Szeregowa WW Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 (edytowany) [No smutek... Jonathana nie będzie ;-; Ale przynajmniej Rin ma szansę ] Lorence zjadła ciasto i zaczęła się bawić widelczykiem. Zastanawiała się nad czymś. - Pamiętasz może jak mówiłam że odejdę? - zapytała. Edytowano Lipiec 14, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 ((Może ja ci kp na priva wyślę i ocenisz czy może być )) - Pamiętam... a co? - zapytał. Zjadł kolejny kawałek ciasta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 - A nic. Rozmyśliłam się. Teraz kiedy was mam to nie chcę tego stracić. - powiedziała i uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 - To dobrze. - powiedział uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 14, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 14, 2014 Rin pod postacią feniksa rozejrzał się dookoła. Oczyma ptaka wszystko wyglądało inaczej, wzbił się w powietrze i wzleciał ponad chmury. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 - Hmm... Nie wiem czy mam iść jutro do pracy czy nie. - mruknęła. - Zapomniałam powiedzieć Rin'owi żeby zapytał... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 - Pewnie się domyśli. - powiedział. Zjadł ciasto do końca i napił się kawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 - Mam nadzieję... A jeśli nie to zadzwonię. - powiedziała i wzruszyła ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 - No cóż, zobaczymy. - powiedział wzruszając ramionami.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 Trenowałem w ogródku za domem na manekinie. Nagle naszła mnie myśl. - Skoro jestem diabłem i mam te dwie szable i podobno jakieś moce to może... - wyciągnąłem rękę przed siebie skierowaną w stronę szabli trzymanej w drugiej ręce. Myślałem czym można by je zapalić aż wymyśliłem czarną iskrę, która po chwili koncentracji pojawiła się w mojej dłoni. - Coś nowego - przejechałem nią po całej długości ostrza, które stanęło w ogniu czarnym jak noc. - Nieźle. Teraz to mogę trenować - powiedziałem oglądając szablę. Uderzyłem manekina, który spłonął w ciągu 2-3 sekund. Nagle płomień zniknął a ja poczułem lekkie zmęczenie. - Najwyraźniej to kwestia treningu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 14, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 14, 2014 Rin zawisł w powietrzu patrząc na całe miasto. - Czas wracać - Rin powoli zlatywał na ziemie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 Jonathan w pewnym momencie dostał sms'a. Przeczytał go i zesmutniał. - Wspaniale... - mruknął pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 - Coś nie tak? - zapytała widząc że chłopak posmutniał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 - Eh... właśnie się dowiedziałem że jutro wyjeżdżam z Japonii... - powiedział ponuro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 - A-ale wrócisz... Prawda? - zapytała z nadzieją w oczach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 - Raczej nie... - powiedział spuszczając głowę. - A na pewno nie wcześniej niż za dwa lata. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 Lorence westchnęła ciężko i spuściła wzrok. Nie chciała by Jonathan zobaczył że płacze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 - Lorence ty płaczesz? - zapytał widząc dziewczynę, nie chciał żeby płakała. - Głupi wyjazd. - pomyślał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 - Nie żartuj... - powiedziała i przetarła oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 - Niestety nie żartuję... - mruknął. - Nie chcę wyjeżdżać... niestety jednak muszę... - powiedział wciąż smutno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 - Hm... Mogłam się spodziewać że tak będzie. - powiedziała, ale wiąż głowę miała spuszczoną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 - Wybacz... - mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 (edytowany) - Najwyraźniej tak już musiało być. - powiedziała lekko beztroskim tonem. Czuła jednak jakby coś rozrywało ją od środka. Ale nie chciała żeby Jonathan się o nią martwił. Uśmiechnęła się więc do niego. - Mam nadzieję że przynajmniej będzie ci miło tam gdzie jedziesz. Edytowano Lipiec 14, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 - Na pewno nie milej niż tu. - powiedział cicho, widział jednak iż Lorence uśmiecha się dość sztucznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 14, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 14, 2014 Rin w końcu opadł na ziemie. Wyłączył Łamacz. Nagle poczuł smutek Lorance i Jonathan'a więc postanowił pójść do nich. Pamiętając by nie dać opanować się emocją które Rin zaczął czuć do Lorance, Rin przybrał maskę zwykłego uśmiechu. Doszedł do kawiarenki i zobaczył siedzącą dwójkę, podszedł do nich i zapytał: - Czy coś się stało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts