FinixPony Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Jakiego kucyka chciałbyś spotkać w dowolnej chwili ? I tylko raz.U mnie to DJ Pon 3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterRoseDub Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 U mnie to Fluttershy albo Pinkie Pie, albo Discord Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IommIPony Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Tylko... RAZ!!! Nie no ja rozumiem ograniczenia czasowe ale raz w tygodniu to prędzej zaakceptuję. Którego kucyka? hmm... Twilight, Twilight, Twilight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Pinkie pie rzecz jasna Ale potuliłabym jeszcze Fluttershy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Och, oczywiście, że chciałabym spotkać mojego ukochanego, różowego, roześmianego kucyka i panią nocy! Czyli krótko mówiąc: chciałabym spotkać Pinkie Pie i Lunę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeGeRoNyMoNy Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Hehe, ją: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Jeśli miałbym spotkać się z jakimś kucykiem ino raz, w dowolnej chwili... kurde miałbym problem z wyborem. Myślę nad Luną, Twilight lub AJ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdzeniuch Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Wybrał bym Fluttershy. Przytulił i umarł na cukrzyce xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz391 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Zdecydowanie na ten jeden jedyny raz, chciałbym zobaczyć się z moją kochaną Applejack Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Jeśli jeden raz to chyba bym skoczył na jakąś przygodę z Daring Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Chrysalis, ziąąąą. Zobaczyłbym, jaka jest, dałbym trochę czyjejś miłości na drogę, pogadałbym po przyjacielsku... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Oczywiście, że Najjaśniejsze Słońce Equestrii - Księżniczkę Celestię! CHWAŁA JEJ! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Derpy, bo mam ochotę na muffina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Tego dużego czarnego co nocą włada. Fajnie wygląda. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 (edytowany) Oczywiście, że swoją drugą osobowość - Fluttershy. O ile nie uciekłaby w popłochu uznając mnie za smoka. Jeśli nie, to zamiast tulenia wolałbym rozmowę. Tulenie się? Ledwie co zobaczyć i tulić się jak wariat? Co by sobie pomyślała? Przyłazi jakieś takieś duże na dwóch "kopytach" i klei się do niej, wbrew jej woli jak Kropelka do rąk Biorąc pod uwagę scenariusz, że byłaby zainteresowana nowym gatunkiem zwierzęcia, które właśnie spotkała (przed którym nie uciekła w popłochu myśląc że to smok), spróbowałbym pogadać. O ile mówi po ludzku, w języku który znam. Kto wie czy kucyki, zakładając że istnieją nie mówią w suahili? Kogo nie chciałbym spotkać? Lyry. Co prawda zajmuje drugie miejsce na liście ulubionych postaci, ale biorąc pod uwagę jej zainteresowania... Albo to ona zeszłaby na zawał widząc człowieka, albo udusiła mnie z radości. Edytowano Czerwiec 3, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Rainbow oczywiście Ewentualnie Vinyl Scratch. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Chyba Sombrę. Jestem ciekawa, czy umie mówić całymi zdaniami. I chętnie poznałabym jego historię. Opcjonalnie Chrysalis. Chętnie dowiedziałabym się czegoś więcej o jej rasie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Chciałabym spotkać Pinkie Pie lub Celestię. No i jeszcze Octavię. Ciekawie byłoby je poznać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Rainbow oczywiście I tak by Cię nie polubiła Chyba Sombrę.[...] Chrysalis Zżarli by Cię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Prędzej ja ich Koniny jeszcze nie jadłam, ciekawe jak smakuje... Dobra, koniec off topu. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MysteriousStory Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Bez dwóch zdań moją ulubienice czyli Rarity albo Lunę z tych dwóch ale było by fajowsko spotkać obydwie. Byśmy pośpiewali na My little karaoke hahaha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Ooo! W moim przypadku byłaby to oczywiście Vinyl!! Dałbym wszystko za chociarz 30min rozmowy z nią A inną osobą byłaby to Twi!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Całonocna dyskusja na dowolny temat z Twilight byłaby świetnym doświadczeniem. To lub spotkanie Luny ale raczej tylko w moim śnie... coś czuję, ze nie wiedziałabym, co mam z nią zrobić na żywo. ^^" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Czerwiec 6, 2014 Share Napisano Czerwiec 6, 2014 fluttershy a jak .Na pewno nie lyrę bo było by coś w tym stylu https://www.facebook.com/BroniesForever/photos/a.201483099893627.46907.201110553264215/610483135660286/?type=1 . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zabójca Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 (edytowany) Księżniczkę Lune jako źrebaka jak bym ją wtedy wyściskał Edytowano Czerwiec 7, 2014 przez Zabójca 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts