Phinbella Flynn Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Ten znaczek to jak samo imię klaczki mówi to "fleur de lis" -kwiat lili, jest on używany jako logo organizacji harcerskich czy skautowskich jednakże pierwotnie był to herb Ludwika VII i słusznie jest łączony i kojarzony z Francją, dlatego uważam, że w tym wypadku powinien kojarzyć się z właśnie z Francją, gdyż jak można się dowiedzieć z mlp wiki, Fleur de Lis jest właśnie supermodelką. Co do jej głosu w oryginalnym dubbing jest zje*any rzeczywiście, już w polskim brzmi lepiej chociaż najlepszy byłby dla niej głos taki lekko zachrypnięty (ale nie stary) z francuskim akcentem albo po prostu żeby brzmiał bardziej seksownie(?), nie wiem jak to inaczej opisać. Aha. Rozumiem. Uważam że lepszy jest polski od oryginalnego. Choć sądzę jak ty że francuski akcent by się przydał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Wszyscy mówią ze ją tak kochają a przecież pojawia się tylko na chwilę w jednym odcinku ! CZY TO NIE DZIWNE ??? Nie.Na przykład Derpy miała jedną kwestię w serialu,a ma tyle fanów(w tym mnie) A co do Fleur to ja ją bardzo lubię Jest ładna,wyrośnięta(jak ja) i szybko się rzuca w oczy...nawet szybciej niż Derpy A oto arciki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Fleur jest jedną z moich ulubionych postaci nie bez powodu. Lubię postacie związane z Francją i modelki. Postać pojawiła się tylko w jednym odcinku i już zyskała fanów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Kto chce takiego pluszaka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Jaki SWEET Ja bym chciała takiego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Czas trochę ożywić ten wątek. Mała Fleur. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Nom ja też coś dam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleshyEN57 Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Fleur też wg mnie jest jednym z najlepszych kuców dzięki swojemu nietypowemu wyglądowi. Najlepsza postać drugoplanowa!:N9EAZ: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Czas trochę ożywić temat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Mam coś ciekawego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 szkoda, że bardzo rzadko jest w serialu.. Można by było coś z tym zrobić.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Powiem krótko: Fleur to z konceptu i wykonania fajny kuc, lecz mnie niezbyt jara. Aczkolwiek chciałabym ją jeszcze kiedyś zobaczyć w serialu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 Fajni byłoby ją zobaczyć chociaż na chwilę w sezonie 4, ale skoro nie pojawiła się w sezonie 3 to małe są szanse, aby pojawiła się w następnym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Naogim Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Unek Ogórek chciała żebym coś tutaj dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Za dużo kurzu w tym temacie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Maj 15, 2013 Share Napisano Maj 15, 2013 Trzeba przyznać, że artów z nią dużo nie jest. Ostatecznie z innymi postaciami, które pojawiły się tylko na parę sekund artów jest więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kikuo Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 (edytowany) Edytowano Czerwiec 27, 2013 przez Kikuo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Też coś dodam. Trochę krzywy ten art. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 Mi się postać podoba, przynajmniej jest odmienna. A tu Arty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts