Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 -Dobrze. Ja może coś zjem i położę się spać bo jestem taka zmęczona. A pani Pomfrey miała zmienić mi opatrunek. Jak byście chcieli wpaść to zapraszam, ale mogę po prostu spać.-powiedziała Amy śpiącym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 - Dobrze, to nie będziemy cię męczyć. Wracaj do zdrowia. - powiedział z uśmiechem i ruszył ku wyjściu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 W pokoju nie było nikogo, więc wyszłam pochodzić po zamku. Jeszcze zaklęcia i obiad. A potem czekać do północy. Ale ciekawe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 -Dzięki. Pa!-powiedziała, pomachała kolegom na pożegnanie i odwróciła się na drugi bok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 Amy obudziła się wcześnie rano. Przyszła do niej pani Pomfrey i powiedziała. -Możesz wracać do dormitorium, tylko nie zdejmuj bandaża i uważaj na następnych lekcjach. Amelia wstała, ubrała się i wzięła kule. Pożegnała się z higienistką i zaczęła szukać obrazu Grubej Damy. Weszła do pokoju wspólnego gdzie zobaczyła Ari i Alexa. -Hej. Wróciłam! -Powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 Alderamin obudził się wyjątkowo wcześnie jak na niego. Z racji, że nie bardzo wiedział co z sobą począć, ogarnął się po prostu, a potem zszedł do pokoju wspólnego gryfonów. Zalęgł w kącie z książką o historii sztuki i zatopił się w lekturze rozdziału o twórczości epoki baroku. Z czasem usłyszał że ludzie zaczynają schodzić się do pomieszczenia, ale nie specjalnie zwracał na nich uwagę. W sumie jeszcze miał czas do lekcji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 Alexander uśmiechnął się do Amy. - Głowa już nie boli? - zapytał podchodząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 -Czy boli? Hm... Tak ale wyspałam się i jest lepiej niż wczoraj.-powiedziała uśmiechając się.-A jak u was? Udała się wczorajsza astronomia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 - Wszystkie gwiazdy widziałem... No dobra, sporo. Ale nie jest to raczej tak ciekawe jak się spodziewałem. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 -Mnie od zawsze interesowała galaktyka...-powiedziała.-Jeszcze się przekonasz że będzie fajnie Alex. Co dzisiaj mamy jako pierwsze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 Alexander zastanowił się przez kilka sekund - Eliksiry. - westchnął. - No to za dobrze nie jest... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 -O nie... To z tym... No... Snape'm? Tak? Ech... Nie lubię tego przedmiotu...-westchnęła Amy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 - Ta, ja też... Ale podobno jak jest cię cicho to nie jest źle... Mam tylko nadzieje że się nie poparzę ani nic... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 -Ta... Swoją drogą... Kto mnie wczoraj złapał jak się uderzyłam i spałam z miotły?-zapytała z zaciekawieniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 - Jak spadałaś to ja cię złapałem. - powiedział spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 -Ło jejku dziękuję.-powiedziała Amy przytulając Alexa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 23, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2014 Wstałam wcześnie rano, ogarnęłam się i zeszłam do pokoju wspólnego. Pierwsza lekcja to dziś eliksiry, wspólne. "Ciekawe co dziś będziemy robić" pomyślałam i sprawdziłam co jest na kolejnych lekcjach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 Alex uśmiechnął się. - Drobiazg. - powiedział. - W końcu spadałaś, więc co miałem zrobić? - dodał gdy już go puściła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 -No wiesz... W końcu tylko ty jeden się ruszyłeś żeby mi pomóc.-powiedziała rumieniąc się po czubek nosa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 Alexander znowu się uśmiechnął. - Bo ja pierwszy zauważyłem. - powiedział, - No i może nie każdy dałby radę cię złapać. Kilka osób pierwszy raz było na miotle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 Nie myśl sobie, że gdybym widziała ja bym nie próbowała - powiedziała nagle z uśmiechem Ari. Zawiesiła się na chwilę, y zdała sobie sprawę, że pierwsze są eliksiry. Miała szczerą nadzieję, że nie skończy się tak jak zawsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 Do uszu chłopaka dotarł fakt, że eliksiry są pierwszą lekcją. W sumie, z tego co zdążył się naczytać o nich, wydawało mu się, że są interesujące. Bo w końcu czemu nie? Cóż, czas się na nie zaraz zbierać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 -No właśnie. Przecież wiem Ari.-zachichotała.-A tym czasem powinnam iść chyba się trochę ogarnąć przed lekcjami, a przede wszystkim spakować.-powiedziała biorąc kule do obu rąk i idąc na schody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 23, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2014 Ze schodów zchodziła właśnie Sagitta, w towarzystwie dwóch dziewczyn i trzech chłopaków ze Slytherinu -I jak tam, nasza poszkodowana się miewa?- Zapytała złośliwym tonem, po czym Ślizgoni wybuchnęli śmiechem. Gdy odchodzili, Malfoy została w tyle. Podeszła do Amy i syknęła jej w ucho - Nawet nie próbuj myśleć, że mój brat ma związek z twoim wypadkiem- i wróciła do swojej grupy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 -Nie waż się zbliżać ani do moich przyjaciół ani do mnie!-wrzasnęła Amy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts