Szeregowa WW Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 - Ech... I tak nic z tego nie pamiętam... Ale przynajmniej dobrze że nic ci nie jest... - powiedziała i przytuliła go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 - Nie martw się, mówiłem że nie tak łatwo mnie zabić. - powiedział obejmując dziewczynę. ((Jego lewe oko wciąż jest takie dziwaczne. Ale nie mówi przez niego Cornvell)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 - Przecież wiem... - powiedziała i popatrzyła mu w oczy. - Nie wiedziałam że masz soczewki kontaktowe... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 - To nie soczewka. - powiedział. - To powiedzmy efekt uboczny. - powiedział. - Można powiedzieć takie są skutki przeklętych amuletów. Albo boskich darów które są przeklętymi amuletami. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 - Ech... Cóż... - mruknęła. - Ale wciąż jesteś uroczy. - powiedziała i uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 - Chcesz jeszcze zostać czy wolisz iść do domu? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 - Nie jestem raczej zmęczona... Ale jeśli chcesz to możemy już wracać. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 - Ja mogę jeszcze zostać. - powiedział i usiał na ławce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 Lorence usiadła obok. - Nie jesteś na mnie zły za jej zachowanie? Prawda? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 - Nie. Nie winię cię za to. Nie jest to twoja wina. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 5, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 5, 2014 (( Lel teraz wszyscy mają rozdwojone jaźnie i opętanie ? )) Rin wszedł do szkoły, poczuł jak osobowość Vergil'a, Lorance i Jonathana zostaje zniekształcona, lecz po chwili wracają wszystkie do normy <!!!>. - Będę musiał się tym zająć - Powiedział Rin do siebie i położył się na hamaku w swoim pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 (( Lol nie wszyscy )) Franklin siedział w barze z Chopem zajadając się kebabem. - Smakuje ci? - zapytał psa. Ten potrząsnął głową i wrócił pyskiem do miski. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 (edytowany) ((Zastraszenie . Jonathan zastraszył drugą jaźń Lorence. Co prawda jego oko zmieniło się na takie jak na obrazku. Ale to przez posiadanie Corvnella. Samo przychodzi po pewnym czasie. Jonathan to zmyślna bestia.) Edytowano Lipiec 5, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 6, 2014 Share Napisano Lipiec 6, 2014 [Oni odgapili ] - To się cieszę... - powiedziała i uśmiechnęła się. - A o czym rozmawialiście? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 6, 2014 Share Napisano Lipiec 6, 2014 - Nic szczególnego. - wzruszył ramionami. - Z nią nie da się normalnie rozmawiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 6, 2014 Share Napisano Lipiec 6, 2014 - Ta... - mruknęła. - Może na razie nie powinnam się nią przejmować... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 6, 2014 Share Napisano Lipiec 6, 2014 - Może nie powinnaś. To fakt. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 6, 2014 Share Napisano Lipiec 6, 2014 - Przestanę w końcu myśleć o tych wszystkich strasznych rzeczach, które się zdarzyły... - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 6, 2014 Share Napisano Lipiec 6, 2014 - To dobrze. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 6, 2014 Share Napisano Lipiec 6, 2014 - Mam jednie nadzieję że wszystko pójdzie po mojej myśli... - westchnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 6, 2014 Share Napisano Lipiec 6, 2014 - Ja też. - powiedział. - Masz w piątek wolne? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Lipiec 6, 2014 Share Napisano Lipiec 6, 2014 ( mnie się nie zmieniło. Shirozaki nadal na wolności. ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 6, 2014 Share Napisano Lipiec 6, 2014 - To zależy od zamówień... Jak będziemy mieli zatrzęsienie to raczej nie. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 6, 2014 Share Napisano Lipiec 6, 2014 - Mam nadzieje że będzie tego mało. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 6, 2014 Share Napisano Lipiec 6, 2014 - Ech... I tak muszę zarobić... - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts