Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - Ta lalka? - wskazał na lalkę parasolem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 (edytowany) - Dobra! - pochyliła się nad lalką.- Masz tym kręcić i mówić nam co wypadło jasne ? Oczywiście każdemu po kolei, bo nie zmieścimy się na jedno kółko razem. Edytowano Kwiecień 13, 2014 przez Ferejli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Lalka zachichotała i zaczęła kręcić kółkiem. - Czy to na pewno dobry pomysł? - spytała Alyss patrząc na zabawkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 (edytowany) - Najwyżej zabije ją cukierkami... - powiedział spokojnie. - Zagramy w papier, kamień, nożyce żeby ustalić kolejność? Edytowano Kwiecień 13, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - Nie. Ja będę kręcić. - Odepchnęła lalkę delikatnie skrzydłem i położyła się przy wskazówce . Mephisto. Prawa noga na czerwony! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Mephisto zrobił co trzeba. - Mam nadzieje że będzie normalnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 *popycha skrzydłem wskaźnik* -Alyss...Prawa ręka na niebieski Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Alyss zrobiła, to co trzeba. W tym czasie lalka zaczęła biegać jak szalona po domu. - Nie ponoszę kosztów za szkody. - oznajmiła Alyss. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Mephisto wziął cylinder i parasol. - Eins, zwei, drei. - w tym momencie lalkę pokryła czekolada która zaschła. - Ta parasolka jest epicka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Mephisto, lewa ręka na niebieski. Alyss Prawa noga na zielony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Alyss zrobiła, tak jak jej nakazano. - Na razie nie jest źle. - oznajmiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Mephisto odłożył parasol i cylinder i zrobił co trzeba. - Ciekawi mnie jak to się skończy. A właśnie Alyss, chcesz zamieszkać ze mną? Nie lubię mieszkać sam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Dziewczyna spojrzała na Mephista. - Umm... dobrze. Postaram się nie robić kłopotu. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - Ja też mogę z wami zamieszkać?.. Nie lubię współlokatora. - Alyss Prawa ręka na żółty, Mephi, prawa ręka na zielony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - Nie ma problemu, nie lubię mieszkać sam. - powiedział dając prawą rękę na zielony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 (edytowany) Alyss popatrzyła na planszę w poszukiwaniu żółtego po czym szybko uniosła rękę i położyła na najbliższym kólku z tym kolorem. Edytowano Kwiecień 13, 2014 przez MaLinka Vessalius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - obydwaj lewe ręce na niebieski. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Mephisto położył rękę na niebieski. - Jesteś nieśmiała? - zapytał Alyss. - Sprawiasz takie wrażenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - Mephi prawa ręka na żółty, a lewa noga na niebieski. Alyss lewa noga na czerwony, a prawa noga na zielony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 (edytowany) - No... może trochę... - powiedziała kładąc rękę na niebieskim, nogę na czerwonym. Edytowano Kwiecień 13, 2014 przez MaLinka Vessalius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 (edytowany) Mephisto zrobił wszystko. - Jesteś całkiem urocza. - stwierdził i uśmiechnął się lekko. Edytowano Kwiecień 13, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - nie chce mi się...to trochę nudne tak kręcić i kręcić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 (Ja będę w kratkę) - Prezpraszam- odpowiedziała zarumieniona i skruszona- Co mam do zrobienia?- powiedziała podchodząc do półki z książkami. "Niesamowite. Rozmawiam z Twilight Sparkle, oglądam jej książki i jestem w jej domu" myślała. Z każdą chwilą była coraz bardziej podekscytowana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 14, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Frodo Twilight powiedziała do dziewczyny: -Mam pokazać ci twój pokój? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Ruda, niska dziewczyna ubrana w kwiecistą sukienkę i płaszcz stanęła pod drzwiami. Spojrzała na bok. - To ty powinieneś wiedzieć - rzekła wesoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts