Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 - Tak może się zapytam. - zwrócił się ku Aryi. - Czemu jesteś taka nieufna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 - Lepiej sądzić że nie tylko mutanci mogą mnie skrzywdzić, niż się potem rozczarować - odrzekła spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Ice uśmiechnął się lekko. - Nigdy nie ufasz nikomu w stu procentach? Najwidoczniej mamy nieco wspólnego. - powiedział spokojnie. Trochę go to zaintrygowało ale nie pokazał emocji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 - Możliwe, że mamy. Dlaczego wokół ciebie jest zimno? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 - Bo jestem magiem lodu. Mam temperaturę 16 stopni Celsjusza, 20 jak mam gorączkę. Wszystko co dotknę, zamarza do tego stopnia że można to rozkruszyć. Ciężko to kontrolować, a magia jakoś ujść musi. Lepiej tak niż zamrażać wszystko wokół dotykiem. - odparł ponurym tonem. - Żałuje że jestem akurat lodowym magiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 - I wszystko czego dotkniesz zamarza? Zawsze? - pytała dalej Arya Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Ice ściągnął rękawiczkę, dotknął krzesła a te zamarło i rozkruszyło się. - Tak, zawsze. Chociaż jeśli coś jest skomplikowanym organizmem węglowym, na przykład człowiek, to tylko lekko obniżam jego temperaturę, ale nikt nie lubi mojego dotyku bo jestem zimny. - wzruszył ramionami i założył rękawiczkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 - To ciekawe. I dość korzystne - skomentowała, patrząc na szczątki krzesła, a potem rękawicę wkładaną na dłoń maga. - Twoja moc jest ciekawa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 - Ta, ale trochę szkoda że nikt cię nie lubi i każdy się boi. - skomentował. - A ty? Co potrafisz? - zapytał zaciekawiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 - Daj rękę - powiedziała. - Pokażę. Nie stracisz kończyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Ice podał rękę. - A rękawicę ściągać? Przez nie nie czuć ani zimna ani ciepła... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 - Ściągnij - powiedziała. Ufność ufnością, ale sprzymierzeńców powinny mieć obie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Ice posłusznie ściągnął rękawice i podał rękę. Ciepło było dla niego takie obce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Arya nie dotknęła ręki, a odsunęła się trochę od Ice'a. Zbliżyła swoje dłonie do siebie i zamknęła je. Po zaledwie kilku sekundach z powrotem rozsunęła ręce, między którymi lewitował niewyraźny, świetlisty obiekt. Arya ukształtowała go w kulę, a potem zbliżyła do dłoni maga. Zniknął, pzostawiając po sobie iskry i ciepło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 (edytowany) Blossom obserwowała co robią, po czym spojrzała na szczątki krzesła - Ciekawe macie moce. - powiedziała spokojnie. - Ale ja nie lubię zimna! - krzyknęła już z mniejszą powagą. - Oj! Nie przedstawiłam się. Jestem Blossom Dark, wasza "siostrzyczka". Edytowano Kwiecień 18, 2014 przez MaLinka Vessalius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 (edytowany) Ice skrzywił się. Przyciągnął rękę do siebie - Za gorące, za gorące... - powiedział i dmuchnął na rękę. Założył rękawicę. - Będę mieć ślad... - westchnął. - I już mówiłem że jeśli ty jesteś moją siostrą to ja opuszczam swoją rodzinę. - dodał. Edytowano Kwiecień 18, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 - Przepraszam. Nie sądziłam, że to cię zaboli. Zwykle jest niegroźne - powiedziała. - Cześć - przywitała się z dziewczyną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 - Też nie wiedziałem... Nie twoja wina, to wina mojego fatalnego organizmu. - Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Flame wszedł do osady,nie było go w świecie ludzi od kilku miesięcy ze względu na polowanie na mutanty.Pierwsze co uderzyło go w oczy to bieda.Totalny brak wszystkiego. Lecz widział że stan może się tylko pogorszyć.lecz to było już poza jego kompetencjami, on był od mutantów i niczego innego.Następnie szybkim krokiem wszedł do budynku zarezerwowanego dla magów.Gdy wszedł ujrzał kilka osób,sam zaś zatrzymał się i powiedział -Jestem flame- a następnie usiadł w kącie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 - Nie zaprzeczę, że poniekąd tak - odpowiedziała. - Ja za to mogłam ruszyć głową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 (edytowany) - A chcecie zobaczeć moją moc? - spytała opierając się o krzesło. - Nie jest nawet w połowie taka jak wasze, więc się nie popiszę. - Witam!~ - powiedziała do nowoprzybyłego Edytowano Kwiecień 18, 2014 przez MaLinka Vessalius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 (edytowany) - A możesz pokazać. Jeśli to nie ogień to chętnie zobaczę. - powiedział do dziewczyny która teraz się odezwała. Edytowano Kwiecień 18, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 (edytowany) Blossom zdjęła jedną z rękawiczek i położyła rękę na krześle. W momencie oplotły go łodygi, a następnie pojawiły się niewielkie kwiaty. Kiedy puśliła mebel, płatki spadły z kwiatów i cała sala się nimi wypełniła. Edytowano Kwiecień 18, 2014 przez MaLinka Vessalius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Ice uśmiechnął się lekko widząc kwiaty, jednak szybko znowu spoważniał widząc że każdy kwiat wokół niego zaczyna zamarzać. - Piękna magia... - skomentował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 - Ale bardziej pokazowa. W na przykład walce jest bezużyteczna… - powiedziała zakładając rękawiczkę. - A teraz, kto jeszcze się nie przedstawił? - spytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts