Dead Radio Man Napisano Lipiec 6, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2014 (( Tak czy inaczej zmieniacie się w inne osoby < lub wasze jaźnie> Mitnick nie mówię o tobie ;3 i daj nowe zdjęcie swojego chowańca bo tamto nie chodzi )) Rin zasnął, dawno nie spał więc ciężko mu było się porządnie ułożyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 6, 2014 Share Napisano Lipiec 6, 2014 ((Cornvell co prawda ma dusze i wywiera na Jonathanie wpływ, te oczy np. no i poczucie bycia obserwowanym. Ale nie przejmuje mu ciała)) - To jest fakt. - przytaknął. - Jak się czujesz? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 6, 2014 Share Napisano Lipiec 6, 2014 - Jestem trochę śpiąca... - mruknęła. - Ale tak poza tym to chyba w porządku. - powiedziała, oparła głowę o jego ramię i zamknęła oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 6, 2014 Share Napisano Lipiec 6, 2014 - Chcesz już iść do domu? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 6, 2014 Share Napisano Lipiec 6, 2014 - Jeśli chcesz możemy iść... Pewnie gdybym przypadkiem zasnęła nie wstałabym już. I musiałbyś mnie zanosić do domu. - zaśmiała się cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 6, 2014 Share Napisano Lipiec 6, 2014 - Nie no, dać radę bym dał ale nie wiem jaki numer mieszkania. - powiedział uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 6, 2014 Share Napisano Lipiec 6, 2014 - Dwanaście. Tak na przyszłość. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 6, 2014 Share Napisano Lipiec 6, 2014 - Czyli teraz wiem gdzie cię zanieść. - powiedział i zaśmiał się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 6, 2014 Share Napisano Lipiec 6, 2014 - Nie no... Może nie zasnę i nie będziesz musiał. - powiedziała sennie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 6, 2014 Share Napisano Lipiec 6, 2014 - Czy ja wiem, zdaje się że jednak zaraz zaśniesz... - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 6, 2014 Share Napisano Lipiec 6, 2014 - Mhm... - mruknęła tylko i zasnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 6, 2014 Share Napisano Lipiec 6, 2014 - A nie mówiłem? - szepnął pod nosem biorąc dziewczynę na ręce, ruszył w kierunku jej domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 6, 2014 Share Napisano Lipiec 6, 2014 (( Jak wrócę do domu, w niedzielę, to wstawię. Obydwa nie działają? )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 7, 2014 Share Napisano Lipiec 7, 2014 Część przyjaciół Lorence rozeszła się już do domów. Reszta jednak została. - Coś długo ich nie ma... - powiedziała Eliza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 7, 2014 Share Napisano Lipiec 7, 2014 Jonathan dotarł pod budynek w którym mieszkała Eliza, - dwunastka da? - szepnął do siebie, podszedł pod drzwi i zadzwonił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 7, 2014 Share Napisano Lipiec 7, 2014 Otworzyła Eliza. - Jonathan... - powiedziała i uśmiechnęła się. - Wejdź proszę. - powiedziała i wpuściła go do środka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 7, 2014 Share Napisano Lipiec 7, 2014 - Cześć. - powiedział i wszedł do środka. - Lorence zasnęła więc odniosłem ją. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 7, 2014 Share Napisano Lipiec 7, 2014 - A ona znowu śpi... - zaśmiał się Jacob. - Zanieś ją do pokoju jak możesz... - powiedziała Eliza. - Zaraz na lewo. - powiedziała i wskazała miejsce gdzie ma iść Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 7, 2014 Share Napisano Lipiec 7, 2014 - Ok. - powiedział i zaniósł Lorence do wskazanego miejsca, zaniósł ją do pokoju i położył na łóżku. Wyszedł z pokoju. - Dobra, to ja chyba będę już szedł. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 7, 2014 Share Napisano Lipiec 7, 2014 - My już zresztą też. - powiedział Jacob do Emmy. Oboje wstali i skierowali się do wyjścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 7, 2014 Share Napisano Lipiec 7, 2014 - No to cześć. - powiedział wychodząc. Zszedł na dół i ruszył w stronę swojego domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 7, 2014 Share Napisano Lipiec 7, 2014 - Paa! - zawołała Emma i poszła w przeciwnym kierunku wraz z Jacobem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 7, 2014 Share Napisano Lipiec 7, 2014 Jonathan poszedł do swojego domu. Gdy wszedł z miejsca rzuciła się na niego Blair, przytuliła się do niego. Spojrzała na niego jakby chciała mu powiedzieć że bała się o niego. - Blair, spokojnie. Prawie mnie wywróciłaś. - powiedział. Blair puściła go. - Cóż, ja idę spać. Jestem trochę zmęczony. - powiedział i poszedł do siebie. Położył się. Blair zamieniła się w wronę i usiadła na szafie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 7, 2014 Share Napisano Lipiec 7, 2014 Lorence nie obudziła się nawet na chwilę. Break wszedł do pokoju. - Mam tylko nadzieję że panience nic się nie stało. - szepnął do siebie. - W końcu ma potarganą sukienkę... Musiało być coś nie tak... Zmienił się w lisa i położył się obok niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 Shirozaki poszedł do domu. Gdy wszedł zauważył, że Mei śpi. -Miłych snów.- mruknął prykrywając ją kocem. ,,Pomyśleć,że jesteś taki opiekuńczy" odezwał się głosik w jego głowie (Vergil). ,,Zamknij się" warknął Shiro i wyszedł do starego budynku. Coś tu cicho. pomyślał kładąc sie na kanapę i zasypiając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts