ShadowRider Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Hah, Discord. Gdy usłyszałem to jego "zagramy sobie w grę" to ciężko było mi uniknąć skojarzenia z Jigsawem ;D. A co do samej postaci, to wg. mnie w Polskim dubbingu dla mnie jest o wiele ciekawszą postacią (heh, niby tylko głos, a tyle zmienia....), w końcu zwróciłem na niego większą uwagę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Świetna postać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Discord - jedna z najlepszych postaci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nieznany7x7 Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Hmm, Discord... On jest dla mnie jak czekolada dla Pinkie Pie. Discord jest oryginalnym czarnym charakterem, gdyż w gruncie rzeczy nie jest znowu taki czarny - może odkształcić całą rzeczywistość, ale nie zamienia ją w jakieś swoje imperium, w którym zniekształcone poczwary oddają mu cześć boską, tylko w swój plac zabaw. To o nim dużo mówi - nic na poważnie, szybko się nudzi, w głębi serca jest dobry, tylko że swoje zachcianki stawia na pierwszym miejscu i dlatego nie może żyć w zgodzie z kucykami.Mój ulubiony ze ,,złych", a może nawet ulubiona postać w całym serialu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 No skoro już zrobiłem tapetę z Discordem, to się nią pochwalę... Klik. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 No skoro już zrobiłem tapetę z Discordem, to się nią pochwalę... Klik. Bardzo fajna Gratuluję pomysłu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ookami88 Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Widzę, że trafiłem na temat mojego ulubionego villaina z MLP! Sweet! A więc, małe co nie co dla wszystkich, moje dwa ulubione PMV z Discordem: Pierwszy: A tu drugi: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Chyba nikt tego arta nie znalazł,więc ja go wrzucę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dizi Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Przeglądam sobie ten wątek, oglądam te filmiki i przypomniało mi się jak rok temu na "Secret Santa" zrobiłam komuś filmik z Discordem... Ogólnie z tymi odcinkami. To się pochwalę... Robiłam go w dzień oddania prac więc ma od cholery błędów. XD http://http://www.youtube.com/watch?v=icMs7Sre_G0 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Najlepszy czarny charakter w całym MLP! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluandar Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Discord Discord Discord.... kto nie kocha Discorda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 [...] Po III- Discord zyskał przyjaciela i hop-siup się nawrócił? Przez tyle lat żył bez nich, i całkiem dobrze mu się powodziło.Chociaż, odrobina uczucia może pomóc w zmianie. Nie może Ci brakować czegoś, czego nigdy nie doświadczyłeś ;p Mi się tam nowy odcineczek podobał, wizerunek Discorda w nim też (le Discord z herbatką...) No i to "Ouhh... Well played, Fluttershy..." było świetne xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpen Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 Discord jest zaj.... wybornym bohaterem i szczerzę mówiąc liczę na więcej odcinków z nim. Czy jest to możliwe? Nawet więcej niż bardzo przecież w 11 odcinku 3 sezonu Discord został (oglądni sam/a). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firenza Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 A ja się wypowiem tak: Discord był zły na początku, więc taki powinien zostać. Nie ma sensu żeby to zmieniać. Może jeszcze teraz wszystkich złych przerobią na słodkich, kochanych i pomocnych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firenza Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Niech i ztrolluje A potem z nimi wygra i zapanuje nad kucykami. mwahahaha Ale tak serio, powinni go pokazyważ dużo częściej.Przez parę odcinków niech tworzy jakiś superplan, a potem SUPRISE EVERYPONY i kaboom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedSky Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Pewna historia została otwarta i trzeba ją ukończyć. Stara, stareńka, ale na to zasługuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedSky Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 RedSky... this is Amazing. Muszę się zapytać! Skąd ten piękny art? Na stronie piątej tego tematu są pierwsze trzy z serii. Dodał je Lukiner. Na szczęście podał też nick autora i dzięki temu odszukałem pozostałe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 No a ja szukałem grafik po necie, a wystarczyło kliknąć w dział discorda... Grafika z witrażem i Celestią z postu wyżej są świetne. Oby powstawało więcej takich artów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Same arty dla Pana Chaosu nie wystarczą! Sam Discord bardzo chętnie dowiedziałby się także co wy w nim lubicie bądź za czym nie przepadacie. Co skłoniło Was ku temu, że tak zapadł Wam w pamięć? Oczywiście deszcz mleka czekoladowego to nie jest szczególny wyczyn biorąc pod uwagę możliwości naszego dragonequus'a! W końcu panował on swego czasu nad całą Equestrią! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Discorda lubię, bo jest badassem wyjątkowym. Każdy chce tylko władzy, zemsty, władzy, potęgi, władzy... a on? On chce tylko, by nie było nudno. Dlatego został przeze mnie obrany patronem japońskiego internetu. No i kto działa z taką klasą co on? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Discord nie boi się gwałtownych przemian, on je prowokuje. Nawet specjalnie nie rządził Equestrią. Utrzymywał ją w stanie czegoś na kształt anarchii. I jak raczył nadmienić już Gandzia, miał powalające poczucie humoru, nikomu się nie nudziło. Mały minusik za sojusz z Celestią, ale jak drugim wyborem był kamień... Ja wybrałbym chyba kamień . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 Poczucie humoru Discorda albo urzeka albo odrzuca. Mnie osobiście tak jak Was ono przyciągnęło i jego chęć pokonania nudy jest wprost epicka. Król Chaosu mianowany patronem japońskiego internetu? Nie wiem czy jest godzien tego miana ale to dość ciekawe. Rozwiniesz tę myśl, gandzia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts