Frodo Napisano Kwiecień 21, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2014 - Chodźcie- ruchem ręki zaprosiłam Clarie i Alderamina do Łodzi- Chyba, że chcecie sie wpychać do pełnych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Alexander wszedł do łodzi. Westchnął. Teraz już tylko czekał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Ari wsiadła z Amy do łodzi - No to już niedługo będziemy, nie mogę się doczekać - powiedziała do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 - A skorzystam z zaproszenia - stwierdził pakując się do łódki. W sumie im mniej przeciążona tym lepiej. Jezioro nie wyglądało na ciepłe, więc lepiej nie ryzykować niechcianej i przypadkowej kąpieli. Poprawił kucyk, który już prawie się rozwiązał. - Jestem głodny, mam nadzieję, że ceremonia przydziału szybko zleci - powiedział szczerze. Dziwne, ale jakoś specjalnie się nią nie stresował. Jeszcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 21, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2014 (edytowany) - Ja też, ale trochę pierwszoroczniaków jest- powiedziałam- Jestem ciekawa jak ta wielka sala wygląda na prawdę Edytowano Kwiecień 21, 2014 przez Frodo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Pobiegłam i dosłownie wskoczyłam do łodzi, w której usadowiłam się na dziobie, gdzie było miejsce dla jednej osoby. Spojrzałam na resztę załogi. "Szykuje się ciekawy rok" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 - Ja też chcę już ją zobaczyć - przyznał. Nasłuchał się o niej trochę i w sumie ciekawiło go, czy będzie taka jak w jego wyobrażeniach, czy całkiem inna. A na razie spojrzał na zamek, który był już coraz bliżej. Wydawał się taki ogromny, że czarnowłosego od razu przeraziło to, że pewnie będzie miał koszmarny problem z szukaniem odpowiednich sal lekcyjnych szczególnie na początku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 21, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2014 - Słyszałam, że są tam znikające drzwi, zmieniające się sale i tym podobne. Ja sie tam zgubię- powiedziałam z wielkim przekonaniem, ze tak bedzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 - Ale ja nie znam tam nikogo, a ty masz kogoś z rodziny nie? Zawsze w razie czego cię gdzieś zaprowadzi. - Przynajmniej jego brat na pewno tak by się zachował. - Moja orientacja w terenie to koszmar - przyznał szczerze. A zamek już był tuż tuż. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 (edytowany) -Chcę już wszystko zobaczyć!- powiedziała. - Ciekawe jak to wszystko wygląda. Edytowano Kwiecień 21, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 "Niech ta przeklęta łódź już dopłynie"-pomyślałam ze złością i spojrzałam w stronę brzegu. Powozy, kierujące się w stronę zamku, były zaprzężone w... jakieś potwory. A nie, to testrale. Okej, miło wiedzieć, że tu są. Zawsze potrafi to człowieka podnieść na duchu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 (edytowany) Amy spojrzała w kierunku brzegu. -Chyba dopływamy- powiedziała do Ari. Amy miała rację. Zaraz jedna z łodzi znalazła się niedaleko lądu. -Trzeba będzie wysiadać. Edytowano Kwiecień 21, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Ari potwierdziła gestem. Gdy w końcu dopłynęli bez problemu wysiadła z łodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 21, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Zobaczyłam, powozy, lecz nic ich nie ciągnęło. Zapytałam się Clarie - Jak mamy jechać tymi powozami, skoro nic ich nie ciągnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Gdy łódka dotarła do brzegu Alexander wysiadł. Westchnął cicho, i starał się dojrzeć kogoś znajomego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 (Ej jak pierwszaki płynęły łódkami to nie żeby coś, ale nie jechali w ogóle powozami ._. Tak właśnie upewniłam się otwierając pierwszą część Harry'ego XD) Alderamin cieszył się, że łodzie już dopływają na brzeg. Jak tylko zacumowali czym prędzej wyskoczył z niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 21, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2014 (No mnie tez to zdziwiło, ale załóżmy, ze teraz sa takie zwyczaje) - Wreszcie ląd!- Ucieszyłam się i na chwiejnych nogach czekałam na resztę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 (Ale to bezsensu, bo powozy jechały od Hogsmeade, a łódki dopływały praktycznie pod sam zamek, więc gdzie logika, chyba ich nie teleportowali? XD Wiem, czepiam się, no ale..) - Nie przepadam za dużymi zbiornikami wodnymi - stwierdził, bardziej do samego siebie niż kogokolwiek, ale stanął koło blondynki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 21, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2014 (oj tam. Też się czepiam, ale przynajmniej osoby nieobecne, będą miały więcej czasu na zdążenie) - To?- zapytałam- Co teraz? Mamy do nich wsiąść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 (edytowany) Amy dosłownie wyskoczyła z łodzi i pociągnęła Ari za rękę pędząc i wyprzedzając inne pierwszaki. Edytowano Kwiecień 21, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 - Poczekaj trochę! Może się do kogoś jeszcze przyłączymy - zaproponowa pędzącej Amy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 (No dobra.) - Chyba tak. - Wzruszył ramionami i poszedł w stronę powozu. - Nimi podjedziemy pod sam zamek, z tego co wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 - Ano. Przepraszam że tak pędzę ale już mam ochotę coś zjeść. Gdzie jest Alexander? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 - Alexander? - zapytała i się rozejrzała. Zobaczyła gdzieś w tłumie chłopaka - Widzę go, chodź - powiedziała i tym razem to ona pociągnęła Amy za rękę - Cześć - powiedziała do Alexandra gdy były już przy nim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 - Cześć. - odpowiedział lekko zaskoczony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts