie uśmiechnięta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 - Rozumiem - powiedział do Jess. - kim byłaś w prawdziwym świecie? - zapytał. - Dlaczego właściwie ma zostać zabita? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 - Bo to nasza i złapali ją nie nasi, którzy nas nienawidzą i są naszymi wrogami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 - Jest sposób by wyeliminować wszystkich na raz a przynajmniej zneutralizować atak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Alyss przez cały czas była cicho. Nikt nawet nie zauważył, że trochę za cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Aren pomyślała jeszcze raz o wszystkim co się wydarzyło. Przez to zachwiała sięna nogach, miała nadzieję, że nikt nie zauważył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 -Wiesz... moje zycie nie jest za ciekawe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Klacz podleciała do Alyss, czy ciebie też mdli po tym wszystkim? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 - Mimo wszystko nie ukrywasz chyba tyle, aby nie móc powiedzieć mi o nim choćby bez szczegółow - odrzekł Neil. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 -Pochodzilam z biednej rodziny. Moja mama zginela gdy mialam 10 lat. Nie umialam sie z tym pogodzic. Ojciec nigdy mnie nie rozumial. Jednak...-Jessy zaczela szepczec-kupil mi keyboard. A ja odkrylam, ze gdy gram, słyszę piękna muzyke, lecz inni slysza dzwiek od którego bola ich uszy. A wiec... nie moge juz grac.-powiedziala smutno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Mephisto podszedł do Aren. - W porządku? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Aren zastanowiła się chwilę nad odpowiedzią - Tak, tylko to może jednak i dla mnie za dużo jak na 24 godziny - stwierdziła niepewnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 - A ze zdrowiem dobrze? Nie kręci ci się w głowię ani nic, bo jakby co to się poniosę. - powiedział zatroskanym tonem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Mężczyzna pokiwał głową. - To raczej smutne. Sądzę jednak, że jeśli tobie sprawia to przyjemność, powinnaś grać. Ile masz lat, Jess? Oczywiście, jeśli mogę spytać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 - Kręci mi się w głowie, ale poradzę sobie - stwierdziła znów po chwili. Nie czuła się zbyt dobrze, alu czuła też, że nie chce pomocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 -Tak, ale czuje ze w tym jest jakby szczypta klątwy. A moze mi sie wydaje...-powiedziala -W tym roku 19. A ty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Mephisto złapał dziewczynę pod ramię. - Lepiej nie ryzykować. - odparł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 - Trzydzieści - odpowiedział. - W tym roku. - I była to prawie prawda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 (edytowany) ((Jaka Cass? Poza tym przeczytałem że twoja postać ma 18 lat )) Edytowano Kwiecień 19, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Are chciała po prostu powiedzieć, że nie chce pomocy jednak mocniej zakręciło jej się w głowie i zrezygnowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Alyss w ciszy wpatrywała się w towarzyszy. - Wiesz, Dandie... przywykłam do tego widoku... - w momencie uśmiechnęła się. - A gdzie jesteśmy? - spytała beztrosko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 - Najwidoczniej czujesz się jednak nie najlepiej. - powiedział do Aren. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Aż tak to widać? - zapytała Mephisto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 - Jesteś blada, i widać że kręci ci się w głowię. Chodzisz trochę niepewnie. - odpowiedział. - Ale to normalne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts