Dankey Hooves Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 @Halion Dokładnie, bats!-y są chyba moją ulubioną piosenką (oczywiście w wersji angielskiej) w 4 sezonie a polska wersja kulele, oj niektóre polskie wersje naprawdę się ciężko słucha. Sent from my Xperia SP using Tapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mystheria Napisano Wrzesień 2, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2014 (edytowany) Jak to jest z tymi odcinkami bo u Mystherii polskie odcinki kończą się na 13. Czytaj dokładnie pierwszy post w tym temacie. Ja go cały czas aktualizuje, jeśli pojawia się jakieś nowe info. Edytowano Wrzesień 2, 2014 przez Mystheria Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 (edytowany) Wie ktoś, kiedy mają być na mini mini nowe odcinki z dubbingiem? Edytowano Wrzesień 2, 2014 przez Littlepip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 Wie ktoś, kiedy mają być na mini mini nowe odcinki z dubbingiem? Kolejne odcinki od 13 września o 19:50. Cieszycie się? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mystheria Napisano Wrzesień 3, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2014 Zaktualizowałam pierwszy post. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mystheria Napisano Wrzesień 3, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2014 Dodałam tytuły wszystkich odcinków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Wrzesień 3, 2014 Share Napisano Wrzesień 3, 2014 "Igrzyska w Ekuestrii" najlepsza nazwa ever xDD. Więc na breezies będą mówili bryzusie... trochę przesłodzili, ale lepsze to niż coś gorszego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Wrzesień 3, 2014 Share Napisano Wrzesień 3, 2014 W sumie nie mogę się doczekać. Może obejrzę na Mini-mini. Ale raczej będę czekał aż pojawi się na kanale u Mystherii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mystheria Napisano Wrzesień 4, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2014 Anonimowy Brony dopytał Mini Mini + i jednak nie będzie Igrzysk w Ekuestrii tylko w Equestrii 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Stream będzie można oglądać na stronie piro272.tumblr.com/stream To nadal aktualne? Będziesz streamował od 13 września? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piro Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Mam taką nadzieję. O ile nie zdarzy się nic niespodziewanego, to będę streamował. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Wrzesień 10, 2014 Share Napisano Wrzesień 10, 2014 A jeśli można: 1. Na jakiej stronie? 2. O której? 3. W którym dniu? (dniu premiery? 13 września?) 1. Piro zawsze streamuje tu: http://piro272.tumblr.com/stream 2. 19:50 3. Wszystkie od premiery, jak zawsze. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Moja reakcja na to: Zawsze dają takie słabe reklamy, jednak tej z 3 sezonem nic nie pobije. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 (edytowany) Taaa...Dlaczego MiniMini nie może dawać urywków odcinków i tłumaczyć że to jest o kucykach w magicznej krainie itd.? Nie, oni muszą z urywkami dawać własne teksty pisane na spłuczce i dają własny dubbing...zuo! I ta Twilight na końcu- bez skrzydeł i z tak dziwnie przymrużonymi oczami... E nie to . Edytowano Wrzesień 13, 2014 przez SolarIsEpic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 "Fluttershy ma głos" - oceniam pozytywnie, nie było jakichś dziwnych niespodzianek. Piosenki w których śpiewa FS są po prostu piękne, zwłaszcza ta końcowa - cud miód! Trochę bolała mnie Pani Łaska w chórkach i to, że śpiewający Flutterbas miał głos inny niż mówiący (ten mówiący lepszy). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mystheria Napisano Wrzesień 13, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Dodałam link do odcinka 14 w pierwszym poście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonic Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Jak dla mnie wrażenia pozytywne. Piosenka przyjemna, Fluttershy fantastyczna, Big Mac śpiewa na poziomie, reszta też daje radę. Za ten odcinek 8.5 / 10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Dosłownie przed chwila obejrzałem najnowszy odc. I powiem wam że bardzo mi się podoba, a zwłaszcza ostatni występ (na koniec odc). Fluttershy miała fajny głos, Ogólnie bym dał 9/10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Ja tam nie zwracałem uwagi na głos pani burmistrz. Ale dubbing przedni, miły dla ucha i niech ocet zaleje piosenki są świetne, w odpowiednim stylu, tylko trochę szkoda że basowy głos Fluttershy nie jest taki sam jak za pierwszym razem. I jeszcze jedno- ten gościu z brodą. On jest na kimś wzorowany czy nie? Pytam się bo odniosłem dziwne wrażenie że to bardzo możliwe, po za tym wydaje mi się że co 2-gi kucyk z brodą w tym filmie jest na kimś wzorowany. PS.Ciekawe czy w sezonie 5 w tle przewinie się klacz z brodą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Odcinek pt: "Fluttershy ma głos" miał naprawdę świetny dubbing . Szczególnie piosenki bardzo fajne wyszły. Oczywiście dało się lepiej, ale zamiast się czepiać, trzeba czekać na kolejne odcinki po polsku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mystheria Napisano Wrzesień 14, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Dodałam link do odcinka 15 w pierwszym poście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 (edytowany) Piosenka Fluttershy wyszła fajnie. Nie podoba mnie się tylko te wokalizowanie. Find the Music... było nawet ok, ale w większości jedyne co rozumiałam to jęki Łaski. Fu. Łaska. Ale tłumaczenie mnie boli "gra muzyka non stop". NIE. Nazwa odcinka też niezbyt fajna. Edytowano Wrzesień 15, 2014 przez Hidoi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Wczoraj oglądałem ostatni odcinek. Sama fabuła była dość ciekawa , Sweetie Bellie nauczyła się wreszcie podstawowej magii. ,Scootaloo składać monocykl ,a Apple Bloom robić eliksiry (fajne wyszło jej z tym jabłkiem heh) Ogólnie odc podobał mi się, jak w sumie cały IV sezon. Moja ocena to 9/10 yay Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mystheria Napisano Wrzesień 15, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Odcinek 16 Nielekko być Bryzusiem dodany w pierwszym poście 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 (edytowany) Odcinek z Brezusiami...OK fajny był dubbinng tego wodza grupy i w naszej wersji ich język jakoś mi tak lepiej brzmiał, fajne było to że po transformacji Mane6 zmieniły się nieco głosy...ale,uh Państwo Cake...nie żeby ich głosy były tragiczne ale te pierwsze były dobre, po za tym brzmią o o 20 lat za młodo (uznajmy że Państwo Cake mają 40 albo gdzieś koło tego lat) Edytowano Wrzesień 17, 2014 przez SolarIsEpic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się